Back to Question Center
0

Kuinka voin virrata My Commerce SEO?

1 answers:

Etsitkö luotettavia ecommerce SEO strategioita? Älä katso enää kuin tämä artikkeli. Tänään jakaan teille joitain hyödyllisiä vinkkejä verkkokaupan SEO parantamisesta.

Kaikki suositukset liittyvät avainsanatutkimukseen. Seuraa niitä lisätäksesi Google-liikennettäsi.

commerce seo

Vaiheittainen opas parantaa verkkokauppasi SEO

Tässä on muutamia vähemmän tunnettuja tapoja lyhyt luetella arvokkaimmat avainsanat oman markkinarako.

Ajattele laatikon ulkopuolelle

Voi olla joitain tärkeimpiä avainsanoja, joista haluat sijoittaa: tuotteesi, palvelut, tuotemerkit,. Tietenkin on tärkeää, että optimoit tallennustasi näihin avainsanoihin. On kuitenkin toinen asia, jota kannattaa mainita - kilpailijat todennäköisesti kohdistavat kyseiset tarkat ehdot. Jos heillä on vahvempi yhteysprofiili, on suuri mahdollisuus jättää jäljelle. Siksi on erittäin suositeltavaa löytää vähän kilpailua koskevia avainsanoja. Kun etsit tällaisia ​​avainsanoja, varmista, että niillä on hyvä volyymi ja todennäköisesti kääntyvät asiakkaiden näkymiin. Varmista myös, että kilpailijasi eivät kohdista samoja lauseita.

Long tail-avainsanat ovat ne 3-4 sanat, jotka ovat hyvin spesifisiä mistä tahansa. Kuten käytännössä ilmenee, kun verkkokäyttäjät käyttävät erittäin tarkkaa hakulauseketta, he pyrkivät etsimään tarkalleen mitä he aikovat ostaa. On todistettu, että tällaiset haut ovat paljon todennäköisempää muuntaa myyntiä kuin geneerisiä tuotteita. SEO-asiantuntijat sanovat, että yleiset geneeriset haut kirjoitetaan tavallisesti Google-hakukenttään, kun verkkokäyttäjät tekevät ostopäätöksen. Lisäksi tilastot osoittavat, että erittäin tarkat monisanaiset lauseet ovat yleensä paljon helpommin sijoitettuja kuin yleisempiä yksittäisiä avainsanoja tai kaksinkertaisia ​​avainsanoja. Ota aikaa miettiä palvelusi ainutlaatuisuutta ja kirjoita se alas. Laatu pitkät hännät avainsanat varmasti herättää verkkokauppasi SEO.

Tutkimus Amazonilla ja eBayilla

Aloita kirjoittamalla verkkosi yleisimmät avainsanat hakukenttään eBay. com ja Amazon. com - näet luettelon ehdotuksista. Näiden "ehdotettujen" luetteloiden tarkoituksena on kuvata kuluttajien useimmin käyttämät fraasit, joiden avulla voit etsiä palveluita tai tuotteita luokkiinne. Jos et saa mitään arvokkaita tuloksia, siirry Googlelle tai muulle suurelle hakukoneelle ja etsi siellä tavallisinta sanaa omasta kapeallasi.Kun olet valmis, tarkista synonyymit ja toista eBay- ja Amazon-haut käyttämällä näitä avainsanoja.

Saada vielä enemmän ehdotuksia käyttää pitkään häntä avainsanan tutkimus työkaluja tai palkata ammatillinen SEO konsultti.

Toivottavasti pidit yllä olevista SEO-strategioista

ecommerce website .

Monet näistä toimista paitsi lisäävät verkkokaupan SEO rankingitasi myös luomaan paremman käyttökokemuksen sivustossasi, joka on yksi tehokkaimmista markkinointistrategioista. Se lisää SEO-rankingitasi, johtaa konversiota ja toistuvien asiakkaiden määrää lopulta yrityksesi avuksi Source .

December 22, 2017