Back to Question Center
0

Kuinka aloittaa laadukkaiden linkkien URL-osoitteet sivustollesi?

1 answers:

Ne ihmiset, jotka lukevat tämän artikkelin, ovat todennäköisesti parhaimmillaan tehostamaan SEO-ponnistelujaan ja parantamaan brändin näkyvyyttä SERP: ssä. Olet tehnyt paljon työtä sivustossasi, jotta voit osallistua sivustosi hakukoneiden optimointiin, mutta tulos ei ole vieläkään olemassa. Joten, on aika tarkistaa, mitä muuta voit tehdä sivustossasi. Oletko koskaan ajatellut käänteisiä URL-osoitteita ja miten he voivat vaikuttaa sivustosi rankingihin? SEO-ystävällisten URL-osoitteiden luominen on yksi tärkeimmistä optimointikäytännöistä, joita ei voida jättää pois, jos haluat saada kohdistettua liikennettä sivustoosi. Tämä artikkeli auttaa sinua oppimaan joitakin keskeisiä SEO-temppuja luomaan hyvin optimoituja käänteisiä URL-osoitteita.

backlink url

Parannat käänteisiä URL-osoitteita

Muista ihmiselementti

sivusto on, että sinun on tehtävä kaikkensa verkkosivustosi kävijöille. Hakukoneet arvostavat ja palkitsevat verkkosivustoja, jotka tarjoavat käyttäjille täydellisen hakukokemuksen. Nykyään se on ratkaiseva tekijä. Siksi sinun ei pidä pelätä vain, että Google-robotteja, jotka jäsentää verkkosivuja, mutta myös käyttäjien URL-osoitteiden tulkintaa, koska se voi vaikuttaa merkittävästi hakukoneoptimointiin.

Esimerkiksi jos URL-osoitteet näyttävät liian kauan ja monimutkaisilta, potentiaaliset asiakkaasi eivät yksinkertaisesti klikkaa linkkiäsi. Tämän seurauksena se vähentää sivustoosi tulevien ihmisten määrää ja ajaa hakukoneoptimointitoimintoja.

Joten kun luot backlink-URL-osoitteita sivustoosi, sinun on pidettävä mielessä seuraavat ihmiselementit:

  • verkkotunnus

sääntö, käyttäjät, jotka etsivät hakutuloksia, yrittävät jättää tällaiset verkkotunnukset pois. net tai. biz, koska he pitävät sellaisia ​​verkkotunnuksia kuin laatua, ei-hyvämaineisia ja roskia. Käyttäjät voivat napsauttaa sivustoja, joilla on arvoa ja luottamusta. Esimerkiksi. com-toimialueiden katsotaan olevan arvostettuja ja luotettavampia. Siksi sinun on löydettävä tämä, kun valitset sivustolle sopivan verkkotunnuksen.

Jos potentiaaliset asiakkaasi eivät ymmärrä oikein verkkosivustosi URL-osoitteita, sinulla on vain vähän mahdollisuuksia saada kohdistettua liikennettä sivustoosi ja muuntaa se myyntiin. Jokainen käy verkkosivuilla, jota ei voi lukea.

backlinks seo

Käytä hakutermejä

Hakutermit sijaitsevat hakukoneoptimointikampanjasi ytimessä ja luo verkkosivustosi verkossa. Se on melko älykäs idea sisällyttää ne URL-osoitteisiin, koska se on erinomainen tilaisuus vaatia online-liiketoimintaa. Kun sijoitat suuren määrän kohdistettuja hakutermejä URL-osoitteeseesi, annat kohdeyleisösi tietävän tarkalleen mitä he kohtaavat sivustosi jälkeen. Kun jäsennät verkkosivustoja vastaamaan asianmukaisesti käyttäjän kyselyyn, Google tarkastelee avainsanoja URL-osoitteissa. Optimoidulla URL-osoitteella on käsitys hakupereistä, pitäisikö niiden jäsentää sivustosi vai ei, koska URL-osoitteen avulla saat esikatselun sivustosi sisällöstä. Varmista, ettet käytä URL-osoitteessa toistuvaa avainsanaa, koska se ei ole tällainen vaikutus kuin ainutlaatuinen, merkityksellinen pitkäkarvainen hakutermi Source .

December 22, 2017