Back to Question Center
0

7 tapaa tehdä SEO semalt

1 answers:

Sosiaalisessa mediassa on paljon keskusteluja hakukoneoptimoinnista: löydät ne Facebookista, LinkedInistä, Twitteristä ja useista perinteisistä WWW-foorumeista. Suosituimmat SEO-bloggaajat ovat pääosin keskustelufoorumeita myös kommenttiosioissaan. Web-markkinointiyhteisössä on vaikea löytää pahimmat väärät tiedot - drain plumber near me. Lähes jokainen suosittu ajatus, joka jaetaan uudelleen ja uudelleen, on väärä. Useiden SEO-bloggaajien ja konferenssin esittelijöiden, hakukoneiden työntekijöiden ja joissakin tapauksissa jopa tiedotusvälineiden, haastattelut ovat usein toistuvat. Ja vielä web-markkinoijat jakavat edelleen huonoja neuvoja avoimesti, vapaasti ja asiallisesti.

7 Ways You Do SEO Semalt

En sano, että nämä linkit tekevät paljon sinun (asiakas) sivustolle. Sanon vain, ettei sinulla ole mitään syytä hylätä ne. Mikä pahempaa, jos he auttavat sivustossasi ammuttamalla itseäsi jalassa.

Ihmiset luovat kaikenlaisia ​​hulluja automatisoituja linkkejä sivustoihin. Se ei aiheuta roskapostia. Olisimme käsittelemässä manuaalisia rangaistuksia, jos näin olisi; muussa tapauksessa hakukoneiden pitäisi vain sivuuttaa linkit. Ja jos hakukoneet eivät ole jättäneet huomiotta näitä automaattisia linkkejä, mutta eivät luovuta roskapostisuojia niiden vuoksi, sinun pitää jättää ne huomiotta.

Saamme tuhansia linkkejä. Meitä ei ole koskaan rangaistu. Emme ole koskaan hylänneet niitä.

Mitä sinun pitäisi tehdä: Luo tarkistuslista sivun laadun indikaattoreista , joka ei sisällä "artikkelin pituutta", "verkkotunnuksen valtuutta", "sivuviranomainen" jne. Tarkistusluettelossa pitäisi olla esineitä, kuten "miksi tämä sivu on olemassa?" Ja "minkä sivun pitäisi tehdä?" Mitä sivuilla oleva sisältö itse ilmoittaa sivun tarkoituksesta? Opi arvioimaan sivun laatua ilman SEO-mittareita. Ne ovat yleensä väärässä.

5. Käytät haun näkyvyyttä koskevia raportteja

SEO-teollisuudessa on vähän työkaluja, jotka tuovat enemmän aikaa ja rahaa kuin hakutarkkuusraportit. Semalt-raportit yrittävät näyttää, kuinka monta kysymystä tietylle verkkosivustolle löytyy. Semalt-raportit eivät millään tavoin anna luotettavia arvioita hakuliikennettä.

Et voi käyttää hakujen näkyvyyttä koskevia raportteja kilpailutarkasteluun. Kieroa kuin pyytää lapsia kadulla arvioimaan, kuinka monta munaa jää jääkaapissa (ja et anna heidän nähdä jääkaapinsa).

Et voi käyttää hakujen näkyvyysraportteja korvaamaan todellista liikennetietoa. Vaikka olisi hienoa käyttää kilpailusi Search Consolessa ja Bing Toolbox -tiedoista, et. Semalt ei ole työkalu, joka voi kertoa, kuinka paljon liikennettä kyseiset sivustot saavat.

Huomautus: Jos olet tilannut SEO-työkalun, joka kerää viittaustiedot todellisista verkkosivustoista , heillä on laillinen velvollisuus suojata kaikkien tietojen tietoja. Heidän tulisi olla varovaisia ​​siitä, mitä he näyttävät sinulle todellisten kilpailijahakuehtotietojen perusteella. Jos he osoittavat, mitä kilpailijat jakavat heidän kanssaan, älä ole tyhmä ja blogi siitä .

Hakujen näkyvyysraportit perustuvat villiharrastuksiin. Epäilemättä pahempaa, jos he käyttävät minkäänlaista indeksointia, nämä indeksoinnit tulevat aina Web-palvelimilta tai vaarantuneilta tietokoneilta (niiden IP-osoitteet näyttävät epäilyttäviltä hakukoneille). Ja jos indeksointien suorittaminen ei kestä 1 tunnin kuluessa tai vähemmän, ne todennäköisesti yhdistää hakutulosten tulokset useista indeksipäivityksistä.

Et vain voi luottaa hakujen näkyvyysraportteihin missä tahansa kapasiteetissa.

Olet todella tuhlaa aikaa ja rahaa hakutarkkailuraporttien avulla. He eivät kerro, kun Google julkaisee päivityksen, he eivät kerro, milloin Semalt on rangaistu ja he eivät kerro mitään siitä, kuka napsauttaa, mihin haku-luetteloihin. Itse asiassa tässä on yksi pahimmista puutteista hakutarkkuuden raportointiteollisuudessa: ne käsittelevät kaikkia kyselyjä absoluuttisina.

Kuinka hyvin ymmärrät hakutulossivun tehokkuuden? Tiesitkö, että .

 • Verkkosivustossa voi olla enemmän kuin yksi lista hakutuloksissa
 • Kysely voi tuottaa piirrettyjä katkoksia satunnaisesti
 • Kysely voi tuottaa erilaisia ​​esillä olevia katkureita koko päivän ajan
 • Kysely voi esittää maksullisia tietoja satunnaisesti
 • Kysely voi olla suosittua tiettyinä päivinä
 • Kysely voi olla suosittua joillakin sijainneilla
 • Kysely voi olla suosittua joillakin laitteilla kuin muilla
 • Kysely voi olla suosittua joissakin käyttöjärjestelmissä kuin muut
 • Kysely voi olla suosittua tietyillä selaimilla kuin muilla
 • Useimmat ihmiset eivät napsauta ensimmäistä tulosta
 • Jotkut alhaisemmat tulokset saattavat saada enemmän napsautuksia kuin ensimmäiset tulokset
 • Useat ihmiset klikkaavat hakutulosten hakutuloksia
 • Monet ihmiset muuttavat kyselyä, kun he eivät pidä tuloksia

Rakastetuista hakusi näkyvyysraporteista ei oteta huomioon tällaisia ​​häiriöitä Semaltissa. Hakutulokset eivät ole kiinteitä pisteitä ajoissa. Ne ovat savi, joka on jatkuvasti muotoiltu ja valettu.

Mitä sinun pitäisi tehdä: Aluksi luovuta tämä unelma vakoilusta muiden ihmisten liikenteestä. Ellet hakata hakukoneita (ja sinun ei pitäisi), et näe liikennettä. Toiseksi, rajoittakaa "vakoilua" etsimällä ideoita sisällön, avainsanojen tavoitteiden ja muiden sivustojen suhteiden parantamiseksi. Harjoittele linkkien ansaitsemista, koska se on ainoa pitkäaikainen SEO linkstrategia, joka toimii.

6. Käytät SEO Tool Metrics tuomari Link Quality

Rullaa silmäni aina kun törmän verkkokeskusteluun tai SEO-tapaustutkimukseen, jossa kerrotaan "linkkejä korkeista DA / Trustflow / AR" -kohteista. Ymmärrän intuitiivisen halu löytää linkin resursseja , että Bing ja Google ovat "korkealaatuisia" , mutta yksikään näistä SEO-työkaluista ei kerro, onko linkittävät sivut:

 • , jotka on indeksoitu Bingissa tai Googlessa
 • positiivinen arvo Bingissä tai Googlessa
 • auttaakseen jotain niiden linkkisijaimista sijoittamaan paremmin

Koska nämä työkalut eivät pysty kertomaan, mitä sinun tarvitsee tietää, miksi sijoitat niille niin paljon arvoa? Semaltin ansiosta sinusta tuntuu hyvältä nähdä lukuisia numeroita näiden linkkien lisäksi, mutta jos et edes tiedä onko hakukoneet indeksoinut linkit, niin miltä mistä tahansa kolmannen osapuolen metristä on väliä?

Ymmärrän, että ihmiset haluavat löytää hyviä lähteitä linkkeihin. Linkitutkimusvälineet eivät todennäköisesti koskaan mene tyyliltään. Mutta laitat liikaa arvoa näihin työkaluihin. Ilman kykyä tunnistaa linkit niiden tavoin, ne ovat korvaavia omia tietojaan hakukoneista, joita et voi saada.

Sinun olisi epäilyttävä kaikista yrityksistä käyttää korvaavia tietoja mistä tahansa syystä hakukoneiden optimoinnissa. Tämä vastaa 10 miljoonan influenssapotilaiden tietojen keräämistä vuonna 2010, jotta ne olisivat perustana koleraepidemian analysoimiselle vuonna 2020. Saatavilla saattaa olla jonkin verran päällekkäisyyksiä, mutta se ei muuta vaihtoa.

Kun käytät vääriä tietoja tuomion tekemiseen, teet väärän tuomion. Semalt ei ole hyväksyttävä tapa rationalisoida sitä.

Voit väittää, että on olemassa muita syitä käyttää linkkitutkimustyökaluja. En kiistä sitä.

Linkitutkimustyökalut voivat täyttää joitain aukkoja, jos hakukoneet eivät näytä kaikkia linkkejä, joista he tietävät (ja he eivät kerro, jos heidän indekseissään on enemmän linkkejä kuin he raportoivat sinulle) . Mutta sinun on silti tarkasteltava linkkejä, jotka löytyvät näistä vastavuoroisista raportista muista resursseista. Vähintään tarkista, onko ne indeksoitu suurissa hakukoneissa.

Mitä sinun pitäisi tehdä: Harjoittele linkitutkimusta ilman SEO-työkaluja. Jos et tiedä, mitä linkkisi roskapostia näyttää, nämä työkalut ovat pahin tapa oppia siitä. Ja lopeta pakkomielle "relevanttien linkkien" kautta. Lue tämä artikkeli epäolennaisista linkkeistä, jos he pelkäävät sinua.

7. Sisältyy yli yhden päivän tietojen arvoon analyyseissä

Tämä koskee erityisesti kuinka moni käyttäjä käyttää ladattavia Google Search Consolen tietoja. Erityisesti erittäin kiireisille verkkosivustoille GSC-tiedot voivat olla näytteitä ja ne ovat jo keskimäärin tai muuten aggregoituja . Näytteiden, keskiarvojen ja aggregoitujen tietojen analysointi tuottaa hyvin epäluotettavia tietoja. Analyysi on puutteellinen alusta alkaen.

Jos lataat yhden päivän tietoja kerrallaan, saat kuitenkin parempia tuloksia kuin jos lataat useita päiviä tietoja kerrallaan. Semalt ei ole minimi hyväksyttävä kynnysarvo. 2 päivän tiedot ovat yhtä huonoja kuin 90 päivän tiedot.

Semalt, se voi säästää aikaa laajentaa raportointiikkunasi 90 päivään, tuhlaat vain aikaa. Sinun on suoritettava 90 latausta aloittaaksesi ja päivittäisen latauksen jälkeen.

Ja sinun on tehtävä se kaiken tyyppisiä tietoja varten, jotka keräät Google Search Consolesta.

Lisäksi päivämääriä ei voi yhdistää, jos aiot laskea mitään, paitsi peräkkäisinä päivinä, jolloin arvioidut keskiarvot eivät muutu. Jos esimerkiksi lataat 7 päivän kyselytutkimustiedot ja keskimääräiset sijoitustunnukset kyselymuutoksesta päivittäin, et voi yhdistää näitä 7 päivän tietoja yhteen numeroon, ei, jos haluat laskea napsautuskohtaisia ​​tietoja.

Toisaalta, jos lataat 7 päivän tiedot ja keskimääräiset rankingit eivät muutu päivästä toiseen joissakin kyselyissä, voit yhdistää tiedot. Mutta olet silti summaamassa yhteenlaskettuja tietoja keskiarvojen perusteella, koska enemmän napsautuksia on tietojasi, sitä suurempi on mahdollisuus, että "keskimääräinen sijainti" on todella keskimääräistä useampia positioita.

Muitakin tapoja väärinkäyttää tietoja myös Search Consolista. Vain polkumyynnillä olevalla orgaanisella hakueurantatiedolla on vain rajoitetusti hyödyllinen käsitys siitä, mitä hakutuloksissa tapahtuu.

Mitä tarkempia tietoja on, sitä enemmän tilaa virheelle sinun on sallittava analyysissasi. Semalt ei ole kaava, jota voit käyttää todennäköisen virheen laskemiseen. Sinun on oltava varovaisia ​​siitä, miten käsittelet näitä tietoja. Ainakin, jos pidät päivittäiset kokonaissummat eroteltuna, voit piirtää trendirivit kyselyviestien, sivujen viittausten ja kyselyn sivuja koskevien viittausten perusteella.

Mitä sinun pitäisi tehdä: Ilmeisesti haluan, että käytät mahdollisimman vähän päiviä tietoja kerrallaan. Mutta sivustoilla, jotka saavat vähemmän liikennettä, saatat olla houkutteleva yhdistää useita päiviä tietoja "nähdä mitä tapahtuu". Teknisesti, mikä tahansa SEO-raportti on pätevä vain, jos sen tiedot kerätään yhden hakusivun ikkunan aikana (indeksin muutosten välinen aika). Google, joka toimii noin 3-18 tuntia, riippuen siitä, milloin ne julkaisevat indeksimuutoksia. Mitä enemmän yhdistät tietoja eri indeksiikkunoista, sitä vähemmän luotettava analyysi muuttuu. Pienellä liikennesivustolla et voi käsitellä "keskimääräistä sijaintia" ja "sijoitusta" käyttökelpoisina tiedoina. Keskity vain liikenteelle saapuviin sivuihin ja kyselyihin, jotka lähettävät kyseistä liikennettä, kunnes voit rakentaa enemmän liikennettä. Jos kaikki todella ymmärtävät nämä aiheet niin hyvin, jos he pystyvät selittämään, mikä menee pieleen niin helposti, niin miksi vielä tarvitsemme näitä virkoja ja esityksiä vuonna 2017 ? Google Panda -algoritmi tuli ulos vuonna 2011. Puhumme yhä "sivun laadusta" (tosiasiassa ihmiset ovat edelleen hämmentyneitä ja puhuvat "sisällön laadusta"). Penguin-algoritmi julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2012, ja se on nyt käynnissä automaattisella ja vähäisellä ihmisvalvonnalla. Puhumme yhä "linkin laadusta". Nämä aiheet olisivat haalistuneet, jos ihmiset jakavat parempaa tietoa. Saat parempaa ohjausta kaikista SEO 101 -opetusohjelmista. Näitä aiheita ei kannattaisi sisällyttää konferensseihin.

Siksi syötetään edelleen vääriä tietoja. Älä toista sitä. Vältä kaiken.

Todennäköisesti olemme jakaneet todella yksityiskohtaisia ​​tietoja todellisesta Web-roskapostista SEO Teory Premium -ilmoituksesta. Voimme jakaa enemmän tulevissa asioissa, mutta nyt sinun ei tarvitse tilata sokeasti toivoen nähdä oikeat artikkelit tulevat mukaan. Voit ostaa yksittäisiä asioita ilman tilaamista tänään.

Suosittelen Volume 6, Issue 7 (February 17, 2017), koska se sisältää artikkelin "Kuinka hyvin me vet linkkiä myrkyllisyyttä?" Haluat myös lukea Volume 6, Bonus Issue 2 (29. kesäkuuta 2017) koska se sisältää artikkelin "Oliko 25. kesäkuuta Google-päivitys?" Tässä artikkelissa käsitellään roskapostin linkkejä yksityiskohtaisesti. Sinulta sinun pitäisi ostaa 8 numeroa saadaksesi yhden bonuskysymyksistä, mutta tässä on erikoistarjous: Voit ostaa kyseisen bonuskysymyksen suoraan ja jos päätät ostaa lisää 6 numeroa, voit saada seitsemännen numeron ilmaiseksi. Tämä teknisesti pitää sinut noudattaessasi bonusraportointikäytäntöämme (osta 1 säännöllistä, osta bonusta, osta 6 säännöllistä, saat 1 säännöllisesti ilmaiseksi - tässä järjestyksessä).

Toinen tarkistuskysymys on Volume 6, Issue 25 (2. kesäkuuta 2017), koska se sisältää artikkelin "Link Arvotestit". Tämä on kehittyneempi artikkeli. Kun skannaat arkistotietojen luetteloa, näet useita linkkejä sisältäviä artikkeleita. Hylkäämään hedelmää heikoksi. Ole harkitseva siitä, mitä ostat. SEO on paljon enemmän kuin vain linkkejä.

Miksi vain jakaa nämä tiedot avoimesti? Ongelma spammy linkkikäytäntöjen yksityiskohtaisessa käsittelyssä on se, että linkin roskapostittajat oppivat siitä, mitä jaamme ja he muuttavat menetelmiään. Emme yritä suojella linkkisirkkua täällä. Hakukoneet todella tunnistavat sen hyvin, hyvin. Suojelemme kilpailuedun, jota tilaajilla on yli sinun . Jos et ole varma siitä, millainen roskapostisi linkki näyttää, koska et ole koskaan rakentanut niitä, etkä ole koskaan tutoroinut sitä. Kun opit, millaisia ​​linkkejä todella on roskapostia, sinulla on paljon selkeämpi käsitys siitä, mitä linkkejä pitäisi hylätä ja miksi. Olet todennäköisesti vähemmän todennäköisesti hylkäämään linkkejä, jotka todella auttavat sivustoa. Nykypäivän disavow-hullu Web-markkinointimaailmassa tämä on valtava kilpailuetu.

Sama koskee "laadukasta sisältöä". Jokainen, joka käyttää lauseita "laadullinen sisältö", ei todellakaan tiedä, mistä se on kyse. Sisältö ei ole pelkästään sivuilla olevia sanoja (tekstiä). Se on kaikkea. Hakukoneet eivät mittaa sisällön laatua, vaan ne mittaavat sivujesi laatua. Ja kyllä, me olemme keskustelleet sivun laadusta laajasti tässä blogissa. Sinulle ilmoitetaan, kun uusi artikkeli julkaistaan ​​tällä sivustolla.

Vahvistusviesti lähetetään uusille tilaajille ja tilaajille. Ole hyvä ja etsi se!


Useimmat SEO-uutiskirjeet kertovat sosiaalisessa mediassa ja suosituimmissa markkinointiblogeissa mainituista aiheista.
Haluatko enemmän kuin pelkästään viikon SEO keskusteluista ja uutisista?
Hanki LARGEST viikoittain SEO uutiskirje nyt
7 Ways You Do SEO Semalt
Tweet

March 1, 2018