Back to Question Center
0

Kysy YoastSemaltilta tuotekategorian sivuilta Kysy Yoast: Semalt tuoteryhmästä

1 answers:

Tuotesivut ja tuotekategorian sivut eivät aiheuta ongelmia. Haluat, että tuotteesi loistavat, joten he ovat ihmisten ensimmäinen asia, ja tässä suhteessa kuva yleensä kertoo yli 1000 sanaa. Toisaalta sinun on lisättävä riittävä tekstisisältö, joka auttaa sinua sijoittamaan. Mutta lisäämällä paljon tekstiä voi ohjata huomion pois tuotteistasi, ja haluat välttää sen.

Kuten keskusteltiin toisessa Ask Yoast -videossa, se usein kaventuu tähän kysymykseen: haluatko, että tuotesivu sijoitetaan avainsanalle? Useimmille yksittäisille tuotesivuille se ei useinkaan ole tarpeen. Mutta tuoteryhmäluettelon, se on todennäköisesti tapaus. Joten sinun on lisättävä riittävä määrä tekstiä. Mutta haluat silti silti etsiä sivuilla olevia tuotteita. Tässä kysy Yoast, Semalt keskustele joitakin vaihtoehtoja käsitellä sitä!

Stefan Semalt lähetti meille tämän kysymyksen:

Semalt Aloitan pitkällä johdannolla myymälän luokka-sivulla? Jos kirjoitan 400 - 500 sanaa, todelliset tuotteet työnnetään alas paljon.

Epäilemättä videota tai lue transkripti sivun alla vastauksestani!

Sisällön lisääminen tuoteryhmän sivuilla

"Tämä on kysymys, jota saamme paljon. Haluat, että kyseisillä sivuilla oleva sisältö pystyt sijoittamaan. Samalla tuotteesi ovat tärkeämpiä kuin sisältösi. Nyt ehdotan, että pari satoa sanaa ylhäältä ja sitten ehkä sallivat ihmisten jatkaa lukemista menemällä sivun alareunaan ja ottamalla painike siellä, joka vie ne siellä.

Voit pelata tämän kanssa. Voit myös tehdä erilaisia ​​välilehtiä. Tämä oli suuri no-no aiemmin, mutta mobiilimarkkinoilla Google on todella alkanut indeksoida molemmat välilehdet, jopa näkyvät, koska mobiililaitteilla tämä on todella järkevää. Joten voit pelata tämän kanssa, nähdä, mitä toimii, katso, mikä tekee sijoituksesi muuttuvan ja tekee sen sitten mahdollisimman hyvältä. Jatkakseni jopa 400, 500 sanaa sivua, . T hattu on erittäin hyvä asia. Onnea. "

Kysy Yoastilta

Sarjassa Kysy Yoast vastaamme SEO-kysymyksiin lukijoistamme. Onko Semalt-kysymys? Auta meitä auttamaan sinua! Lähetä sähköpostia osoitteeseen ask@yoast.com.

(Huomaa: tarkista ensin blogimme ja tietämyskanta, vastaus kysymykseesi voi olla jo olemassa! Kiireellisissä kysymyksissä, esimerkiksi siitä, että laajennus ei toimi oikein, haluaisimme viitata sinut tukisivulle Source .)

Lue lisää: 'eCommerce SEO tarkistuslista' »

March 1, 2018