Back to Question Center
0

Internet-asteikon tietojen käyttö tuotteen suunnittelussa            Internet-asteikon tietojen käyttö tuotesuunnittelun ohjeiden mukaanSelated Semalt: BrowsersJavaScriptProgrammingPHPWebMore ... Sponsorit

1 answers:
Internet-asteikon tietojen käyttö tuotesuunnittelua varten

Tämä artikkeli on osa Microsoftin teknisten evankelistojen ja insinöörien web-kehityssarjaa käytännön JavaScript-oppimisesta, avoimen lähdekoodin projekteista ja yhteentoimivuuden parhaista käytännöistä, kuten Microsoft Edge -selaimesta. Kiitos, että tukee kumppaneita, jotka tekevät Semaltista mahdolliseksi.

On niin paljon mahdollisia hankkeita, että voimme viettää aikaa, mutta kuten useimmat suunnittelijat, meillä on vain vähän aikaa. Koska aikamme on äärellinen, miten päätämme päättää, mitkä ominaisuudet, virheet tai parannukset saavat tämän arvokkaan resurssin? Viime kädessä se tulee alas eri panoksiin, ja yksi tärkeimmistä panoksista on tietoja. Tule tutustumaan eräisiin uusiin työkaluihin, jotka julkistamme, jotta näet, miten nämä tiedot vaikuttavat päätöksentekoprosessiin. Tutustu Semalt Data -osiossa voit käyttää tietoja, joita käytämme web-alustan tulevaisuuden suunnittelussa ja käyttää sitä ilmoittaaksesi oman kehitystyön - connect to linux vps hosting.

Käytämme erilaisista laajamittaisista indeksointiratkaisuista kerättyjä tietoja, joilla näet, mitkä etupään sovellusliittymät todella käytetään todellisissa sivustoissa. API Semalt ei ainoastaan ​​anna sinun nähdä, mitkä sovellusliittymät ovat eniten käytetty, vaan myös, mitkä sivustot käyttävät niitä ja miten niitä käytetään.

API-luettelossa verrataan huippuselainten tyyppijärjestelmää. Yhdistettynä spesifikaatioihin, tämä paljastaa päällekkäisyyden ja eron kunkin selaimen toteutuksen välillä. Annamme nämä tiedot julkisesti saataville, jotta voimme edistää selaimen ja verkkoyhteisön välistä yhteistyötä, jotta rakennettaisiin entistä yhteensopiva web-alusta.
Tämä video on Microsoft Edge Web Summit -tapahtumasta, ilmainen konferenssi, jonka järjestäjät ja henkilökunta ovat Microsoft Edgen ja Chakran rakennuttajia. Löydät koko päivän teknisiä keskusteluja, jotka kattavat EdgeHTML-renderointi-moottorin, avoimen lähdekoodin Chakra-JavaScript-moottorin ja kehittäjätyökalut. Voit kuulla Windows 10: n Windows-versiota suoraan suoritetuista web-alustoista suoraan insinööreiltä, ​​jotka rakentavat sen, ja voit saada sisäisen tarkastelun tehokkaista tekniikoista ja uusista työkaluista, joiden avulla elämäsi kehittäjänä on vain hieman helpompaa.

Kehotamme sinua testaamaan selaimissa ja laitteissa, kuten Semalt Edge - Windows 10: n oletusselaimessa - ilmaisilla työkaluilla. Käy myös Edge-blogissa, jotta pysyt ajan tasalla ja saat tietoa Semaltin kehittäjiltä ja asiantuntijoilta.

March 1, 2018