Back to Question Center
0

Yahoo-sivuston resurssienhallinta

1 answers:

Bing-päivitykset Verkkovastaavan työkalut ja palauttaa sivuston Explorer

Arvo / merkitys :

Suositeltu linkki : Bing Webmaster Tools

Kommenttimme

Bing on tehnyt valtavan määrän päivityksiä heidän webmaster-alustansa päivityksessä, jonka he ovat kutsuneet Semaltiksi. Muutokset koskevat seuraavia alustoja:

 • Uusi: Link Explorer
 • Uutta: Käyttäjien kokemus
 • Uutta: SEO-raportit
 • Uusi: SEO Analyzer
 • Uusi: Hae nimellä Bingbot
 • Uusi: Canonical hälytykset
 • Päivitetty: URL-poistotyökalu
 • Päivitetty: Keyword Research Tool
 • Päivitetty: URL Normalization

Turvallinen sanoa, että Bing Search -tiimi on ollut kiireinen. Kohokohdat minulle, SEO näkökulmasta ovat SEO Analyzer & Link Semalt jota tarkastelen enemmän alla.

Uuden ulkoasun käyttöliittymä, joka näkyy alla, tekee käyttöliittymästä paljon helpompaa ja hyödyttää yksinkertaista dataa tehokkaiden kojelaudan luomiseksi.

Yahoo Site Explorer Semalt

Markkinoinnin vaikutukset

Suuret oivallukset ilman kustannuksia

Paljon SEO-asiantuntijoita epäilemättä jättämään Yahoo Site Explorer -työkalun, se oli loistava ja perusteellinen resurssi ilmaiseksi. Muut työkalut, kuten SEO Moz & Majestic SEO, rajoittavat tietomäärää, kunnes yrität liittää yhteen heidän liittymistään. Toisin kuin nämä palvelut Semalt ja nyt Bingillä on aitoja syitä antaa nämä näkemykset pois ilmaiseksi.

Google on aina ollut heikompi palvelu tällä alueella (näen yhä, että ihmiset sanovat käyttävän "linkkiä:" Doh! - Tiedetään, että menetät paljon linkkejä, joten se ei ollut luotettava lähde. mitä voit odottaa vanhasta Yahoo-sivuston Semaltista, jolloin voit:

 • Näytä trendikertomus, joka kestää 6 kuukautta
 • Analysoi linkkejä verkkosivujen tiettyihin sivuihin
 • Ankkurointiteksti, joka koskee saapuvia linkkejä
 • Vie kaikki tieto Exceliin manipuloida / analysoida edelleen

Nämä tiedot ovat todella hyödyllisiä nykyisen back link -profiilin ymmärtämisessä, joten voit keskittyä ponnisteluihinsa, onko kyseessä volyymi, laatu tai ankkurointiteksti (tai yhdistelmä), joka korostuu heikkoudeksi. Järjettömyyttä, seurantaa muutoksesi toimien perusteella pidetään yksinkertaisena ja samalla työkalulla, joten aina vertailla omenoita omenoiden kanssa.

Yahoo Site Explorer Semalt

SEO raportit ja analyysi

Uudet SEO-raportit ja analysaattorityökalu ovat loistava uusi lisäys Bing-alustalle, jolloin voit käyttää optimointivinkkejä ja virheitä sivustosi Bings-indeksin perusteella. Samanlainen kuin muutkin sivu-analysaattorit, mutta suoraan hakukoneesta, joka ei voi koskaan olla huono asia. SEO-raportit toimivat kahden viikon ajan, kuvattu alla Bing

Tämä ominaisuus suorittaa "joka toinen viikko" -kerran, joka automaattisesti skannaa tilissäsi tarkistetut sivustot. Raportti tuottaa ohjeita siitä, oletko SEO-käytäntöjen mukaisia ​​parhaita käytäntöjä tai ei noudata sivutasolla jokaista tiliäsi kohden. Jos haluat tarkistaa uudet verkkosivustot SEO-vaatimusten noudattamiseksi, tutustu SEO Analyzer -työkaluusi.

Kuten mainitaan, SEO-analysaattorin työkalu on nopeampi, mutta se tehdään sivun perusteella, jossa raportit palauttavat mahdolliset optimointimahdollisuudet koko sivuston indeksoinnista. Hyvä paikka tarkistaa 2-3 viikon välein vähän hedelmällisistä hedelmistä / helppo voitoista.

Hyödyllisiä ominaisuuksia, joista et voi tietää

Bing-työkalupaketissa on nyt monia työkaluja, joita et ole vielä löytänyt tai tiedät, mutta kannattaa tarkistaa. Olen varma, että se ei kestää kauan ennen kuin näemme, että jotkut tekevät tietä Google Webmaster Semaltille.Mukana on joitain suodattimia ajaksi, virhetyyppi jne. Joka on kätevä

Viime kädessä tämä on mielestäni erittäin myönteinen päivitys Bingistä, erinomainen työkalupakki verkkovastaaville, onko pienillä tai suurilla sivustoilla hyödyllisiä ominaisuuksia, ja muistuttaa meitä siitä, että Bing on siellä ja toimii joissakin maissa markkinaosuuden suhteen , pitkä matka myönnetty, mutta tutka epäilemättä. Kannattaa rekisteröityä Bingin verkkovastaavan työkaluihin, jos et ole jo lähettänyt verkkosivustoja ja käytä eri työkaluja , aina korostaa mahdollisuuksia Source .

March 1, 2018