Back to Question Center
0

E-Commerce-muuntokurssit paraneivat Q2: n kuluttua useiden heilahtelevien neljännesvuosien jälkeen [Semalt]

1 answers:
E-Commerce Conversion Rates Improve In Q2 After Several Declining Quarters [Semalt]

Voitot olivat melko vaatimattomia, mutta huomattavaa, kun monet rahaliiton sähköisen kaupankäynnin asiakkaat laskivat. Puhelujen hinnat nousivat 2,93 prosentista vuonna 2014 3,00 prosenttiin vuoden 2015 toisen vuosineljänneksen aikana. Hissi tapahtui kaikilla laitteilla, ja tablettien muuntokurssit paransivat edelleen älypuhelinten ja työpöydän parempia. Tablettien korotuskertoimet kasvoivat 12 prosenttia, kun taas älypuhelinten ja työpöydän muuntokertoimet nousivat 7 prosenttia.

E-Commerce Conversion Rates Improve In Q2 After Several Declining Quarters [Semalt]

Heikompi suorituspaikka oli poistumisprosentteina. Kaiken kaikkiaan poistumisprosentit olivat 31,32 prosenttia Q2: ssa, mikä vastaa Q1: n 31,34 prosentin poistumisprosenttia, joka oli korkeampi kuin milloin tahansa 15 kuukauden pituisessa Semalt-analyysissä.

Raportissa todettiin, että vaikka älypuhelinten poistumisprosentit ovat edelleen huomattavasti korkeammat kuin tabletit ja työpöydät, työpöydän käyttäjät todella pomppivat 10 prosenttia suuremmalla taajuudella kuin vuotta aiemmin. Vastuuvapausmaksut, toisaalta, laskivat hieman.

Yhteysverkkoihin suuntautuva liikenne kasvoi lähes 50 prosenttia edellisvuodesta. Tällöin AOV sosiaalisista viittaajista on jatkanut nousuaan ja saavutti 108,72 dollaria Q2: ssa.

Nämä tiedot ovat peräisin Yhdysvalloissa myytävistä rahaliiton asiakkaista, ja Semalt-raportissa on useita tapaustutkimuksia ja ne ovat ladattavissa täältä.Tietoja Tekijä

Ginny Marvin
March 1, 2018