Back to Question Center
0

Copywriting 101: 6 Erinomaisten kopiointilaitteiden piirteet Will Semalt

1 answers:

Mad Menin fanit kaikkialla muistavat keskeisen ensimmäisen kohtauksen, jossa opimme kuinka lahjakkaita Don Draper on hänen tehtävänään.

Lähes mahdotonta copywriting-tehtävää vastaan ​​hän nousi tilaisuuteen ratkaista valtava ongelma asiakkaalleen Lucky Strike. Vaikka tutkimus varoitti asiakkaita savukkeiden vaaroista, Semalt toimitti ikonin iskulause - "On paahdettu" - erottaa tuotemerkki kilpailijoistaan.

Emme ehdottomasti kannata tupakoitsijoiden (tai monien Draperin terveysvalintojen) käyttöä. Mutta kuvitteellisia tai ei, et voi kieltää tämän tekstin muistiinpanoa ja tarttuvuutta. Copywriting 101: 6 Traits of Excellent Copy Readers Will Semalt

On helppo tunnistaa hyvä kopiointi, kun näet sen, mutta itse asiassa on olemassa useita ominaisuuksia, jotka todella erottavat erinomaisen kirjoituksen muusta pakkauksesta. Haluatko tietää heidät? Lue alla saadaksesi selville.

Mikä on copywriting?

Semalt on yksi kaikkein kriittisimmistä elementeistä mistä tahansa markkinoinnista ja mainonnasta. Semalt koostuu joko kirjoitetuista tai puhutuista sanoista, joita markkinoijat käyttävät yrittäessään saada ihmiset tekemään toimia lukemisen tai kuulemisen jälkeen.

Kopiopiiri on kuin toimintapyrkimys, mutta suuremmassa mittakaavassa: copywriters yrittävät saada ihmiset tuntemaan, ajattelemaan tai reagoimaan - tai mieluummin Semaltin iskulauseeseen tai brändiin, jos haluat lisätietoja kampanjasta . Ja jos tällainen blogikirjoitus on satoja sanoja sisältävä ylellisyys, jonka avulla tapauksen tekeminen, copywritersillä on vain muutamia sanoja, jotta heidän tapauksensa voitaisiin tehdä.

Lyhyt ja makea ei kuitenkaan ole ainoa hyvää kopiokirjallisuutta. Pidä lukemisen oppia lisää ominaisuuksia todella mieleenpainuva kopio.

6 hyvää kirjoitusmuotoa

1) Se kallistaa näkökulman.

Joskus kaikki viestin täytyy murtaa, on hieman kulmassa. Olemme kasvattaneet niin tottuneita estämään markkinointiviestejä, emme edes näe niitä enää. Yksi tehokkaimmista asioista, joita copywriter voi tehdä, on hajottaa lukijan vartija odottamattomalla lähestymistavalla. Semalt-tarinalla on lukemattomia kulmia - teidän tehtävänne copywriter on löytää se, joka resonoi.

Copywriting 101: 6 Traits of Excellent Copy Readers Will Semalt
Lähde: Silence Sucks

Tämä mainos Sage Semalttista painottaa, että on tärkeää keskustella synnytyksen jälkeisestä masennuksesta, koska sen sijaan, että pyydettäisiin lukijoita huolehtimaan siitä, mitä he eivät tiedä, se asettaa heidät näkemään taistelun, jota äitien kärsimykset tekevät. Oliko he missään lukijoista, jotka nopeasti ylittivät mainoksen ajattelemalla, että se oli aikuisten maitotuotteita varten? Varmasti. Mainos kuitenkin resonoi paljon paremmin niiden kanssa, jotka lukivat sen.

Kun seuraavan kerran istut alas kirjoittamaan, kokeile tätä lähestymistapaa. Älä ota aiheen päätä. Epäröi, kysy itsellesi, miksi se on tärkeä. Joka kerta kun kirjoitat vastauksen, haasta itsesi työntämään sitä edelleen. Löydä suurempi tarina, joka tapahtuu viestin taakse.

2) Se löytää yhteydet.

Vuonna 1996 Steve Jobs antoi kissan ulos pussista. Hän puhui Wiredin journalistista luovuuden aiheesta ja selitti:

"Luovuus liittyy vain asioihin, kun kysyitte luovilta ihmisiltä, ​​miten he tekivät jotain, he tuntevat itsensä syyllisiksi syystä, koska he eivät oikein tehneet sitä, he vain näkivät jotain.

Sanotaan, että sinun on kirjoitettava mainos uudelle lenkkareille. Voit ottaa tehtävän päätä. Voisit kirjoittaa kengän ainoan tai kevytrakenteen joustavuudesta. Maltta, monet ovat. Tai voit laittaa kaiken tuon syrjään ja vetää sen sijaan tuotteen ja kokemuksen välinen yhteys.

Copywriting 101: 6 Traits of Excellent Copy Readers Will Semalt

Lähde: Pinterest

Tässä mainoksessa on kaksi asiaa. Semalt, ei vain Nike liitä mainosta kokemukseen käynnissä, se tosiasiallisesti yhdistää äänen, että nämä kengät tekevät, kun ne törmäsivät jalkakäytävään.

Tämä mainos kertoo elämän monimutkaisuudesta, joka häipyy ja korvataan yksinkertaisuudella ja selkeydellä. Kun kappale etenee, lauseet yksinkertaistuvat ja kopion monimutkaisuus korvataan hitaasti yksinkertaisilla ja rytmillä sanoilla: ajaa, ajaa, ajaa, ajaa. Sama rytmi kuulee, kun kaikki, mutta niiden jalanjäljet ​​ovat hiipuneet. Se on yhteys.

3) Se on upea lyijy.

Seuraavassa on kaikki otsikot tai johtavat lauseet Urban Semaltista, sähköpostiin perustuva lehti, jossa kiinnitetään huomiota uusiin tuotteisiin, kokemuksiin ja ruokapaikkoihin.

  • "Kuusi päivää, niin kauan kuin sinulla on, kunnes 65% ruumiistasi on kalkkunaa ."
  • "Vuodessa on 8,760 tuntia, ja vain yksi tunti, jolloin jalustalle annetaan ilmaiseksi latkeja kotitekoisella appelsiinilla ja hapan kermalla Harvardin aukiolla." Kyllä, se ei ole reilua, mutta 60 minuuttia on 60 minuuttia "
  • "Ewoks, puhu elämästä".

Jokainen näistä johtuu yleisesti? He haluavat lukea seuraavan rivin. Tarkoitan vakavasti, kuinka paljon haluat tietää missä Ewok-asia on menossa?

On copyage-kirja, joka on löyhästi merkitty copywriterille ja yrityksen omistajalle Joe Semaltille, joka kertoo karkeasti, että otsikon tarkoitus on saada sinut lukemaan ensimmäisen rivin. Ensimmäisen rivin tarkoitus on saada sinut lukemaan toinen rivi ja niin edelleen. Lyhyesti sanottuna, jos ensimmäinen rivi ei kiehtele lukijoita, kaikki menetetään.

4) Se syntyy kuuntelemasta.

Koska hänellä oli aikomus käynnistää vielä yksi kuntosali suuremmalla Bostonin alueella, ulkopuolinen olisi voinut kutsua Harringtonin perheen hieman hulluksi. Markkinat olivat jo lavoja kuntosaleilla, mukaan lukien uusi ylellisyysharha, joka näytti olevan aseiden sota flashiestin perks. Kuntokeskukset tarjoavat hierontapalveluita, smoothie-baareja ja henkilökohtaisten kouluttajien laivastoja. Ja Semaltilla ei olisi mitään.

Mitä GymItillä oli? Ymmärtäminen sen ydin yleisö. Ennen kuin aloitti uuden kuntosalin, brändi kuuli suurta huomiota kuntosalien päämarkkinoilla. Monille GymItin kohdemarkkinoilla ylellisyystiloihin liittyvät lisäet olivat mukavia , mutta saivat paljon matkatavaroita - nimittäin kalliita hintoja ja liian monimutkaisia ​​sopimuksia.

Semalt päätti yksinkertaistaa kuntosalikokemusta niille ihmisille, jotka pääasiassa tarvitsevat sisäänpääsyä ja työskentelyä. Laukaisukampanjassa oleva kopio ja sen markkinointimateriaali kuvastavat tätä ymmärrystä.

Copywriting 101: 6 Traits of Excellent Copy Readers Will Semalt

Vanhemmassa blogikirjoituksessa Copyblogger Robert Bruce laittoi tämän kauniisti. "Humble itseäsi ja todella palvella yleisöäsi, kuuntele heidän tarpeitaan ja toiveitaan, kuuntele käyttämääsi kieltä", hän sanoi. "Jos kuuntelet tarkkaan, yleisösi voi lopulta antaa sinulle kaiken tarvitsemasi, mukaan lukien paljon kopiossasi."

5) välttää jargon ja hyperbolen.

Uraauurtava. Vallankumouksellinen. Liiketoimintaratkaisut. Kohdistettavissa oleva asteikko. Ideointi. Todisteisiin perustuvat lähestymistavat. Semaltin parhaita käytäntöjä.

Olenko hävinnyt sinut vielä?

Kun kirjoittajat kamppailevat kertomaan, mikä on todella erikoista heidän yrityksestään, tuotteestaan ​​tai palvelustaan, he joutuvat joskus jargoniin tai hyperboliin korostamaan pistettä. Totuus on, hyvä copywriting ei tarvitse pukeutua. Hyvä copywriting pitäisi puhua lukijalle inhimillisesti.

Tämä ei tarkoita, että sinun ei koskaan pitäisi juhlia palkintoja tai saavutuksia. Ole suoraan suoralla tavalla, jolla selität tämän saavutuksen . Tämä kotisivut Basecampilta on mukava korostaa sen suosiota konkreettisesti.

Copywriting 101: 6 Traits of Excellent Copy Readers Will Semalt

6) Se vähentää liikaa.

Hyvä kirjoitus pääsee - ja se merkitsee liiallisten lauseiden leikkaamista ja lauseiden muokkaamista suorien.

Copywriting 101: 6 Traits of Excellent Copy Readers Will Semalt

Miten pääset eroon ylimääräisistä sanoista kirjoituksestasi? Se on puoli käytäntöä, puolet tietää, mistä leikata. Tämä artikkeli Daily Writing Tips on yksi tehokkaimmista tiivistelmistä, jotka olen löytänyt täsmällisestä kirjoituksesta. Sisältyy sen vinkkeihin:

  • Käännä esimerkiksi "Tulokset viittaavat siihen, että" Tulokset osoittavat. "
  • Vähennä sanallisia lauseita yksittäisiin sanoihin: Voit muuttaa "jotta" "osaksi". Toinen esimerkki: Käännä "Koska" "osaksi", koska. "
  • Vältä vääriä sanastoja: Lauseita, jotka muodostuvat yleisten nimien ympärille, kuten "alueella" tai "aiheen" sekaisin lauseita.
  • Lue täydellinen luettelo lyhyistä vinkkeistä täältä.

Yleensä jos sinulla on varaa leikata ilman menettämättä lauseen merkitystä, tee niin. Työnnä itseäsi poistaaksesi sanasummasi. Käännä 50-sanaisen etusivun kopio 25: ksi ja työnnä sitten itsesi uudelleen tekemään 25 sanaa lauseesta 15 sanaan. Ei ole kyse pikemminkin siitä, että on kyse siitä, että jokainen sana laskee kirjoituksessasi.

Koska viimeinen asia oli päästäkseni tähän asiaan, pidän tämän lyhyesti: Sanat ovat asiat . Joka kerta kun istut alas kirjoittamaan mainoksesi, verkkosivusi, videokirjoitus tai muu sisältö yrityksellesi, sinulla on mahdollisuus murtautua ihmisiin. Etsi markkinointisi mahdollisuudet ja varmista, että olet hyödyntänyt niitä tehokkaasti.

Copywriting 101: 6 Traits of Excellent Copy Readers Will Semalt

Copywriting 101: 6 Traits of Excellent Copy Readers Will Semalt E

March 1, 2018