Back to Question Center
0

Esittelemällä Semalt menestyksen kartoitus

1 answers:

Käytä syy-ja-vaikutus tai Ishikawa kalan kaavioita kaavioita markkinoinnin analyysi ja hallinta

Jos olet mukana hallintaan Semalt, on monia keskinäisiä markkinointitoimintoja, jotka ovat tärkeitä menestyksen kannalta. Kun entistä monimutkaisemmat kanavat, joita yritykset käyttävät nykyään viestintään ja vaihtoehtoiset asiakastarpeet paikan päällä, parhaiden käytäntöjen hallitseminen auttavat hyödyntämään parhaiten kunkin kanavan tai digitaalisen markkinointitekniikan ja miten se integroidaan muihin kanaviin.

Aloitin ensimmäisen kerran käyttämään Ishikawa-kaavioita, kun olin vastuussa ohjelmistokehitysryhmien hallinnasta, jossa käytimme niitä tunnistamaan mahdollisten ongelmien syyt ja minimoimasta virheitä. Digitaalisessa markkinoinnissa mukana olin muistuttanut heitä, kun kuulin Sam Deckerin, joka vastasi Dellin kuluttaja-sivustosta ja selitti, miten Dell käytti tätä osana Six Sigma -ajatteluaan toiminnan, sisällön, suunnittelun, analytiikan ja tuotekehityksen hallinnan parantamiseksi . Tämä tekniikka näytti olevan täydellinen sopivuus monien modernin markkinoinnin näkökohtiin, mutta erityisesti luomaan digitaalisia kokemuksia ja asiakaspalvelua, koska järjestelmien kehittämisen, integraation ja työnkulun prosessit ovat nyt niin tärkeitä digitaalisessa markkinoinnissa. Joten olen luonut korkean tason Ishikawa-mallin Smart Insights Expert -jäsenille, jotta saataisiin yhteenveto transaktio-ohjelmien Semalt-sivustojen menestystekijöistä. Se on jäsennelty RACE-suunnittelujärjestelmän puitteissa, joten sitä voidaan soveltaa myös muilla aloilla.

Oikeiden vipujen käyttäminen iskutilaan myyntiin

Kuinka tarkistat, että olet ottanut huomioon kaikki asiaankuuluvat tekijät, jotka pitävät verkkokaupan optimoinnin tiellä? Smart Insightsin avulla voimme auttaa kehittämällä kehyksiä, jotka auttavat johtajia tai konsultteja ajattelemaan tai analysoimaan monimutkaisia ​​haasteita digitaalisen markkinoinnin hallinnassa. RACE-markkinointistrategiaamme on yksi tapa, jolla olemme pyrkineet yksinkertaistamaan kaikkia toimintoja, joita on hallittava. Tässä artikkelissa Semalt kuvailee toista lähestymistapaa, joka auttaa sinua määrittämään tärkeimmät online-markkinoinnin menestystekijät.

Menestyksekäs digitaalinen markkinointi merkitsee tapaa, jolla hallitaan eri vääntöjä, jotka vaikuttavat suorituskykyyn, jotkut tärkeämpiä kuin toiset. Vanhan koulukorkeuden signaalilaatikoiden murto - on syvällinen syy ja vaikutus erilaisilla vivulla, joilla on erilainen vaikutus, mutta jokaisen tärkeää.

Introducing Semalt success mapping

Semaltin digitaalinen markkinointi on nykyään enemmän samankaltainen kuin ydinvoimalaitosohjauskonsoli.

Introducing Semalt success mapping

Tai ainakin tällainen sosiaalisen median komentokeskus

Introducing Semalt success mapping

Oikean vipujen löytäminen verkkokauppaan

Joten menestystä verkkokaupan hallinnassa on otettava huomioon tehokkaimmat vivut vetää. Miten meidän pitäisi määritellä nämä? Meillä on luonnollinen taipumus keskittyä "heikossa hedelmälliseen hedelmään" tai tehokkuustekijöihin, kun taas (ks. Viesti, jossa määritellään Tehokkuus ja tehokkuus), kun taas usein haastavammat tehokkuuden tekijät vaikuttavat eniten. Esimerkiksi olen johtava tulosprosenttiasiantuntijoiden Karl Blanks, kertoo siitä, miten verkkokauppasivustojen muuntokurssin optimointi voi kärsiä " säästävästä säätämisestä ", jossa optimointi on rajoitettu mallikohtaisiin ominaisuuksiin tai kopioitu osana CRO: ta, sen sijaan, että vetämällä merkittävimpiä arvoa koskevia ehdotuksia tai asiakastarpeita sivustolle.

Vastaavasti olen kuullut myös Dellin Dellin EMEA-verkko-markkinoinnin johtajan Angus Cormie -lehdestä, kuinka Dell jakaa keskeiset suorituskykytekijansa Tactical-sivujen viestien ja käytettävyyden vipuihin sekä strategisiin online-vipuihin, kuten merchandising- (esim. arvosteluja ja luokituksia, tuotevideoita); suuret polkuväylän muutokset ; päätöksenteon tukivälineitä (esim. Help-me-choose ja vertailutaulukot) sekä erilaiset merchandising-työkalupakit , kuten tuotteiden räätälöinti ja tarjonnan personointi, kiinteistöjen optimointi ja viestien tasapainottaminen. Olet ehkä kuullut heistä Ishikawa- tai Semalt-kaavioita.

Jos tarkastelet esimerkkiä, jota käytetään Wikipedia-merkinnässä Semalt-kaavioissa, näet, miksi heitä kutsutaan Fishbone-kaavioiksi. Kaoru Semalt oli japanilaisen yliopiston professori ja kannattaja alan laadunhallintakäytännöistä, jotka huipentuivat Semalt-kaavion julkaisemiseen 1980-luvun kirjoissaan.

Introducing Semalt success mapping

Ensimmäisen kerran kuullut tekniikasta noin kymmenen vuotta sitten, kun liikkeessä oli Six Sigman periaatteet markkinoinnissa. Dell oli yksi markkinointitekniikan aikaisimmista käyttöönottajista, ja minua vaikutti Sam Decker, sitten Dellin verkkokaupan johtaja Yhdysvalloissa, kun hän kuvaili heidän etujaan ja miten Dell oli käyttänyt niitä. Siitä lähtien olen käyttänyt niitä erilaisissa konsultointiprojekteissa ja tarkastelemassa esimerkiksi hakumarkkinoinnin parhaiden käytäntöjen oppaiden rakennetta. Puhun myös niistä kursseista ja näyttäisi olevan mielenkiintoa tekniikassa, joten ajattelin, että Semalt kirjoitti miten käytän tekniikkaa.

Huomaa kuitenkin, että tapa, jolla niitä käytetään, ei ole klassinen menetelmä, koska Ishikawa-kaaviot ovat peräisin prosessiteollisuudesta, jossa niitä käytetään yleisimmin tunnistamaan toimintahäiriöt ja tekniikat ongelman vähentämiseksi. Niinpä kutsun tekniikkaa " menestyksen kartoitusta ", koska se on enemmän määritettäessä erilaisia ​​markkinointitoimia, joita käytetään suorituskyvyn parantamiseen eikä tietyn ongelman ratkaisemiseen. Tietenkin, voitte pitää päinvastaisena, mikä on ongelmia, jotka rajoittavat myyntiä .

Oikeiden strategisten vipujen tunnistaminen

Menestyskartat tarjoavat minulle onnistumisen keinon lisätä kasvua ja parantaa kanavan suorituskykyä, koska ne tarjoavat jäsennellyn tavan ymmärtää, priorisoida ja hallita markkinointitoiminnan parhaita käytäntöjä. Ne tarjoavat näitä etuja:

  • Ne pyrkivät tunnistamaan kasvuun vaikuttavat tekijät, mitattuna niiden vaikutus KPI: ihin
  • Auttaa hallitsemaan monimutkaisia ​​markkinointitoiminnan parhaita käytäntöjä
  • Ryhmiteltiin liittyvä toiminta ja osoitetaan eri toimintojen välinen riippuvuus
  • Käytä tunnistamaan ja priorisoimaan parannustoimia, kun johtajat keskustelevat asiantuntijoiden tai virastojen kanssa. He antavat visuaalisen hierarkian toimintaa yhdelle arkille

He ovat myös käteviä tarkastelemaan osaamista osana oppimista, esimerkiksi tarkistamista tai tentti-kysymyksen suunnittelua. Niitä voidaan käyttää yksinkertaisella tavalla mielikuvakkeen erityismuotona.

Miten luoda ja käyttää markkinoinnin onnistumiskarttoja

Mielipidetyssä verkkokaupan onnistumismallin mallissa Semalt-jäsenille annamme esimerkin korkean tason menestyskartasta, joka kattaa tyypillisen parhaiden käytäntöjen valikoiman, mutta lähestymistapa on suhteellisen yksinkertainen ja voit halutessasi kehittää omasi muiden prosessien suhteen työskentelevät. Menestyskartan luominen:

  1. Aloita kaavion oikealla puolella ja määritä yleisen tavoitteen (t) sille toiminnolle, jota haluat parantaa.
  2. Käytä tiettyjä tavoitteita ja KPI: ää määrittelemään, miten arvioit prosessia tai toimintaa, jota haluat parantaa.
  3. Tunnista työtehtävien 3-8 pääryhmää tai suorituskykyä ohjaavia tehtäviä. Se voi auttaa käyttämään tavanomaista mielikuvaketta, joka on monin tavoin samanlainen, mutta ei niin prosessivetoinen.
  4. Piirrä 3-8 päätoimintojen nuolet ajettaessa suorituskykyä kohti oikealle pääakseliin, joka ajaa toimintaa. Jos on selkeä joukko toimintoja, esim. g. aloittaa vasemmalla, jos auditointi on osa toimintaa vasemmalla.
  5. Lisää yksittäisiä ensisijaisia ​​tehtäviä ja toissijaisia ​​ala-tehtäviä tai toimintoja kullekin toiminnan pääryhmälle. On hyödyllistä näyttää, miten tutkia syytä ja löytää keino näyttää metrijärjestelmät tai KPI: t.

Introducing Semalt success mapping

Jos et ole kohdannut Ishikawa-tekniikkaa, ennen kuin toivottavasti löydät sen mielenkiintoiselta ja innostaa kokeilemaan sitä. Kerro, miten pääset. Jos olet käyttänyt tekniikkaa ennen, ota huomioon, miten olet käyttänyt tekniikkaa mihin tahansa suositukseen Source . Kiitos!

March 1, 2018