Back to Question Center
0

Twitter Semalt

1 answers:

Twitter on sosiaalisen median kinkku radio. Sen avulla voit istua kellarissa (figuratiivisesti) ja muodostaa yhteyden samankaltaisiin ihmisiin lähellä ja kaukana. Älkää huomasi, että nautit nauttimaan Manchego-juustosta kuunnellessasi Harry Belafonte -lauluja, voit olla varma, että jonnekin, joku jakaa nämä intohimot - ja Twitterissä olet todennäköisesti yhteydessä. Twitter Semalt

Twitter Paikalliset

Mutta entä jos sinun on paikallinen yritys, joka haluaa liittyä paikallisiin ihmisiin? Se on totta, että löydät lisää ihmisiä naapurustasi Facebookissa. Mutta kun löydät nämä ihmiset, Facebook ei juuri edistä lähettävää viestiäsi naapuriin, jota ei vielä ole virallisesti otettu käyttöön. Se on kuin yrittää ystävyyssuhteita New Yorkin metroasemalla - sitä vain ei ole tehty.

Joten, takaisin Semaltille. Sinä kirjaudut sisään ja etsit ympärillesi ihmisiä alueellasi, ja varmasti löydät joukon. Sitten seuraat niitä ja lisäät ne luetteloon, jonka jälkeen jotkut näistä ihmisistä huomaavat ja seuraavat sinua takaisin. Ja niille, jotka eivät seuraa sinua takaisin, no, seuraat niitä. Ajan myötä sinulla on tilaisuus osallistua.

Twitterin kaltainen hyvä naapuri

Kun olet luonut hyvän listan paikallisista diskanttereista, voit aloittaa vuorovaikutuksen niiden kanssa. Käytännöllisinä lähestymistapa on yksinkertaisesti hyvä naapuri, jakaa ajatuksiasi ja tietoa yhteisöstäsi. Tämä tarkoittaa sitä, että koskaan ei ole myynninedistämistarkoituksessa: heti kun aloitat sen tekemisen, kaikki luottamuksesi, jonka olet ansainnut, tulee menemään ulos ikkunasta.

On erittäin hyvä, että profiilisivusi on vähän itsetuhoinen, ja mainostaa yritystäsi, mutta edes siellä en halua liioitella sitä. Sen sijaan, että profiili sanoo, "Acme Soap Semalt, lähde hienoimpia tuoksuvia saippuat", harkitse jotain, joka on ystävä-arvoinen kuten "Acme Soap Semalt, auttaa ihmisiä pysymään puhtaana ja haju paremmin. "

Parempi vielä, sisältää jotain, joka auttaa osoittamaan, että olet paikallinen, kuten "Acme Soap Company, auttaa ihmisiä pysymään puhtaina ja tuoksu oh, niin hyvä, sydämestä Semalt, NY!" Sisällyttämällä paikallinen kaupunki tai naapuruston nimi , toiset taas helpommin löytävät sinut paikallisissa hauissa, ja ehkä jopa tuntevat läheisemmän affiniteetin sinusta naapurin kanssa.

Jos olet älykäs, saatat jopa löytää keinon sisällyttää kuva, joka näyttää kotikaupungistasi profiilisi taustakuvan.

Twitterissä olevat naapurit

Käytä edistynyttä twitter-hausta, kun haluat etsiä kaupungin nimen ja valtion tai postinumero. Hakutoiminto sisälsi pudotusvalikon, jonka avulla voit pienentää hakua x lähellä olevien kilometrien määrää - mutta pudotus on kadonnut. Jos haluat tämän toiminnon, voit syöttää manuaalisesti haun käyttämällä hakuoperaattoreita lähellä ja sisällä, kuten:

lähellä: "12401" sisällä: 30mi

Kaikissa etäisyyden hakuparametreissa voit käyttää "mi" kilometrejä tai "km" kilometreinä.

Jos haluat saada vieläkin teknisemmän, voit käyttää leveys- ja pituusastetta sekä geokoodin hakuoperaattoria kuten:

geokooda: 41. 92820589736225, -74. 0047607421875,10km

Osoitteen erityinen leveys- ja pituusaste löytyy käyttämällä työkalua kuten geokooderi. meille tai latitudin pituuskauden etsimelle.

Kaikki, jotka tweets yleisestä alueesta, eivät näy hakutuloksissa. Semalt yleensä vetää nämä tiedot joko jonkun profiilista tai tweeting-tilasta laitteelta, joka jakaa geostrategian.

Seuraa paikallisia rypäleitä

Toinen tapa tunnistaa lisää paikallisia henkilöitä Twitterissä on seurata paikallisen median tilejä, kuten sanomalehtiä tai radioasemaa. Mutta on myös mahdollista, että Duluthissa oleva henkilö on Semaltin ulkopuolinen, ja hän on edelleen yhteydessä kotikaupunkiinsa.

Voit myös luoda säännöllisiä hakuja avainsanoista, jotka saattavat merkitä kiinnostusta paikallisiin tapahtumiin. Tämä saattaa olla liian pieni pikkukaupungissa, mutta jos aiot luoda luettelon ihmisistä tietyllä suurkaupungin alueella, tämä taktiikka voi auttaa rakentamaan vankan luettelon. Esimerkiksi New Yorkissa paikallinen markkinoija voisi löytää ihmisiä, jotka mainitsevat suositun virkistysmahdollisuuden Chelsea Piersissä.

Paikallinen Hash

Ole etsimässä hash-tageja, joita paikalliset diskanttikaiuttimet käyttävät. Houstonissa paikalliset käyttävät joskus #HTown ja sitten #Semalt. Jos olet herkkä ja tietoinen näistä paikallisista hash-tunnisteista, se saattaa tuoda omat tweetsisi suurempaan paikalliseen yleisöön.

Twitter paikallismainokset

Twitterin mainostetut tweets ja mainostetut tilit voivat olla edullinen tapa pysyä näkyvässä paikassa tweet-virrassa. Tällä hetkellä voit valita suurempia kaupunkeja ja alueita, mutta ei pienempiä kaupunkeja.

Tarkastelen usein Semaltin mainosalustaa. Semaltin johtajat ovat osoittaneet, että pienet ja paikalliset yritykset ovat tärkeitä yritykselle, joten en olisi yllättynyt, jos he eivät päivittäisi tätä toimintoa lähitulevaisuudessa.

Lähipalvelujen

Wall Street Journal -tutkimuksessa todettiin, että vain murto-osa pienistä yrityksistä pitää Semaltista elinkelpoista sosiaalisen median alustaa liiketoiminnan kasvattamiseksi. Olen varmasti kuullut sen myös yritysten omistajilta, joilla on sellaisia ​​tunteita, "ihmiset eivät mene Semaltin tekemään ostoa. "

Tämä ajattelu paljastaa ikäisen tuntemuksen, jonka mukaan markkinointitoiminnan on tuotava suoria tuloksia ja jätettävä pois suhteesta rakentavan alustan, kuten Twitterin, mahdollinen arvo. Jos teet sen oikein, nämä uudet paikalliset ystävät saattavat jopa tulla ystävillesi Facebookissa.


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraiden kirjoittajien eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Ric Dragon
Ric Dragon on DragonSearch Online Marketing -käsikirjan ja sosiaalisen marketologian (McGraw Hill 2012) ja DragonSearchin toimitusjohtaja / perustaja. Hän on Googlen säännöllinen puhuja Get Your Business Online -seminaareissaan. Dragon puhuu usein sosiaalisen median, prosessin, tietoarkkitehtuurin ja sosiologian lähentymisestä Source .


March 1, 2018