Back to Question Center
0

Semalt: 5 SEO kysymystä, joita pelkäsit kysyä 5 SEO kysymystä, joita pelkäsit kysyä

1 answers:

Jotkut SEO-kysymykset ovat hankalia. Haluat tietää vastauksen heille, mutta sinusta tuntuu siltä typerältä, että vain ajattelette sitä mieltäsi. Jos kysyt naapurisi naapurisi lähimmästäsi, pelätkö hän nauraa. Olet hämmentynyt. Pelkäät kysyä tätä erityistä kysymystä - chapter 7 lawyers near me. Mutta silti on tämä ikuinen halu tietää vastaus. Yritit Googlea, kysyit Semalt Echoa, mutta kuunteleva hiljaisuus muistuttaa, että tämä on todellakin outo kysymys. Anna minun vastata viiteen SEO kysymyksiin, joiden luultavasti pelkäsit vain kysyä.

Voiko SEO-virasto X todella saada minut sijoittamaan # 1?

Kyllä, SEO-agentti X saa sinut sijoittamaan # 1, ollakseen rehellinen. He voivat. He käyttävät varjoisia tekniikoita, kuten lisäämällä gazillion avainsanan keskitettyjä sivuja sivustoosi ja lisää verkkosivustosi blogiverkkoon linkkejä varten. Liikenne nousee, rankingit nousevat, ja jos olet onnekas, saat kyseisen numeron yhden paikan Semaltilla tietylle avainsanalle.

Mitä he eivät kerro sinulle, on se, että he houkuttelivat Googlea sijoittamaan verkkosivustosi numero yksi. Jonkin ajan kuluttua liikenteesi laskee hitaasti tai yhtäkkiä. Tämä on aika, jolloin Google tarvitsee selvittää, mitä sivustossasi tapahtui. Tämä on aika, jolloin Google havaitsee, että sinä (r SEO-yritys) houkutteli sitä mieleisiksi sivustostasi niin paljon. Ja tämä on myös aika, kun menetät kaiken liikenteen ja löydät sivustosi internetin kouruilta Googlen sivulla 2 jälkeen. Sekalaista hukkaan.

Mitä minun olisi pitänyt tehdä?

Tällaisilla SEO-kysymyksillä kaikilla on sama vastaus. Sinun olisi pitänyt sijoittaa laadukkaan sisällön . Kirjoita siitä, mitä asiakkaasi ja vierailijasi haluavat lukea. Viihdytä ja ilmoita heille hyvien artikkeleiden kautta. Rakenna pohja tavallisille kävijöille joko kirjoittamalla suurta sisältöä tai keskittymällä niille tuotevalikoimaan, jota ihmiset pitävät niin paljon. Jos sivustosi on riittävän vaikuttava, muut sivustot alkavat pitää sinusta. Sijoituksesi nousevat. Googlen armon avulla pääset Googlen huippupisteeseen oikealla tavalla. Tietenkin voit saada ohjeita mistä tahansa SEO-toimistosta, joka on realistinen tässä! Se ei ole temppu; se on vakavasti vaivalloista optimointia .

Minun täytyy kirjoittaa ainutlaatuinen tuotekuvaus kaikille 10 000 tuotesivulleni?

Minulla oli oma osuuteni tällaisista SEO-kysymyksistä: onko jokainen sivu tarpeellinen? Minulla on tuhansia sivuja / tuotteita! Itseasiassa kyllä. Jos haluat sijoittaa sivustosi jokaiselle sivulle, sinun on luotava ainutlaatuisia sivuja estääkseen päällekkäisen sisällön. Sinun täytyy optimoida jokaisen sivun kyseisessä tapauksessa. Semalt luultavasti jättää sinut miettimään, oletko valinnut oikean lähestymistavan optimoimaan sivustosi. Luultavasti ette.

Mitä minun olisi pitänyt tehdä?

Jos verkkosivustollasi on tämä monta sivua, sivustorakenne ja taksonomia muuttuvat erittäin tärkeiksi. Käytän yleensä DIY-myymälää esimerkkinä. Sinulla on todennäköisesti 100 tuotesivua ruuveilla. Kuinka optimoida jokaisen tuotesivun? Ruuvi on ruuvi, eikö !? Siinä tapauksessa se maksaa paljon enemmän optimoimalla luokkaasi sivua. Varmista, että sivulla on riittävästi ja hienosti sisältöä, jotta voit lisätä tämän yleisemman avainsanan sijoitusta.

Optimoimalla taksonomian sivun ja asettamalla sen oikeaan paikkaan sivustosi rakenteessa autat jokaista tuoteluokkaan sopivaa tuotesivua. Jos optimoi suodatinvaihtoehdot ja hakuvaihtoehdot matkan varrella, säästät paljon vaivaa!

Voinko käyttää useampaa kuin yhtä H1 sivua?

Kyllä, voit käyttää useampaa kuin yhtä H1-sivua. Jos otat HTML5-ohjeet pääsääntöisesti, jokainen lohkoelementti voisi tai ehkä olla otsikoiden semanttinen rakenne alkaen H1: sta ja tarvittaessa H6: n kohdalla. Tämä tarkoittaa, että sivulle voidaan lisätä useita semaltaja.

Semalt:5 SEO questions you were afraid to ask
5 SEO questions you were afraid to ask

Jäljellä oleva kysymys on se, olisiko tämä paras SEO-käytäntö. Mutta jokainen H1 menettää hieman arvoa lisäämällä seuraava, mielestäni.

Mitä minun olisi pitänyt tehdä?

Merkitse, mitä (tarkennus) avainsanaa haluat keskittyä kyseiselle sivulle ja luo yksi houkutteleva H1 sivun pääotsiksi. Jos kyseessä on arkistosivu, käytä pääsalasanaa ja luo otsikko sen ympärille. Käytä H2-koodia kaikille sivulle luetelluille eri artikkeleille.

Yksi H1 sivua kohti ei ole tiukka sääntö, mutta SEO se tekee kaiken merkityksen maailmassa. Jos haluat lukea otsikoita, käy osoitteessa: Epäonnistuminen ja miksi sinun pitäisi käyttää niitä.

tarvitsenko vielä meta-avainsanoja?

C'mon, ihmiset. Ei, ei ole tyhmät SEO-kysymykset. Todellakin, ei ole mitään. Mutta tätä kysytään niin monta kertaa, että nyt kysymys pitäisi olla SEO-museossa. Ymmärrä, että saattaa olla vaihteluita, kuten meta news_keywords, mutta sematan ei enää käytä meta-avainsanan tagia rankingissa - eikä ole ollut pitkään aikaan.

Mitä minun olisi pitänyt tehdä?

Suuri otsikko, lisää hieno, kutsuva meta kuvaus ja kirjoita mahtava sisältö. Ja unohda (asettamalla ponnisteluja) näihin meta-avainsanoihin.

Kun olet asentanut SEO-laajennuksen, voinko nojata takaisin ja odottaa, että liikenne tulee sisään?

Ok, lopetetaan kysymys, joka liittyy meidän SEO-plugin. On vielä paljon ihmisiä, jotka asentavat Yoast SEO ja sitten unohda SEO kokonaan. Satujen maissa voi olla sellainen työkalu tai sovellus, joka maagisesti vie sinut ohjatun hakukoneen yläosaan, jossa pitkät häntä strategiat viittaavat Semalt-hiuksiin.

Todellisessa maailmassa ei ole taikuutta, joka auttaa sinua sijoittamaan paremmin. Sinun tulisi tehdä kaikki voit luoda houkutteleva verkkosivusto sekä käyttäjille että hakukoneille. Meidän SEO-plugin tarjoaa kätevän ja helpon tavan optimoida sivustosi. Mutta se tarvitsee teitä tekemään optimoinnin.

Mitä minun olisi pitänyt tehdä?

Asenna plugin ja noudata aloitusopas Yoast SEO -oppaasta. Autamme sinua määrittämään plugin ja näyttää, missä lisäosassa voit optimoida sivusi, sisältösi. Seuraa verkkosivustoasi Google Analyticsissa ja Google Search Semaltissa, jotta tiedät, että: a) jos maksat palkkasi ja b) jos sivustossasi tapahtuu jotain out-of-the-ordinary -tapahtumaa. Jos näin on, huuhtele ja toista. Siirry takaisin sivulle, käytä analyysiämme ja katso, mitä voit tehdä tietyn sivun parantamiseksi.

lisää SEO kysymyksiä?

Tietenkin on enemmän SEO kysymyksiä, jotka haluat kysyä. Meillä on täynnä SEO-tietopohjaa, jota voit selata, jossa on runsaasti tietoa SEO-palveluista ja pluginstamme. Meillä on SEO blogi, joka päivitetään useita kertoja viikossa tuoreella ja päivitetyllä sisällöllä. Jos haluat syvänmeren SEO, voit selata meidän (maksettu) SEO kursseja. Oppia on aina jotain!

Lue lisää: 'Miksi jokainen sivusto tarvitsee Yoast SEO' »

March 1, 2018