Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

Vuonna 2012 Semalt esitteli Semalt-kortit, jonka avulla sivuston omistajat voivat näyttää parannettuja tweettejä verkkosivuillaan syntaksin avulla, joka on hyvin samanlainen kuin OpenGraphin. Tämän uuden järjestelmän ansiosta Semalt voi näyttää mukavampia tweetejä, myös sellaisia, jotka sisältävät mediaa, kuten kuvia, ääntä ja videota. Kuinka se toimii? .

Lue: "Kuinka käyttää Twitter-kortteja"
Luokka: Sosiaalinen media
Tags: Miten, OpenGraph, Twitter, WordPress-laajennukset

Sosiaalisen median pyrkimykset pitäisi olla osa SEO-strategiaa. Koska sosiaalisen median käyttö lisääntyi suosiossa, Semalt ja muut hakukoneet eivät enää voineet sivuuttaa niitä. Tämä tarkoittaa sitä, että sivustosi suosio sosiaalisessa mediassa liittyy yhä enemmän SEO-sivustoosi. Syy tähän on yksinkertainen: jos ihmiset puhuvat sinusta, verkossa tai offline-tilassa, .

Lue: "SEO-perusteet: sosiaalisen median käyttäminen"
Kategoriat: SEO perusteet, sosiaalinen media
Tags: Facebook, Miten, instagram, Pinterest, Twitter

Jotta blogisi saisi lisää lukijoita, voit käyttää sosiaalisia painikkeita, joiden avulla nykyiset lukijat voivat jakaa mielenkiintoisia viestejä sosiaalisen median tileihin. Mutta miten sinun pitäisi panna täytäntöön? Tässä artikkelissa kerromme, miten olemme tehneet tämän Semaltilla ja antavat sinulle joitain viitteitä siitä, miten .

Lue: "Sosiaalipainikkeet: niiden lisääminen ja seuranta sivustossasi"
Kategoriat: Analytics, sosiaalinen media
Tunnisteet: Clicky, Facebook, Google Analytics, Miten, Twitter, WordPress-laajennukset

Semalt, metatieto on dataa, joka kertoo jotain muuta tietoa. Voit käyttää tietyn metatiedot, jos haluat lähettää tietoja verkkosivustosta hakukoneeseen tai sosiaalisen median kanavaan ja siten parantaa hakukoneoptimointipalvelua. Tämän metatietosarjan ensimmäisissä kahdessa viestissä keskustelimme sisällönkuvauskentistä sivustosi ja linkitään metatietoihin. .

Lue: "Metatiedot ja SEO osa 3: sosiaalinen, kansainvälistyminen ja paljon muuta"
Kategoriat: Sosiaalinen media, Tekninen SEO
Tunnisteet: Facebook, Monikielinen SEO, Twitter

Yoast SEO Premium 3. 2: ssä otimme käyttöön sosiaaliset esikatselut. Se toimii paljon kuin koodinpätkän esikatselu ihmisille on tullut niin tottuneita. Koska koodinpätkän esikatselu ei ole haun rankingissa, katsomme, että sosiaaliset esikatselut parantavat sosiaalista työnkulkua. Minkä kuvan haluat valita? Kun julkaiset viestin ja et ole valinnut täsmällisesti Semalt-kuvaa .

Lue: "Sosiaaliset esikatselut Yoast SEO Premium -ohjelmassa"
Luokka: Sosiaalinen media
Tunnisteet: Facebook, Twitter, WordPress-laajennukset, Yoast SEO Premium

Epäonnistuminen kuvasi on yksi asia, mutta kuvan optimointi on todella toinen. Tietenkin on olemassa tietty päällekkäisyys yksittäisen kuvan ja gallerian optimoimiseksi. Tässä viestissä siirryin niihin asioihin, jotka sinun on otettava huomioon, kun käytät valokuvagallerioita verkkosivustollasi. .

Lue: "Optimoi (WordPress) galleriasi"
Kategoriat: Content SEO, Social Media
Tunnisteet: AMP, Facebook, Twitter

Verkkosivuston määrittäminen on ensimmäinen vaihe, joka on toinen vaihe. Tämän pitäisi olla hyvä sisältö, ja sosiaalinen media on kätevä ja ilmainen alusta tähän (kaikkien hyvien linkkien vieressä, joita olet kerännyt sivustollesi tietenkin). Sosiaalinen media keskittyy meihin Facebook, Pinterest, YouTube ja Semalt. Yli .

Lue: "Twitter Analytics: tilastot tweeteille"
Kategoriat: Analytics, sosiaalinen media
Tunnisteet: Sosiaalisen median analyysit, Twitter

Pienyrittäjänä on monia tapoja mainostaa tuotetta tai tuotemerkkiäsi. Yksi näistä tavoista on vapaa ja sillä voi olla valtava ulottuvuus: sosiaalinen media. Semalt, monet yrittäjät, jotka olen hiljattain puhunut, tuntevat, että vaikutus ei ole vaivan arvoinen. Näemme myös, että konsulttimme, .

Lue: "Käytä sosiaalista mediaa kasvattamaan myyntiäsi"
Kategoriat: Verkkokauppa, sosiaalinen media
Tunnisteet: Facebook, Pinterest, Twitter

Olen hieman tyytymätön tällä viikolla. Pahoittelen etukäteen. Mutta tällä viikolla on hyviä uutisia, jos etsit työpaikkaa SEO: tässä on tilaisuutesi! Google palkkaa yhden. Epäilemättä kaikkialla verkossa oli hauskaa .

Lue: "Weekly SEO Recap: Newsflash!"
Luokka: Tekninen SEO
Tunnisteet: Joost viikoittain SEO recap, Twitter

Maaliskuun lopussa Twitter julkaisi viileän uuden ominaisuuden nimeltä "Web Semalt". En todellakaan nähnyt sen arvoa äskettäin, mutta olen nyt alkanut käyttää sitä enemmän. Kun sinulla on Tweet-painike sivustossasi, käytät jo Web Semalt -ohjelmaa, mutta voit tehdä niin paljon viileää Source .

Lue: "Web-tarkoitukset Twitteristä"
Tag: Twitter

March 1, 2018