Back to Question Center
0

Voinko hakea backlink-hausta kilpailijoilleni?

1 answers:

Kyllä, vakoilusta kilpailijoillesi takaisinkytkentähakuun on hieno idea. Itse asiassa se on yksi suosituimmista ja käyttökelpoisista temppuistani hakukoneoptimoinnin alalla. Tarkoitan, että voit käyttää kilpailijaasi käänteisiä omalla ranking-etusi mukaisella tavalla. Käyttämällä viisasta ilmaisohjelmien yhdistelmää voit aina hyötyä edistyksellisestä käänteishakuun ja tarkistaa kilpailun pysyvyyden riippumatta siitä, kuinka tiukka se voisi todella olla.

Kuka tiesi, että kilpailevan käänteisen haun suorittaminen voisi olla niin tehokasta? Useimmiten käytän tätä strategiaa jokaisessa uudessa verkossa, ennen kaikkea. No, olkoon se - kilpailija käänteinen haku ei tarvitse mitään oppia kehruu tai liian hienostunut ohjelmistotyökalut. Itse asiassa, se olisi täydellinen jopa niille kaverit vielä uusi yhteysprosessi, samoin kuin SEO käsite. Tästä seuraa, että tulet hyötymään 10 parhaan markkinoiden vastustajan parhaista käännöksistä, jotka kaikki johtavat tietäsi omalle onnekas sivustollemme.

backlink search

Ennen kaikkea muuta, miten löytää kilpailijasi takaisin linkit? Ehdotan seuraavaa yksinkertaista toimintamallia backlink-haulle:

  1. Merkitse tärkeimmät URL-osoitteet tärkeimmistä kilpailijoista.
  1. Tunnista kaikki kilpailijan käännökset käyttämällä joko ilmaista tai maksettua online-tarkistuskonetta.
  1. Heittää kaikki yhteen tärkeimmistä kilpailevien URL-osoitteiden luettelosta.
  1. Suorita täydellinen takaisinkytkentäanalyysi.
  1. Toista kilpailijasi käänteisiä verkkosivuillesi.
  1. Muodosta yhteen varastointi kaikkiin backlink-tietoihisi myöhempää käyttöä varten.

Vaihe 1

Ennen kaikkea sinun on saatava 10 parasta hakutulosta kohti tietyn avainsanan sijoitusta, johon kohdistat. Kun nopea haku Googlessa on valmis, laita jokainen löydetty URL-osoite päälistallesi jatkaaksesi käänteisen linkin tarkistusmenettelyä.

backlink seo

Vaihe 2

Ja täällä sinun tulee tarkistaa kilpailijasi käänteisiä, verkkotarkastustyökaluilla. Vihje: älä epäröi toistaa testin käyttäen niin monta eri työkalua kuin mahdollista. Tarkoitan täällä, että kaikki asiaan liittyvät puitteet kärsivät samasta ongelmasta - mikään niistä ei voi antaa meille täydellistä katsausta käänteis-profiilista URL-osoitteella. Miksi? Yksinkertaisesti siksi, että ne tarjoavat aina erilaisia ​​tuloksia, joista kukin toimii yksittäisen tietokannan avulla ja niin edelleen.

Ja täällä ajetaan varsin herkälle risteykselle - mikä on parhaan joukko tarkistusvälineitä (sekä maksetut että vapaasti avoinna olevat), joita käytetään kilpailijan käänteishakuun? Kuten jo sanoin, sinun on vain päätettävä. Alla on joitain suosituimpia työkaluja, samoin kuin muita vaihtoehtoja, joita yritin kokeilla itse. Minusta yleensä käytän seuraavia kolmea online-kehystä: Majestic SEO, Ahrefs ja SEO Spyglass. Muiden käytönaikaisten ratkaisujen joukossa saatat myös hakea Open Site Explorer, Backlink Watch, Link-diagnoosi, Small SEO Tools ja Semalt Analyzer.

Vaihe 3

Kun olet kerännyt kaikki käännökset mahdollisimman monista kilpailijoista Googlen haussa, voit jatkaa kääntöhakua. Tarkoitan tässä, että sinun pitäisi vain heittää kaikki yhteen tärkeimmistä kilpailevien URL-osoitteiden luettelosta. Kun siirryt, käytä notepadia luomalla yhden päälistan (. txt-tiedosto), kopioi kaikki löydetyt linkit ja tallenna se. Seuraavaksi sinun on poistettava kaksoiskappaleet. Minusta, käytin Dupe Remove ilmainen online-työkalu poistaa kopioita ja kaikki selkeä.

Vaihe 4

Ja täällä olemme lopulta tulossa pisteeseen - kilpailija käänteinen haku ja analyysi itse. Tällä hetkellä päälistasi käänteisistä on todennäköisimmin melko kallis. Siksi sinun pitäisi tehdä kaksinkertainen tarkistus varmistaaksesi, että aiot valita vain parhaat näytteet niiden maksimaalisen tehokkaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Siksi kiinnitä huomiota ja kerro, mitä käänteisiä linkkejä vain indeksoi Googlella ja mitkä niistä ovat saaneet tietyn PR-arvon heidän kanssaan. Tietenkin nämä jälkimmäiset olisivat tärkeä prioriteettimme käänteishakuun. Huomaa samalla, että pelkästään Googlelle indeksoidut tiedot ovat riittävän hyviä, jotta ne voidaan yhdistää verkkosivuihisi.

Tällä tavoin minulla on neljä käytännöllistä tapaa täydentää kilpailijasi käänteisen haun ja analyysin. Täällä he ovat lyhyesti:

  • Rank Checker on ilmainen SEO-työkalu, joka on suunniteltu täsmälleen tarkalle käänteisen analyysin prosessille. Sinun on parasta kokeilla sitä ennen kaikkea, ennen kuin tutkitaan muita vaihtoehtoja.
  • Jos Scrapebox on saatavilla, voit hallita koko eri tietomassan, kuten linkit, jotka ovat todellisia, mitä ankkurointitekstiä tällä hetkellä on, kuinka paljon PR: ää ja indeksointiarvoa Google on saanut.
  • Voit myös käyttää Excel ja sen ilmaisia ​​SEO työkaluja luoda melko hieno etsintä laskentataulukko. Kyllä, tehtävä saattaa tuntua vähän aikaa vievältä, mutta se kannattaa jokaisen työn.
  • Täysin kattava käänteishaku ja analyysi kannattaa kokeilla SEO Spyglassia. Se ei ole vain tavallinen linkkitarkkailutyökalu, vaan täysipinoinen verkkoalusto, joka suorittaa syvällisen analyysin jokaisen URL-osoitteen käänteisessä linkissä ja arvioi niiden laatuominaisuudet. Liitä vain tärkeimmät URL-osoitteet ja nauti kaikista käännöksistä.

check backlinks

Vaihe 5

Nyt on aika jäljentää kilpailijoiden käänteisiä omille verkkosivuille. Sinun tarvitsee vain työskennellä jatkuvasti jokaisella linkillä kerrallaan. Liitä kilpailijoiden linkkirakennuksen prosessi ja avaa jokainen käänteinen linkki Internet-selaimessa. Näin ymmärrät, millä tavoin kukin markkinat vastustaja ansaitsi parhaansa käänteisesti. Jos se on blogikysely, sinun täytyy vain lähettää uusi kommentti omasta. Jos kyseessä on foorumi, sinun on läpäistävä rekisteröinti ja liityt vain nykyiseen keskusteluun. Joskus se voi olla myös blogi-blogi, joten sinun on lähetettävä sähköpostia ja sijoitettava jonkin aikaa lähettämässäsi uusi vierasosoitteesi. Yksinkertaisesti läpi tämä "replica-luettelo", ja saat prosessin yleisen käsityksen.

get backlinks

Vaihe 6

Muodosta yhteen tallennustila kaikkiin backlink-tietoihisi myöhempää käyttöä varten. Se olisi lopulta erittäin arvokas liiketoimintasi. Joten, kun olet suorittanut jäljentävien käänteisten luettelon, älä unohda merkitä jokaista onnistunutta kopiointia, lähetystä ja kaikkia epäonnistumisia (i. e. , jumissa backlinks). Suorita bulk check for your kilpailijan käänteisiä, sinun pitäisi tarkistaa, kumpi niistä käytät juuri juontaa live backlink from. Tee erillinen laskentataulukko tai backlink-tietokanta ja nauti parasta edistystä (jopa muillekin projekteille, uudestaan ​​ja uudestaan) Source . Se on hienoa!

December 22, 2017