Back to Question Center
0

Voitko kertoa, miten käänteiset työt lisäävät verkkoliikennettäni?

1 answers:

Nykyään liian monet aloittelevat verkkovastaavat ja verkkoyrittäjät keskittyvät usein enemmän sivujen hakukoneoptimointiin (esimerkiksi avainsanat, sivuston arkkitehtuuri jne.).). Ja liian usein he eivät ole kiinnittäneet tarpeeksi huomiota siihen, miten käänteiset työt toimivat verkkosivustollaan. Näin he vain unohtaa käänteisten merkityksen - koska suurin osa alan asiantuntijoista uskoo, että laadukkaat linkit kestävät yleensä noin 80 prosenttia koko sivuston arvon Googlen suuren hakukoneen algoritmista. Joten kuvataan, miten linkit toimivat verkkosivustollasi, voimme yksinkertaisesti myöntää, että niiden kasvattaminen muista web-lähteistä, jotka osoittavat verkkosivustoosi, parantaa suoraan näkyvyyttä verkossa. Siksi kun linkki rakentuu, sitä pidetään usein liian valtavana tilaisuutena vain siirtää se ylös.

how backlinks work

Kuitenkin jotkut ihmiset ovat edelleen pidättäytyvät rakentamalla backlinks aktiivisesti. Jos se tapahtuisi myös sinulle, tässä on joitain perusasioita siitä, miten käänteiset työt parantavat verkkoliikennettä. Kun se on pelkkää englantia, käänteinen linkki on linkki, joka yhdistää kaksi eri verkkosivuja. Tietenkin sinulla on sisäisiä linkkejä, jotka yhdistävät eri verkkosivuja omalla verkkosivustollasi (paremman navigoinnin ja indeksointitarkoituksiin). Loppujen lopuksi, miksi meidän kaikkien pitäisi välittää niin paljon laadukkaista käänteisistä? Koska tärkeimpien hakukoneiden (kuten Googlen itse, samoin kuin Bing ja Yahoo) näkökulmasta, linkit osoittavat verkkosivujen arvon ja hyödyllisyyden ihmisille. Siksi hieno käänteinen profiili toimii vahvana sijoitussignaalina hakukoneille, jotta sivustosi "suositellaan" laajemmalle yleisölle, kun otetaan huomioon, että sen on oltava arvokasta ja hyödyllistä ihmisille. Ja muistakaa - on olemassa useita peruskytkentäominaisuuksia, jotka määrittävät niiden laadun. Esimerkiksi backlink, joka tulee resurssista, joka on täysin tärkeä pää sivustosi teollisuudelle, on enemmän painoa. Tällä tavoin kolmannen osapuolen verkkosivustot, joilla on korkea PR (sivuryhmä), DA (verkkotunnuksen viranomainen) ja PA (sivunviranomainen), tulevat olemaan myös arvokkaampia.

seo backlinks

Joten, mitkä ovat parhaita tapoja saada laadukkaita linkkejä, jotka osoittavat verkkosivustoosi korkeamman sijoituksen sijainnin hakuluettelossa? Tietenkin, kun käytät sivun sisältöä, se tarkoittaa yleensä, että sinulla on jo joitain linkkejä, jotka osoittavat takaisin sivustoosi tai blogisi. Itse asiassa se ei kuitenkaan koskaan riitä, jotta se olisi hyvin harkitseva erittäin kilpailukykyisen kilpailun taso. Tarkoitan sinun parasta toimia ennakoivasti ja rakentaa enemmän laadukkaita linkkejä itse. Tässä on kuinka:

  • vakoile kilpailijasi käänteisen profiilin avulla verkkotutkimustyökaluilla, kuten Majestic SEO, Semalt Analyzer tai Open Site Explorer, jotta voit kopioida parhaimmat omalle verkkosivustollesi.
  • kokeile vierasviestejä - älä epäröi sijoittaa jonkin aikaa kirjoittamaan sisältöä muille kolmannen osapuolen verkkosivustoille saadakseen backlinkin omalle verkkosivustolle vastineeksi.
  • pitää silmäsi kaikessa uutisarvoon, jotta lehdistötiedote jakaa ja tehostaa backlink count.
  • on aktiivinen sosiaalisessa mediassa parantamaan pääsivuston käyttöoikeutta, näytä ammattitaitoasi ja poimi linkkejä samanaikaisesti Source .
December 22, 2017