Back to Question Center
0

Kuinka lisään backlinkin uusi blogini?

1 answers:

Ennen kuin kerrot, miten lisätä linkin linkki blogiin, ymmärrämme tarkalleen, mitkä linkit ovat tärkeämpiä äskettäin julkaistu blogihankkeesi. Ilmeisesti, jos tarvitset blogisi tekemään parhaita johtavia hakukoneita, kuten Google ja Bing, sinun on saatava tehokkaimmat laadukkaat linkit yksinomaan. Kun se on pelkkää englanninkielistä, on kaksi erilaista lähestymistapaa lisätä linkin linkki blogiin. Ensimmäinen alkeasuunnitelma kattaa heikkolaatuiset linkit, jotka eivät todellakaan anna blogillesi mitään järkevää edistymistä. Toisaalta kuitenkin, joka työskentelee kovaa jokaisella luonnollisella linkillä, joka on huippuluokkaa, voi auttaa blogisi tulemaan aivan uusi taso online-altistumista. Tosiasiassa laadukkaat linkit ovat aina olleet kolmanneksi tehokkain ranking-tekijä, joka tunnustetaan Googlen hienostuneesta hakualgoritmista. Siksi annan sinulle vinkkejä ja temppuja, joita tarvitaan lisäämään ihanteellinen linkki blogisi parhaaseen online-suorituskykyyn. Joten alla alamme aloittaa sisällön markkinointi, vieras bloggaaminen sekä sosiaalisen median hyödyntäminen linkin tuottamiseen tarkoitetuissa tarkoituksissa.

Sisällön markkinointi

Oletko onnistunut bloggaamalla jonkin aikaa tai olet juuri käynnistänyt ensimmäisen online-projektisi paras tapa saada tehokkaita linkkejä. Tarkoitus on antaa yleisölle todella viihdyttävä ja arvokas tekstisisältö, joka helposti tuottaa enemmän osakkeita, linkkejä ja johtaa.

Seuraa näitä yksinkertaisia ​​ehdotuksia luodaksesi blogisisällesi backlink-generoiville tarkoituksille:

  • kirjoittavat viimeisimmistä, ajantasimmista ja helposti saatavilla olevista aiheista, sosiaalisen median alustoja, kuten Twitter, Facebook jne .;
  • Kun olet viimeistellyt nykyisen aiheesi, ajattele seuraavaa, kun tarkastellaan parhaita käytäntöjä Internetissä saatavilla olevista huippupisteistä. Suosittelen käyttää ilmaista BuzzSumo-työkalua etsiä suhteellista globaalia trenditystä.
  • ennen kuin lähetät toistuvan kirjoitustyön, kysy itseltäsi, onko se todellisuudessa voittaa verrattuna muihin viime kädessä suosittuihin aiheisiin, jotka löytyvät muualta Webissä.

    Työskentelemällä ääni vieras viestit on toinen paras käytäntö lisätä luonnollisen linkin linkki blogiin. Vieraiden bloggaaminen on entistäkin tehokkaampaa suhteellisen nuorille verkkoprojekteille, koska se tarjoaa uskollisten seuraajien alkulähteen ja luo selkeän merkin tekijän persoonallisuudesta ja "tuotemerkistä" asianomaisessa yhteisössä. Samalla vieras bloggaus voi antaa sinulle todella tehokkaimmat kontekstuaaliset linkit, joita pidetään lähinnä noin 5-10 kertaa tehokkaampina eikä muita linkkejä. Sosiaalisen median hyödyntäminen on näennäisesti suora ja ilmeinen asia, mutta tässä haluan korostaa sen sisältöä

    . Vain siksi, että Facebookin, Twitterin, Pinterestin, LinkedInin ja Google Plusin käyttö on todellakin helpoin ja nopein tapa saada tehokas linkki blogiin - lähes hetkessä. Sinun tarvitsee vain käyttää henkilökohtaisia ​​profiileja kullakin alustalla täyttääkseen heidän bioosionsa linkin avulla, joka osoittaa blogisi sivuille. Muista, että tällaiset sosiaaliset linkit saivat hyvin kohtuullisen arvon hakukoneille. Joten, sinun kannattaa investoida jonkin aikaa luomaan online-läsnäoloasi ja tehokkaita linkkejä sosiaaliseen mediaan, saavuttaen samalla korkeatasoisen sijainnin Googlen hakutuloksissa samanaikaisesti Source .

December 22, 2017