Back to Question Center
0

Mitä backlink-luomiskohteita voi tuoda sivustosi arvoon?

1 answers:

Nykyään hakukoneiden sijoitusalgoritmit ovat monimutkaisempia ja fiksuja. Google tarjoaa uusia standardeja kuin "DA" (Domain Authority) ja "PA" (Page Authority) korvaamaan PageRankin, joka oli arvokas ennen. Näitä uusia rivejä käytetään laajalti WWW-viran- omaisen määrittämisessä.

Laadukkaan ja tehokkaan linkkiprofiilin luominen on jokaisen sivuston omistaja ja bloggaaja. Korkean viranomaisen linkit voivat tuoda paljon arvoa sivustoosi. Ensinnäkin he voivat parantaa sivustosi sijoitusta SERP: hen. Toiseksi ne kohdistavat kohdistettua ja muuntaa liikennettä sivustoosi. Kolmanneksi ne lisäävät liikevaihtoasi.

backlink creation sites

Ei ole helppoa saada käänteisiä korkeilta DA-sivustoilta. Sinulla on oltava erikoistuneita tietoja ja taitoja voidakseen luoda voittavan linkkikampanjan. Sinun ei kuitenkaan pitäisi luopua, vaikka tuntisit kokemuksen puutteen tällä alalla. Tässä artikkelissa on luettelo suurista DA-verkkosivustoista, jotka hyväksyvät uusien käyttäjien rekisteröinnit ja antavat heille mahdollisuuden luoda uuden profiilin. Lisäksi jakan teille joitain vinkkejä siitä, miten luoda suotuisa käänteinen profiili.

Jos käytät tuotetta ja olet tyytyväinen sen laatuun, harkitse lähettämällä suosituksen. Kun luot suosittelun, muista huomata, että tuotteiden toimittaja voi laittaa sen kotisivulleen tai suosittelustussivulleen. Pääsääntöisesti palveluntarjoajat asettavat linkin lähellä testimonialista osoittamaan, että olet todellinen henkilö. Joten voit saada laadun ja orgaanisen linkin suosituksestasi.

Jos tarjoat käyttäjille ohjelmistotuotteita, laadukkaita tietoja tai muita arvokkaita tuotteita, voit vain tarjota käyttäjille kääntää sen osaksi asiaankuuluvia ja laadukkaita linkkejä. Voit saada ne tarjoamalla sen bloggaajille tai pyytää asiakkaita jättämään palautetta.

Seuraa tätä ohjeita saadaksesi laadukkaita linkkejä sivustollesi blogger-arvosteluiden kautta:

  1. Etsi blogerisi omassa kapeallasi,. Lisää Google-hakukenttään kohdistettuja avainsanoja koskeva kysely. Tämän seurauksena hakukone antaa sinulle luettelon verkkosivustoista ja blogeista, jotka viittaavat toimialasi.
  1. Suodattaa kaikki suuret viranomaisalueet ja uudet sivustot. Viime kädessä sinulla on vankka luettelo bloggaajia, jotka saattavat olla kiinnostuneita tarjouksestasi.
  1. Tulkaa sivuille omistajille ja bloggaajille sähköpostilla tai puhelimitse. Ole ystävällinen ja kohtelias heille ja ole varovainen kielen käytössä. Se voi olla niin, että sinulta kysytään maksua tai muita molempia osapuolia hyödyttäviä ehtoja.

website for backlinks

  • Linkin reklamaatio

Linkin reklamaatio on yksinkertainen tapa saada voimakas linkin mehu sinun sivusi. Sinun on löydettävä mainoksia sivustostasi, jossa sivustosi linkkiä ei ole ilmoitettu. Kaikki, mitä tarvitset, on ottaa yhteyttä tämän maininnan tekijään ja pyytää häntä lisäämään linkki. Tällaiset käänteiset linkit palvelevat ääniä brändillesi ja nostavat sivustosi valtuuksia Googlen silmissä Source .

December 22, 2017