Back to Question Center
0

Mitkä ovat parhaita tekniikoita rakentaa tehokkaita linkkejä verkkosivustolleni?

1 answers:

Oikea linkkirakennustrategia, jolla on oikea lähestymistapa tehokkaiden linkkien saamiseen, tarjoaa aina paremmat mahdollisuudet web-liikenteessä ja mitattavissa oleva sijainnin parantaminen SERP-luetteloissa. Ennen kuin tarkastelemme luetteloa tällä hetkellä tehokkaimmista tekniikoista ja käytännöistä, jotta voimme tuottaa tehokkaita linkkejä verkkosivustoosi tai blogiin, anna minun aloittaa henkilökohtainen kokemukseni. Suosittelen tarkastelemaan muutamia menetelmiä välttääksesi, kun käytät asianmukaista SEO rakennustrategiaa.

powerful backlinks

Loppujen lopuksi on olemassa monia hyviä tapoja rakentaa tehokkaita linkkejä. Samanaikaisesti on myös monia vääriä tapoja, jotka voivat helposti johtaa Googlein vakavaan rangaistukseen, ja sivustosi palauttaminen on yleensä hyvin vaikea menettely. Lisäksi, kun kyseessä on ääripää, prosessi voi myös tulla kokonaan peruuttamattomaksi kokonaisuudessaan. Jotta vältettäisiin tällainen valitettava tilanne, tässä on syytä välttää kaikin keinoin:

 • osto- ja myyntitoiminnot käänteislinjoilla;
 • , joka koskee mahdollisia automaattisia linkitysrakenteita;
 • massiivinen vaihto linkkien kanssa;
 • , jotka käsittelevät kytkentäverkkoja;
 • luodaan merkityksettömiä käänteisiä linkkejä ja saatetaan ne elämään;
 • käyttäen määrällisiä eikä laadukkaita linkkejä;
 • ryhtymällä toimiin maatilojen tai käänteisviivaisten verkkorenkaiden muodostamiseksi.

Näiden ohjelmien käyttäminen voi tietenkin antaa sinulle nopean mutta silti lyhyen aikavälin ranking-tehostuksen. Siitä huolimatta Google joutuu väistämättä kiinni ja rankaisee ne ennemmin tai myöhemmin. Muista, että heikkolaatuiset verkkosivustot ja verkkotunnukset eivät ole keino mennä tehokkaisiin käänteisiin ja pitkäkestoiseen edistymiseen korkeammilla sijoituksilla. Siksi ottaen huomioon, että Google tekee aina parhaansa löytääkseen vain laadukkaita linkkejä, aion näyttää sinulle useita tekniikoita ja käytäntöjä, jotka löysin tällä hetkellä järkevin. Muuten testasin ne kaikki omalla yritykselläni. Tässä on, miten voit ansaita tehokkaita linkkejä parhaan SEO-tuloksen saavuttamiseksi:

1. Liian monta ihmistä laiminlyö usein verkkosivuston täydellisen käänteisen profiilin sisäiset linkit. Tietenkin sisäiset linkit tulevat todellisuudessa yhdestä sivusta toiseen - vain yhden sivuston sisällä. Huomaa kuitenkin, että kun olet valmis oikein ja upotettu hyvällä pitkäjännillä avainsanalla, sisäiset linkit voivat tarjota seuraavia etuja:

 • paremman sivuviranomaisen koko sivuston;
 • yhtymän mehujakauma;
 • pienempi poistumisprosentti koko sivustolla;
 • parantaa liikennettä ja altistumista vanhan sivusi sisällöstä;
 • strateginen yhteenliittäminen voi edistää korkeampia avainsanojen sijoitusta.

powerful seo backlinks

2. Paikalliset yritysviittaukset ovat ihanteelliset mahdollisuudet saada tehokkaita linkkejä tärkeimpiin yrityssivustosi sivustoihin. Varmista, että parannat paikallisia hakuehtoja ja vahvistat sivustosi käyttöoikeutta samanaikaisesti. Sinun tarvitsee vain pitää samat NAP-ominaisuudet koko sivustosi tärkeimmille hakukoneille, kuten Google, Yahoo ja Bing.

3. Tavallisen sivun sisällön muuntaminen jotain vakuuttavammaksi, kuten infographics, on myös erinomainen tekniikka rakentaa tehokkaampia linkkejä verkkosivustoosi tai blogiin. Lisäksi se olisi todella luova ja viileä suunnitelma, jolla parannettaisiin julkista tavoitettasi samanaikaisesti. Ennen kuin alat ansaita korkealaatuisia käänteisiä linkkejä, varmista, että tietojasi on niin selkeitä, yksinkertaisia ​​ja yleisön kannalta tärkeitä. Yritä myös ylläpitää nopeaa latausnopeutta, jonka keskikoko on jopa 2000 pikseliä. Kiinnitä enintään kolme väriä ja enintään 2 fonttia. Ja älä unohda luoda jännittävää tarinaa, joka ylläpitää käyttäjän uteliaisuutta loppuun asti. Kun olet tehnyt parhaat infografiasi, lähetä ne viimeisimpiin omistettuihin verkkosivustoihin - käytä tiettyjä Google-komentoja, kuten "submit infographics", "inurl / intitle: submit infographics", "allintext: submit infographics" jne Source .

December 22, 2017