Back to Question Center
0

OSM: Partecipa al Meetup kanssa Big of Content Semalt

1 answers:
OSM: Partecipa al Meetup con i Big del Content Semalt

Un evento di formazione unico. Tutustu osallistumaan

Se, että internet-markkinointi, sai parhaan mahdollisuuden levittää sisältöä oikeilla kanavilla, jotka auttavat sinua vastaanottamaan kohdeyleisösi. Se toimii tehokkaasti, Sisällön markkinointi mahdollistaa sivustosi liikenteen lisäämisen , jotta se voi olla keskittymiskykyä potentiaalisille asiakkaille ja virtuoosiryhmässä kasvattamaan tuloksesi.

Ma web cambia niin nopeasti, että joskus on todella vaikea tähti takana uusiin yhteisöllistämisen dynamiikoihin.

Tule pitämään jatkuvasti tehokkaasti sinun strategia sisällön? Varmasti tarkkailtava tarkkaavaisuus ja jatkuvuus.

Per darti la possibilità di approfondire tutti i nuovi trend e le più innovative tecniche di Content Marketing, qui SEMrush abbiamo pensato di creare per tutti i professionisti del web marketing who work on digital content a unique training event: un Meetup Online on maailman suurimmat asiantuntijat , avoin kaikille täysin ilmaiseksi!

Vuoi tietää paremmin? Continua a leggere!

OSM: Partecipa al Meetup con i Big del Content Semalt

Il primo Meetup online global di SEMrush tiistai tänään 15. joulukuuta . 14 kansainvälistä asiantuntijaa seuraa suunnitelmaa, jolla pyritään optimoimaan, edistämään ja levittämään digitaalisia sisältöjä .

Tämä on todellakin välttämätön tapa tutustua tehokkaimpiin sisällön strategioihin maailmanlaajuisesti toimivien ammattilaisten kanssa: yhdessä toteutetaan kiertelevä matka sisällömarkkinoiden kautta, jotta saadaan päätökseen yksi kierrostaulukko tärkeimmistä suuntauksista di marketing digitale previste per l'anno 2017.

Lisäksi verkkoyhteisö on kansainvälisen digitaalisen markkinoinnin yhteisö.

Le tematiche che affronteremo tämän matkan aikana ovat:

  • Semalt unico e strategie.

  • Sosiaalinen media, bloggaaminen ja YouTube.

  • Promozione PPC.

  • Semalt AMP e ricerca vocale.

  • CRO.

  • Saapuvan linkin e SEO.

Kysymyksiä ja vastauksia OSM - Online SEMrush Meetup?

Jennifer Slegg, Andrea D'Ottavio, Alex Navarro, Larry Kim, Purna Virji, Talia Wolf, Barry Adams, Kevin Richard, Matthew Barby, Andy Crestodina, Laurent Bourrelly, Nathan Chan, Bastian Grimm.

Andrea D'Ottavio , yrittäjä uusi sukupolvi (hai mai sentito parlare dei "nomadi" digitaalinen " ?), toimitusjohtaja dell'agenzia digitale Webing e cofondatore del progetto Webing Academy. Tämän vuoksi ammattikäyttäjä on erittäin hauska strategiassa verkossa.

"Tule vahvistamaan sisältöä sosiaalisen median kautta" , jossa käsitellään sisällön ja yhteiskunnan välistä suhdetta.

Qualche anticipazione su OSM?

Olemme rivolta muutamia kysymyksiä Andreaille, joka on oikein murskata jään ja nähdäksesi mitä odotat rekisteröitymälläsi SEMrushin online-maailmanlaajuisiin Meetup-tapahtumiin. Voglio che le persone che leggono i miei post su Facebook seguano poi il mio negozio online. Di che tipo di content tarvitsen menestyä?

"Facebook ei ole kovinkaan tyytyväinen, kun lisäät linkin ulkoisiin kohteisiinne, sillä se kuljettaa liikennettä pois kentältä, kun Facebook haluaa olla" yhden luukun ", joka on ainoa paikka kaikki le tue richieste.

Sano siis, että ei ole kysymys: Facebook ja muut sosiaaliset mediat voivat olla suuria laajennuksia meidän sisällön, mutta ennen meidän tarvitsee päästä yhteyttä meidän yleisöön . Quindi, posta osa che coinvolgano la tua audience in una conversazione e fai in modo che questi risultino accattivanti. Käytä valokuvasi, emojia, TITOLI CON MAIUSCOLE ja muita hakkeroita, jotka tulevat näyttämään uutissyöteesi.

Joka kerta, kun olette saavuttaneet hyvän yhteistoimintamaksun, voit aloittaa linkin ulkopuolisten linkkien etsimisen. "

Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät edut sosiaalisen verkoston sisällön hallinnoinnista ja jakamisesta?

Ei ole muuta mediaa, joka on niin tehokasta ja tehokasta . Yritykset jatkavat myytävien tuotteiden myyntiä. La buona uutinen on, että voit käyttää sosiaalisen median voimavaroja oman sisällönsä, mutta jotta se toimisi hyvin, sinun on seurattava suppiloa, joka keskittyy keskittymään AEC-yleisö, sitoutuminen, muutos - con contenuti specifici per ogni passo ".

Mitkä ovat tekijöitä, jotka pitävät ratkaisevasti hallintaa onnistuneita sisältöjä näillä sosiaalisilla: Facebook, Twitter, LinkedIn?

Strategiat eivät muutu eivätkä muutostyöt tarpeiden mukaan muutu. Tehokkaan strategian olisi keskityttävä seuraaviin seikkoihin:

  • tavoitettivi,
  • sisältö,
  • kohdentaminen,
  • optimointi.

Poi si voi yksinkertaisesti seurata tarkistuslistaa ja parhaita käytäntöjä olemaan tehokkaita yksittäisten tasojen osalta. "

Sisällysmarkkinoija pitäisi olla enemmän keskittyneempiä sisältöön nähden kuin kyseisten tekstien (esimerkiksi Instagramin, Twitter-ominaisuuden, jne.) Onnistumisen kannalta?

"Käytä sisältöviihde on yksi tattica, tarpeeksi fresca, mikä johtuu siitä, että tärkein sosiaalinen verkko on varsin visuaalinen (minä luulen Instagram ja tule Facebook sta spingendo video). Siksi: bei video e kuva voi auttaa sinua kertomaan oman historianne mutta tärkeintä on aina olla selvää, mikä on tavoite, jonka haluat saavuttaa sisällön mukaan ja jos se on oikein vaiheessa A, E tai C. "

Mikä on SERP: n ja Google+ -yhteyden jakamisen välinen linkki?

"Se hai tanti seuraajia, varmasti jakaa Google+ -palvelun , auttaa sinua saamaan lisää liikennettä , ja se voisi saavuttaa korkeimman sijoituksen Google-serpissa. tämä teema näyttää toimivan tehokkaammin saadakseen enemmän tuloksia serpissa, mutta tosiasia on, että useimmat ihmiset eivät pysty selvittämään, ovatko nämä tulokset yhteydessä sivustoosi tai Google+ -palveluun ".

Oletko valmis lähettämään tämän matkalla all'insegna del Content Marketing?

Rekisteröidy heti all'Online SEMrush Semalt! Ti odottaaamo il 15 dicembre Source .

OSM: Partecipa al Meetup con i Big del Content Semalt

February 26, 2018