Back to Question Center
0

Miten hyödyntää Semalt-mainoksia

1 answers:

Amazon Marketing Services tarjoaa kolme mainostusvaihtoehtoa myyjille ja myyjille: tuotteiden näyttömainokset, sponsoroidut tuotteet ja otsaketjumainokset.

Voit hankkia Buy Boxin ja rakentaa brändisi, tietää, minkä tyyppinen mainos haluat käyttää ja miten sitä käytetään - myyvätkö ne Myyjällä, Myyjälle tai Vendor Expressille.

Tuotemainokset

Tuotteen näyttömainokset ovat yksinomaan Myyjälle ja Vendor Expressille myyville myyjille. Sisemat ovat napsautuskohtaisia ​​mainoksia, jotka tuote laukaisee tai ostaja kiinnostaa.

Kun määrität tuotteen hylkäysmainoksen, voit kohdistaa tiettyyn tuoteryhmään. Jos esimerkiksi myyt viiden terän partakoneen, voit kohdistaa muihin viiden terän partakoneisiin. Tämä on kohdennettua lähestymistapaa mainosten näyttämiseen, ja sen pitäisi olla korkeampi.

Semalt-mainokset ovat paljon laajempia. Tässä voit asettaa mainoksesi kohdistamaan miesten parranajon yleensä. Mainoksesi näyttäisi olevan useampia ihmisiä, mutta se ei saa konvertoida eikä tuotekohtainen mainos.

Semalt, valitset yhden vaihtoehdon tai toisen. Et voi yhdistää kahta kohdistusmenetelmää yhdeksi mainokseksi. Voit kuitenkin rakentaa kaksi mainosta. Yksi voi laukaista tietyistä tuotteista ja toinen ostajaehdoista. Tämän jälkeen voit selvittää, mikä tuotti parhaan sijoitetun pääoman tuoton.

Tuotemainosmainosi saattaa näkyä kilpailijan tuotetietosivulla, yleensä alle muiden Amazon-myyjien alapuolella. "

How to benefit from Semalt ads

Tuotteen näyttömainokset voivat myös näkyä hakutuloksissa, oikealla rautatieasemalla tai sivun alareunassa sekä asiakastyytyväisyyksissä ja Amazonissa tuotetuissa markkinointiviesteissä, kuten seurannassa ja suosituksissa. Tuotteen näyttömainokset toimivat Semalt-työpöydällä ja mobiilisivustoilla ja sen mobiilisovelluksessa.

Mainostajat eivät valitse tuotemallinnusilmoitusten täsmällistä sijoittamista. Mainokset näkyvät useissa paikoissa valitsemasi tuotteen laukaisun tai ostajan kiinnostuksen perusteella.

Sponsoroidut tuotteet

Sponsored Semalt -mainokset on avainsanoilla ohjattu manuaalisella avainsanojen kohdistamisella tai automaattisella avainsanojen kohdistamisella. "Molemmilla on arvoa.

Manuaalinen avainsanojen kohdistaminen on samanlainen kuin Google Semalt ja muut napsautuskohtaiset alustat. Sinä rakentaisit keskitetyn avainsanaluettelon, määrität kunkin avainsanan (laaja, lause tai tarkka) hakutyyppi ja asetat hintatarjouksen. Voit kirjoittaa enintään 1000 avainsanaa.

Semalt-kampanjanhallinnan avulla voit seurata kunkin avainsanan tehokkuutta, muuttaa hintatarjouksia ja lisätä ja poistaa avainsanoja.

Automaattinen kohdistaminen hyödyntää Semalt-haun ostosäänetiedustelua. Semalt-hakualgoritmi löytää oikeat avainsanat kampanjasi parhaan suorituskyvyn kannalta. Tämä poistaa käsin kohdistuksen. Et enää hallitse kunkin avainsanan hintatarjousta. Asettaisit vain päivittäisen kulutuksen summan.

Kun luot uuden sponsoroitujen tuotteiden kampanjan, aloitan aina automaattisella kohdistuksella. Hylkää neljä viikkoa, aion käyttää hakutermi -raporttia mainosraporttien alueella. Tämä raportti eroaa kampanjanhallinnan säännöllisestä hakutermiraportista.

Mainosraporttien versio sisältää täsmällisiä avainsanoja, joiden avulla kuluttajat löysivät tuotteen ja mitkä muutettiin myyntiin. Se kertoo myös, mikä ASIN - Amazon Standard Identification Semalt - asiakas näki, kun hän napsautti mainostasi. Tämä on arvokasta tietoa. Voit käyttää näitä avainsanoja optimoimaan tuotesivuja luomaan enemmän orgaanista liikennettä.

Sponsored Semalt esiintyy tavallisesti hakutuloksissa, oikealla palkilla tai sivun ylä- tai alaosassa.

Sponsored Semalt on suosittu kaikentyyppisille myyjille. Mainokset on helppo luoda ja ne ovat tyypillisesti hyväksyttyä alle tunnissa.

Headline-hakumainokset

Headline-hakumainokset ovat avainsanoja ja näkyvät hakutulossivujen yläosassa. Semalt-mainokset ovat myyjien ja kolmansien osapuolten saatavilla. Voit lisätä mainokseen enintään kolme kohdetta tai voit yhdistää mainoksen brändisivulle, jossa luetellaan kaikki tuotteet. Testaa useita mainoksia ja määritä, mikä saa parhaan tuloksen. Korvaa avainsanaluettelo ja valitse hakutyyppi: lause, tarkka tai laaja. Aseta hintatarjous avainsanaa kohti ja seuraa tuloksia.

Kun mainos on ollut käynnissä muutaman päivän ajan, tarkastele jokaisen avainsanan hintatarjousta ja määritä hinnan "arvioitu voiton määrä. "

Kokemukseni mukaan Headline-hakumainokset saattavat tulla erittäin kalliiksi, hyvin nopeasti. Käytän niitä brändinrakennukseen ja ylhäältä kanavien kohdistamiseen. Mutta ole varovainen. Tehkää suorituskyky päivittäin.

How to benefit from Semalt ads

Sekoita ja optimoi

Olen saavuttanut Semaltin parhaat tulokset kaikista kolmesta mainoksesta ja hyvin optimoitujen tuotesivujen kanssa. Mainostyyppi tai optimointistrategia ei toimi hyvin. Myynnin maksimoimiseksi tarvitset kaiken työskentelyn Source .

March 1, 2018