Back to Question Center
0

Onko mahdollista parantaa SEO yhdellä tavalla käänteisiä?

1 answers:

Yleisimmin kaksi eri käännöstyyppiä on verkkosivustosi verkkotunnuksen ja sivun sijoituksen parantamiseksi - alkuperäiset, jotka tarjoavat molemmin puolin molempia osapuolia hyödyttävää hyötyä (take-and-take) ja yhdellä tavalla käänteisiä linkkejä. Ennen kaikkea haluaisin antaa sinulle myönteisen vastauksen - kyllä ​​se on, yksi tapa käänteisiä voi parantaa SEO. Ja nyt meillä on syvä sukellus asiaan.

Ensinnäkin meidän on tehtävä selvä ero kahden eri linkkityypin välillä. Seuraavaksi annan sinulle lyhyen selityksen verkkosivustosi näkyvyydestä verkossa ja yhdellä käännöksellä. Ja päädymme siihen hyödyllisten vinkkojen avulla, jotta voimme ymmärtää, miten kääntäkää yhteen suuntaan - nopeasti ja helposti.

one way backlinks

Casual Backlinks

viittaus ja korkeampi web-liikenne. Kyllä, tällaiset linkit ovat hyviä pumpattaessa enemmän liikennettä. Kuitenkin satunnaisilla kaksipuolisilla käänteisillä ei yleensä ole riittävästi painoa saavuttaakseen korkean toimialueen viranomaisen tai minkä tahansa mitattavissa olevan sijoitusparannuksen. Ottaen huomioon, että ne ovat melko helppoa luoda, säätää ja jopa manipuloida, hakukoneet tuskin tunnistavat yleisimpiä linkkejä voimakkaana SEO-työkaluna rakentaa massiivinen online-läsnäolo verkkosivustolle. Haluatko nähdä enemmän mitattavissa olevan edistymisen? Tässä on yksi tapa käänteisiä.

Ilmeisesti tällaiset linkit on suunniteltu vain osoittamaan yhdelle verkkosivustolle pyytämättä linkkiä takaisin. Johdon hakukoneiden, kuten Googlen itse sekä Yahooin ja Bingin, mukaan nämä käänteiset linkit saivat paljon voimakkaamman vaikutuksen verkkosivuston verkkotunnuksen viranomaiseen ja siten parhaan mahdollisen paremman mahdollisuuden parantaa online-altistumista haulle.

Huomaa kuitenkin, että Googlessa on monia tiukkoja ohjeita ja sääntöjä, jotka tekevät oikeudenmukaisemmasta ja hallittavammasta pelistä jokaiselle Internet-sivulle. Siksi yksi tapa käänteisiä tarvitsee sinun tarkka huomiota ja usein tarkistaa, että jokainen, jopa kaikkein yksityiskohtaisimmat yksityiskohdat, on paikallaan. Muussa tapauksessa saatat myös tuhlata kaikki ponnistelut - pelkästään kielletään sääntöjen rikkominen, joko vahingossa, virheellisesti tai tarkoituksella.

Rakennusmahdollisuudet

Tietenkin on olemassa kolme eri tapaa rakentaa yksi tapa käänteisiä täysipinoinen SEO-virasto käyttämällä tiettyjä linkkirakentamisen ohjelmistotyökaluja sekä tekemällä sen manuaalisesti (tietysti, kun et ole kaveri, jolla on kaksi vasen jalka). Tehtävän ulkoistaminen edellyttää, että ymmärrät, mitä pitäisi tehdä ja missä järjestyksessä sopivat liiketoimintatavoitteesi.

Siksi suosittelen erityisesti, että aloitat etsimällä erilaisia ​​ilmaisen linkin rakentamisen työkaluja saadaksesi tarvittavat tiedot pähkinöistä ja pultteista. Manuaalisessa prosessissa tietenkin se on ehdottomasti aikaa vievä tehtävä, mutta se maksaa edelleen, koska saat kaiken hallittavan ilman, että käytät dollaria tehtävän suorittamiseen. Siitä huolimatta siitä tulee usein viisas valinta leijonan osuudelle ammattimaisille verkkovastaaville, jotka eivät halua vain säästää rahaa, vaan panostamaan omaan kokemukseensa voimakkaammaksi hyödyksi tulevaisuudessa Source .

December 22, 2017