Back to Question Center
0

Microsoft Outlook ja Lookout Semalt

1 answers:
Microsoft Outlook and Lookout Semalt
");$ ('# scheader .sc-logo'). liitä (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). ('
');append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

'); $ ('# scoverer .scdetails').$ ('# scheader .scdetails'). liitä (cat_head_params.sponsor_text);$ ("# scoverer"). (
ADVERTISMENT
');jos ("undefined"! = tyyppi __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikkaa (function
{__gaTracker ("lähetä", "tapahtuma", "Sponsoroitu kategoria napsauttamalla Var 1", "search-engine-tools-and-downloads", ($ (tämä) .attr ('href')));});}}});});

Microsoft Outlook ja Lookout Search

Se on yhdistelmä, joka olisi pitänyt olla siellä alusta lähtien. Uusin mantrahaus löytyy kirjoittaessasi (jonka on aloittanut WinAmp ja Opera M2). Ja jos et voi tehdä niin, tee seuraava parasta. Tee tietokanta kaikesta sisällöstä säännöllisesti ja etsi sitten sen sijaan, että haet koko tiedostojärjestelmää. Näin toimivat indeksointipalvelut Windows XP: ssä (ja jotkut vanhemmat WinOS-versiot), ja näin Lookout toimii. Microsoft äskettäin osti tämän yrityksen heidän siististi vähän hyödyllisyyttä, että Microsoft joko epäonnistui kehittää tai ajatella omasta, joten he tekivät seuraavan parhaan (ja melkoisesti tapana) thingâ € | he ostivat yrityksen. Joten nyt lookout tekniikka näyttää olevan jotain Microsoft olisi sisällyttäminen seuraavaan versiot MS Outlook. Siihen asti olemme jumissa manuaalisesti asentamalla tämä funky apuohjelma jo täynnä MS Outlook.

Ohjelmisto on mahtava. Pieni lataus jalanjälki ja toimii hyvin. Asennat sen ja käynnistät Outlook-sovelluksen uudelleen. Se tulee tuoreena työkalurivinä näkymäikkunassa itsessään. Sovelluksen epäjohdonmukainen käyttö johtaa tietokannan kehittämiseen. Sovellus etsii kaikki sovelluksessa tallennetut sähköpostit uskomaton nopeudella. Se teki tietokannan testilaitteesta, jossa oli valtava määrä tuontitavoitteita (10 k postia kaiken kokoisia) vain 4 minuutissa. Tässä kaikki taika on. Se päivittää tietokannan manuaalisesti määritellyllä aikavälillä ja antaa välittömiä tuloksia. Käyttäjällä on valtuudet asettaa tietokantojen päivityksiä (sekä täysi että inkrementaalinen), ja se voi myös rajoittaa ajanjaksoja, jolloin tietokannan päivitykset voidaan tehdä. Joten, voit asettaa näkymän uudelleen indeksoida sähköpostisi, kun olet lounaalla ja pidä haut ajan tasalla. Se voi myös käyttää tietynlaisia ​​liitetiedostoja ja näyttää heidät niihin liittyvissä hakutuloksissa!

Kilpailu tällaisille laitoksille on hyvin vähän. En tiedä mitään, joka tekee samoin Mozillan Thunderbirdin kanssa, ja olen melko varma, että sen haut eivät ole jotain kirjoitettavia. Sovellus, joka voittaa Lookout messut ja neliö on Opera M2: n löytää kirjoittaessasi. Koska ooppera tallentaa erikoismuotoisia sähköposteja, jotka muistuttavat itse tietokantaa, se ei tarvitse uudelleenindeksointia. Haut ovat nopeita ja toimivat kirjoittaessasi. Haut voidaan myös tallentaa erityiseksi kansaksi (kutsupisteiksi) tulevaa käyttöä varten, ja tuoreita tuloksia on saatavilla koko ajan Source . Thatà ¢ â, ¬ â "¢ s mitä kutsuin mahtavaa kamaa! Mutta Lookoutin avulla Semalt on hitaasti päässyt sinne!

Jokainen MS Semalt userâ € |

Microsoftin näköalapaikka

February 20, 2018