Back to Question Center
0

Kuinka voin sijoittaa sivustoni SEO?

1 answers:

On olemassa paljon erityisiä syitä, miksi sinun on vertailla sivustosi markkinarako-kilpailijoihin. Ensinnäkin se antaa sinulle mahdollisuuden löytää menetetyt mahdollisuudet. Lisäksi se auttaa sivustossasi pysymään käyrän edessä ja tarjoamaan sinulle kasvutavoitteiden vertailukohtana. Nykyään korkean kilpailukyvyn olosuhteissa on vaikea päästä hakukoneiden tuloksiin. On kuitenkin vieläkin haastavaa pysyä siellä pitkään aikaan. Tavallisten Google-algoritmipäivitysten, kuten Panda, Penguin, Hummingbird ja Knowledge Graph, mukaan monet sivustot päätyvät suodattimien alle ja menettää rankingistaan. Siksi ainoa tapa on täyttää kaikki Googlen standardit ja pysyä ajan tasalla kaikkien tämän alan uutuuteen.

rank my website seo

Jos haluat etsiä roolimalli-sivuston, jolla voit luoda verkkosivusi noudattamalla siinä näkyviä tekniikoita, sinun on suoritettava markkinatutkimus. Se on paras lähtökohta parhaiden optimointistrategioiden ja -tekniikoiden määrittämiseen. Kolme näkökohtaa, jotka sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota, ovat verkkosivustojen teknologia, sisältö ja käänteiset linkit. Puhutaan tarkemmin kunkin näistä kriteereistä.

Verkkosivusto Tekniikka

Ihanteellinen jokaiselle ylläpitäjälle ja verkkosivuston omistajille on hyvin kehittynyt sivusto, joka on käyttäjäystävällinen, helppokulkuinen, nopea lataus. Jos päätät luoda verkkosivuston uudelleensuunnittelu tai käynnistää uusi online-projekti, sinun on varmasti tutkittava kilpailu. Kiinnitä huomiota tällaisiin verkkosivustojen tekijöihin, kuten SSL-sertifikaattiin, web-palvelimeen, HTML-koodiin, isännöintiin, sisällönhallintajärjestelmään, JavaScript-kirjastoihin, verkkosivuston mobiilivalmiuteen, sisällön jakeluverkkoon jne.Nämä tekijät auttavat sinua luomaan kokonaisvaltaisen läsnäolon, miten täysin suunniteltu ja kehitetty sivusto toimisi.

Verkkosivuston arkkitehtuuri

Sinun on tiedettävä, minkä verkkosivuston arkkitehtuuri kilpailijasi toteuttavat vanhemman ja lapsen sivupohjan määrittämiseksi sekä löytää mahdolliset tuote- ja sisältöhaavat. Paras määritelmä, tässä tapauksessa, on sivukartta. On paljon ilmaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit luoda sivustokartan Web-lähteeseesi. Suosittelen Googlen XML Sitemaps Generatorin käyttöä.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä sivunopeuteen. Koska se on merkittävä Google-ranking-tekijä, nopea verkkosivun lataaminen on huomattavaa. Voit käyttää Google Page Test -työkalua tarkistaaksesi kilpailijasi sivujen latausaikaa. Jos havaitset, että Web-lähde on heikentynyt, ohita Googlen PageSpeed ​​Insights -versiot. Tämä käytettävissä oleva lähde antaa sinulle suosituksia sivustosi nopeuden parantamiseksi. On tärkeää jatkuvasti tarkistaa sivustosi suorituskykyn nopeus, vaikka tällä hetkellä se on korkein.

website seo

Verkkosivuston sisältö

Merkittävä osa mahdollisesta optimointikampanjasta on avainsanatutkimus. SEO-asiantuntijat neuvovat suorittamaan markkinatutkimuksen sekä tekemään kilpailijan analyysin samaan aikaan tai ennen avainsanatutkimusta. Suurin osa markkinaympäristösi kilpailijoista on avainsanoja, jotka tuovat liikennettä sivustoihinsa. Älä pelkää tottua heihin, sillä nämä hakutermit voivat myös kohdistaa liikennettä sivustoosi.

Kilpailijan analyysiä varten suosittelen käyttämään Semalt Auto SEO- tai Google-avainsanojen suunnittelijaa. Molemmat työkalut tarjoavat laadukasta tutkimustietoa ja yksinkertaistavat avainsanaehdotuksen prosessia Source .

December 22, 2017