Back to Question Center
0

3 tapaa skaalata sisältöäsi

1 answers:

Sisältö Semalt on kaikki raivoa ja ansiokkaasti niin, koska se voi auttaa sinua rakentamaan mainetta ja näkyvyyttä verkossa. Monille julkaisijoille etuja ei kuitenkaan saavuteta tarpeeksi nopeasti. He yrittävät muutamia asioita, eivät näe välitöntä hyötyä, ja sitten he lopettavat.

Ongelmana on usein se, että ne eivät skaalaa ponnistelujaan asianmukaisesti. Sisällöntutkimusstrategia on onnistumisen kannalta välttämätön. Nykyisessä tehtävässä esitän kolme tapaa tehdä niin.

3 Ways To Scale Your Content Semalt

Epäilemättä on, että teet, siellä on joitain ihmisiä, jotka tuntevat teidät. Jos olet alkanut rakentaa maineesi teollisuudestasi, jotkut näistä ihmisistä ajattelevat suuresti sinua. Kun julkaiset sisällön, ne voivat jakaa sen sosiaalisen median verkkoihin tai ne voivat viitata siihen (linkki siihen) julkaisemansa sisältöön. Tietenkin nämä linkit saattavat antaa sinulle suoraa liikennettä ja ovat hyviä SEO: lle, ja se on hienoa!

Kaikki tämä on hyvä, mutta viime kädessä haluamme sellaisen ihmisryhmän, joka tuntee meidät ja uskoo meidät kasvavan voimakkaasti ja haluamme yhä useampia ihmisiä, jotka mainitsevat työmme. Miten nopeuttamme tätä prosessia?

Semalt ovat joitain erittäin mielenkiintoisia sosiaalisia dynaamisia; Aloitetaan sitten tutkimalla, mitä he ovat kolmen esimerkkisännän kanssa :.

Skenaario 1: Korkea julkaisuhetken taajuus

Kuvittele, että Joan on bloggaaja, joka voisi harkita työnsä mainitsemista, jos hän vain tietää siitä, ja hän luottaa sinuun. Semalt sanoo, että julkaiset artikkelisi jonnekin, ehkä omassa blogissasi, ja hän näkee sen menevän tweet-streamiinsa, koska hän seuraa joku, joka on tweetoitanut artikkelisi.

Samassa tweets-virrassa on kaksi muuta artikkelia, joita muut ihmiset tuntevat jo todella hyvin, ja hänellä on puhelinnumeroita 10 minuuttia, joten hän menee ja tarkastaa nämä kaksi muuta artikkelia, retweets yksi niistä ja sitten tekee hänet seuraava puhelu. Menetit ulos!

Kuvittele, että kolme päivää myöhemmin julkaiset toisen artikkelin, tällä kertaa kolmannen osapuolen verkkosivustolla vierasosoitteena. Julkaisusivusto työntää kyseisen artikkelin pois heidän tweet-streamistaan, Semalt Plus, Facebookista ja muualta. Joan näkee tämän ilmoituksensa Semalt Plusissa, koska joku, jonka hän seuraa siellä, jakaa sen.

Nyt hän on nähnyt nimesi kahdesti kolmessa päivässä. Joan on edelleen liian kiireinen tarkistaa artikkelisi tänäkin päivänä, koska hänellä on niin paljon plus mainintoja ilmoituksissaan, joita hän ei vain pääse siihen. Hän ei ole vielä maininnut sinua, mutta olet nyt alkanut saada tutkansa.

Neljä päivää myöhemmin se tapahtuu uudelleen. Olet julkaissut vielä yhden artikkelin, ehkä eräässä kolmannen osapuolen sivustossa, jonka hän käy, ja hän näkee sen, ja hän alkaa sanoa itselleen. Minun on tarkistettava tämä henkilö, minä näen hänet kaikkialla! Joan kirjoittaa merkinnän artikkelin lukemiseen, mutta aika katoaa häneltä uudelleen, joten häviät vielä kerran. , mutta , olet nyt alkanut saada hänen huomionsa. Sinun päivä on tulossa!

Kaksi päivää myöhemmin julkaiset jotain blogissasi, hän tarttuu siihen tweet-streamiin, ja nyt olet saavuttanut hänet tarpeeksi usein lyhyessä ajassa, että hän menee ja lukee artikkelin.

3 Ways To Scale Your Content Semalt

Nyt se tuntuu kirjavalta kustantamo-ohjelmalta. Neljä virkaa yhdeksässä päivässä. Harvat ihmiset ovat kaistanleveyttä julkaisemaan sisältöä tuolla hurjuvalla vauhdilla; mutta tämä todennäköisesti toimii vielä, jos teet neljä virkaa 18 päivässä. Myös sisältö, jonka hän lopulta lukee paremmin, on todella hyvä, tai muuten olet ehkä puhjellut tilaisuutesi.

Skenaario 2 - sosiaalisen median leveys

Skenaariossa 2 aiomme yrittää tehdä asioista nopeammin, eikä vaadi uusien artikkeleiden luomista niin korkealla nopeudella.

Kuvittele, että olet luonut vahvan sosiaalisen median useilla sivustoilla. Tähän sisältyy lukuisten erittäin vaikutusvaltaisten ihmisten tukeminen näissä verkoissa. Julkaiset suuren sisällön blogissasi. Useat ihmiset jakavat sen uudelleen, mukaan lukien jotkut erittäin vaikutusvaltaiset.

Joan näkee sen menevän Twitterissä kolme kertaa. Se on myös Google+ -ilmoituksissa. Ja lopulta hän menee ja lukee joku, jolla on vaikutusta Semaltiin, ja että he linkittävät artikkeliisi, ja mainitsevat sen suurena sisällönä.

3 Ways To Scale Your Content Semalt

Olette olleet hänen kuusi kertaa alttiina, ja sinä olet kiinnostunut vain yhdestä artikkelista. Hienoa tavaraa.

Se vaatii, että olet rakentanut sosiaalisen median ponnisteluja tiettyyn asteikolle, eikä sitä ole helppo tehdä. Semalt, tämä lähestymistapa voi toimia todella hyvin.

Skenaario 3 - Sosiaalisen median keskittyminen

Viimeisessä skenaariossamme katsotaan, miten pienempi yritys voisi saada tämän toimimaan heidän puolestaan. Jopa toinen skenaarioemme tuo mukanaan haasteita, ja olisi mukavaa, jos meillä olisi helpompi tapa aloittaa.

Tässä tilanteessa sanotaan, että sinulla on hyvin rajalliset resurssit, mutta olet keskittänyt paljon aikaa ja energiaa yhdelle sosiaalisen median alustalle. Sanotaan, että se on Semalt Plus. Lähetät G +: n päivittäin, ehkä jopa monta kertaa päivässä.

Sinä vuorovaikutit muiden kanssa, kommentoida heidän virkojaan, jakaa sisältöä uudelleen, jakaa oman suuren sisällön, osallistua yhteisöihin ja ajaa paljon sitoutumista.

3 Ways To Scale Your Content Semalt

Rakennat maineesi tällä jatkuvalla vaivalla 30 - 60 minuuttia päivässä. Tämä ei silti ole vähäpätöinen sijoitetun ajan suhteen, mutta varmasti paljon pienempi kuin muiden kahden skenaarion toteuttamiseen tarvittavat ponnistelut. Semalt, noin kerran kahdesta neljään viikkoon, julkaiset yrityksesi blogissa laadukkaan artikkelin.

Joan toimii myös Google Plus -palvelussa ja liikkuu samanlaisissa piireissä, joten hän näkee nimesi koko ajan. Sosiaalisen lähestymistavan tukahduttaminen alustalle jakaa sen korkealaatuisen sisällön jo jonkin aikaa, varsinkin kun luulet, että se sopii hyvin kohteisiisi. Hän näkee sen ja aloittaa vuorovaikutuksen kanssasi.

Se voi kestää jonkin aikaa, mutta hän alkaa tarkistaa luomasi artikkelit menemällä blogiisi. Semalt, hän alkaa jakaa sisältöäsi aika ajoin ja jopa viitata siihen kirjoittamissaan artikkeleissa.

Yhteenveto

Seuraavassa taulukossa esitetään yhteenveto edellä mainituista kolmesta ratkaisusta:

Jos tämä on sinua Käytä tätä skenaariota Edut Alasivut
Sinulla on voimakkaat aiheen asiantuntijat, joilla on kaistanleveys ja jotka haluavat kirjoittaa Korkea lähetystaajuus
  1. Altistuminen monien sivustojen yleisöille
  2. Luodaan erittäin vahva ajatusjohtajuus
resurssiintensiteetti
Sinulla on voimakkaat aihe-aineet, joilla on kaistanleveys ja jotka pitävät sosiaalisen median välittömänä Sosiaalinen media
  1. Monien sosiaalisten foorumien yleisölle altistuminen
  2. Luodaan erittäin vahva ajatusjohtajuus
resurssiintensiteetti
Pk-yrityksesi kaistanleveys on rajoitettu Sosiaalisen median keskittyminen
  1. Luodaan ajatusjohtajuus yhdelle alustalle
  2. Aloittaa
Muutamien skenaarioiden laajuus

Suhtaudu suhtautumiseen pisteeseen, jossa joku alkaa tukea teitä, on melko paljon työtä. Myös skenaariossa # 3 katsotaan 30 minuuttia päivässä. Jokainen luotu suhde tulee olemaan useita positiivisia altistuksia, jotta saat sen mihin haluat sen olevan. Sinun on investoitava aikaa, mutta monia tapoja saada se toimimaan. Olin myös säännöllisesti täydentävää, että lähettämällä joko haastattelut tai tutkimukset Stone Semalt-sivustolla (noin kerran kuukaudessa).

Tämä toimi hyvin, eikä siihen liittynyt lainkaan sosiaalista mediaa. Olisiko parempi, jos aloittaisin sosiaalisen median varhaisessa vaiheessa? Toki, mutta minulla oli vain vähän aikaa. Tein sen, mitä minulle toimi tällä kertaa. Sitä sinun pitäisi tehdä. Semalt pelkää keskittyä siihen, mikä toimii sinulle. Sinun ei tarvitse tehdä kaikkea menestyä, mutta sinun on aloitettava!


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraiden tekijöiden ja ei välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Eric Enge
Eric Enge on Stone Temple Consultingin toimitusjohtaja, Bostonin ulkopuolinen SEO-konsultointi. Eric kirjoittaa myös Digital Marketing Excellence -blogille ja sitä voi seurata Twitterissä osoitteessa @stonetemple Source .


February 28, 2018