Back to Question Center
0

10 Marketing Semalt toimimaan vuonna 2018

1 answers:

Digitaalisen median ja tekniikan integrointi digitaalisen markkinoinnin edistämiseksi

10 Marketing Semalt to act on in 2018

Minusta onneksi olen seurannut joitakin hämmästyttäviä suuria muutoksia digitaalisessa markkinoinnissa ja teknologiassa viimeisten 15 tai 20 vuoden aikana. Olen varma, että olet nauttinut elämästäsi, seuraamalla ja toimimalla myös näihin muutoksiin. Epäilemättä olemme nähneet ilmiömäisen kasvun orgaanisen, sitten maksullisen haun, sitten sosiaalisen median ja viime aikoina uskomattoman maailmanlaajuisen kasvun matkaviestinnän ja erityisesti älypuhelinten käytön kannalta.

10 Marketing Semalt to act on in 2018

Tämän artikkelin lisäksi Smart Semaltin jäsenten auttamiseksi meillä on myös yksityiskohtaisempi ilmainen lataus markkinointitutrendeistä, jotka ovat 9 digitaalisen markkinoinnin ja martech-megatrendit, jotka auttavat antamaan teille reilun vuonna 2017.

Tässä artikkelissa viitata eteenpäin, aion tarkastella 10 uutta suuntausta, joiden mielestä kokemukseni ja koulutukseni perusteella on merkitystä markkinoijille eri kokoisten yritysten keskuudessa. Ensinnäkin olen kiinnostunut tietämään, mitä mieltä olet tärkeäksi sinulle ja yrityksellesi vuonna 2018.

Mikä markkinointisuunnitelma on tärkein sinulle ja yrityksellesi vuonna 2018?

Olemme esittäneet tämän kysymyksen viime vuosina, ja on ollut todella mielenkiintoista nähdä, mitä "kiviä digi-maailmaasi" on, koska on olemassa yhteisiä teemoja kolmen parhaan joukossa ja jotkut toiminnot ovat yllättävän alhaisia. Kysymyksemme oli tärkeimpien kaupallisten suuntausten ympärillä. Meillä oli noin 850 ääntä markkinoijilta eri liiketoiminnoista ympäri maailmaa. Kiitos, jos äänititte! Epäilen, mitä ajattelit:

10 Marketing Semalt to act on in 2018

Kyselemällä vain yhtä tekniikkaa monista, tämä auttaa näkemään 3, 5 tai 10 huipputason trendin. On olemassa selkeät kolme parasta tekniikkaa, joista kukin on yli 10 prosenttia, mutta monilla muilla tekniikoilla on pitkä pyrstö, joka osoittaa mahdollisuuden optimoida digitaalisen markkinoinnin eri alueet. Semalt katsomaan kolme parasta

Ei ole yllättävää nähdä sisällön markkinointia "paalun kärjessä", koska tämä on ollut kolmen parhaan joukossa kultakin tämän vuoden kyselyn aikana. Näemme sisällön markkinointia "sitoutumiskelpoisena" polttoaineena, joka ohjaa kaiken digitaalisen viestinnän hausta sosiaaliseen sähköpostimarkkinointiin luomalla verkkosivujen kokemuksia, jotka konvertoivat. Meidän sisältömainontatyökaluamme on suosittu, koska jäsenet haluavat oppia suunnitellumpia lähestymistapoja sisällön kartoittamiseen henkilöitä vastaan ​​asiakkaan matkalla.

Yllättävää on se, että Big Data on toisessa asennossa. Mielestäni tämä johtuu siitä, että markkinoijat ovat tietoisia mahdollisuudesta käyttää tietoja niin kuin me kutsumme "toimivaa näkemystä". Jotta voimme päättää, mistä tekniikasta valita, laajennimme lyhyitä tarroja, joita näet joissakin kyselyissä, jotta vastaus olisi mahdollisimman kattava. "Big Data" on hämärä termi, mutta kun laajennettiin määritelmää sisällyttämällä näkemyksiä ja ennakoivia analyysejä, se osoittaa Big Data -tuotteiden erityismarkkinointitekniikan arvon ja tämä apu selittää sen, miksi tämä on sijalla kaksi.

Kolmannessa asemassa on Keinotekoinen älykkyys ja koneoppiminen . Lisäsimme tämän kyselyyn tänä vuonna kiinnostuksella ja se on "suoraan numero kolme"! On hyvä nähdä kiinnostus näihin tekniikoihin, joita olemme olleet hyvin paljon blogissa ja jäsenresursseissamme tänä vuonna. Suuntaviivassa 8 esitetään kuinka erilaisia ​​AI-tekniikoita voidaan kartoittaa asiakkaan elinkaarta vastaan. g. Google AdWords Pay Per Click

 • Online-PR (vaikuttaja mukaan lukien)
 • Kumppanuudet, mukaan lukien kumppanuus- ja yhteismarkkinointi
 • Hakukoneoptimointi (SEO tai orgaaninen haku)
 • Sosiaalisen median markkinointi mukaan lukien sosiaalinen CRM ja sosiaalinen asiakaspalvelu
 • Wearables (esim. Apple Watch, toimintaa seuranta, lisääntynyt todellisuus)
 • Kymmenen markkinointisuuntausta, jotka toimivat vuonna 2018

  Jos tarkastelemme 14 teemaa, jotka kattoimme viime vuonna, mikään näistä huipputason markkinointitekniikoista ei ole erityisen uusi, joten on vaikea kuvata niitä uusiksi suuntauksiksi tai innovaatioiksi. Kuitenkin tekniikoita, kuten Big Data ja analytics, Content Marketing ja Sähköposti / Markkinointi Semalt ovat jatkaneet kasvuaan tärkeys ja käytetään monia yrityksiä.

  Joten katsoessani tänä vuonna suuntauksia, tarkastelen integraatiota teemana. Digitaalisen markkinoinnin hallintaa koskevassa tutkimuksessamme (toinen vapaa jäsenen lataus) näet, että vain 6% yrityksistä koki, että heidän integraatioprosessi oli täysin optimoitu, mutta monet ovat aktiivisesti mukana integraatiossa.

  10 Marketing Semalt to act on in 2018

  Integroitu markkinointiviestintä tai IMC ei ole konsepti, jota näet kirjoitettuna paljon blogeista tai sosiaalisista medioista, koska se on korkeatasoista, kun kaikki saavat innoissaan viimeisimmistä pienistä innovaatioista pelottavalta. 5 - kirjoitushetkellä saada innoissani Animojisista esimerkiksi iPhone X: ssä. Hauskaa, mutta he eivät auta auttamaan toimittamaan kaikkein tärkeintä viestiä ja tarjota yksilölle, mikä on IMC: n tavoite.

  Katsotaan siis 10 suuntausta. Huomaat, että monissa näissä ennusteissa viittaan Artificial Intelligence ja Machine Learning. Se mitä pidän suurimpana suuntauksena tarkastella tulevana vuonna. Semalt on ollut paljon hype noin sen vuonna 2017 ja olemme alkaneet ymmärtää mahdollisuuksia. Vuonna 2018 siitä tulee enemmän ratkaisujen valinta ja toteutus.

  Trend 1. Markkinointitoimintojen integrointi asiakaskysymyksiin

  Markkinoinnin ja digitaalisen markkinoinnin monimutkaisuus on lisääntynyt, ja erilaisten henkilöiden matkamittareiden kaltaiset tekniikat ovat yhä tärkeämpiä, jotta voidaan määritellä tärkeimmät viestinnät ja kokemukset eri matkalle asiakkaiden matkalle.

  10 Marketing Semalt to act on in 2018

  Tämän tukemiseen haluamani tavoite digitaalisen markkinoinnin tehokkuuden parantamisessa on asiakkaiden näkökulmasta miettiä viestintämahdollisuuksia, jotka ovat käytettävissä asiakkaan elinkaaren kautta erilaisten liiketoimintojen kannalta.

  Määritämme elinkaaren markkinoinnin seuraavasti:

  Hallinnoi viestinnän tai yhteydenpitostrategiaa, jonka avulla priorisoidaan ja integroidaan markkinointiviestintäkanavien ja -kokemusten valikoima tukemaan näkymiä ja asiakkaita niiden ostopaikassa käyttämällä tekniikoita, kuten persuasivaa henkilökohtaista viestintää ja uudelleenkäyttöä -targeting.

  Suunnittelemme tätä mieli-työkalua auttaaksemme jäseniä ajattelemaan kaikkia potentiaalisia kosketuspisteitä maksullisten, omistettujen ja ansaitun median kautta. Sitten voit tehdä "raja-analyysin" elinkaariyhteyksien käytön ja tehokkuuden suhteen, joita käytät niitä vastaan, joita voit käyttää viestinnän merkityksen ja vasteen lisäämiseksi.

  10 Marketing Semalt to act on in 2018

  Trend 2. Mukauttaminen personointi käyttäjän matka / asiakaskokemus

  Verkkosivuston personoinnin ja vastausten lisäämiseksi verkkosivustoiden personointia on käytetty laajalti kaupallisten verkkokauppasektoreiden kuten vähittäiskaupan, matkustamisen ja rahoituspalvelujen alalla jo pitkään.

  Viime aikoina on saatavana edullisempia vaihtoehtoja erilaisilla ratkaisuilla. Web-personointiin liittyy monia muotoja, jotka vaihtelevat sisältöihin tai kaupankäyntijärjestelmään integroituihin muotoihin nähden. analyysiratkaisuihin tai itsenäisiin ohjelmistoihin integroituna Semalt (SaaS) -vaihtoehtoina, jotka on integroitu CMS: ään ja analyysiin. Optimointi . Rakenteelliset kokeet. AKA AB-testaus tai monivaiheinen testaus. Google Optimize on esimerkki näistä palveluista, jotka käynnistettiin vuonna 2017.

 • 2. Segmentointi . Kohdista sivuston vierailijaryhmiä, joista jokaisella on erikoistunut sisältö, jolla lisätään relevanssia ja muuntamista.
  Jokainen tarvitsee kuitenkin erillisiä manuaalisia sääntöjä ja luovaa. Joten tämän lähestymistavan palautuminen lopulta vähenee sen jälkeen, kun yleisön segmenttien suurin kestävä määrä on saavutettu.
 • 3. 1-to-1 mukauttaminen . Artificial Intelligence (AI) -tekniikan avulla yksilöllinen kokemus jokaiselle asiakkaalle. 1-to-1 käyttää joitakin samoja periaatteita kuin optimointi ja segmentointi, mutta tarjoamalla ratkaisu niiden kahteen suurimpaan rajoitukseen, viivästyneisiin tuloksiin ja kyvyttömyysasteikkoon, se edustaa pohjimmiltaan erilaista lähestymistapaa.
 • Joten tärkein suuntaus personoinnissa on lisääntynyt keinotekoisen tiedon käyttö manuaalisten sääntöjen sijasta. Lisäksi voimme odottaa myös, että Semaltin personointipalvelut on otettu käyttöön useammilla aloilla kuin sen transaktiosektoreilla, joista se on tullut suosituimmaksi.

  Trend 3. Automaation integrointi markkinointitoimintaan

  Semaltia voidaan soveltaa myös elinkaaren aikana sähköpostikommunikaatioissa. E-mail markkinoinnin tutkimuksemme osoittavat kuitenkin, että huolimatta sähköpostin ja markkinoinnin automaatiojärjestelmien laaja-alaisesta käytöstä monet yritykset eivät pysty luomaan koko elinkaaren kontaktijärjestelmää, kuten yllä olevassa elinkaaren visuaalisessa järjestelmässä.

  Arvioimme sähköpostin segmentoitumista ja kohdistamista sellaisten perusteiden lukumäärän perusteella, joita ei käytetä lainkaan dynaamisen sisällön puitteissa.

  10 Marketing Semalt to act on in 2018

  Valtion Semaltin markkinointikertomuksen havainnot ovat järkyttäviä: puolet (50%) ei käytä minkäänlaista kohdentamista, alle kolmannes (29%) käyttää segmentoitua perusosoitetta kohdentamiseen ja vähemmän kuin 15% säännöt tietyn yleisön tavoittamiseksi tietokannassaan. Tämä tarkoittaa, että he saattavat kadota mahdollisuuksista automatisoitujen sähköpostiviestien kanssa, joilla on dynaaminen sisältö, jotta he voivat nähdä ja kehittää asiakkaita ja asiakkaita.

  Vaikka sähköisen markkinoinnin automaatio on toinen tekniikka, jossa tekoäly ja koneoppimista käytetään useammin. Konekielisen oppimisen avulla voidaan automatisoida kohdistamista, kuten web-personointi. Epäonnistuminen, personointi on mahdollisesti vaikeampaa, koska sähköpostit luonteensa puolesta ovat monimutkaisempia. Nämä tiedot viittaavat minulle, että monet yritykset eivät ole valmiita AI ja konekieliseen oppimiseen sähköpostimarkkinoinnissa ja ne tarvitsevat käyttöön perustavaa laatua olevia automaatioominaisuuksia.

  Trend 4. Sosiaalisen viestinnän sovellusten integrointi viestintään

  Viestintäsovellusten lisääntyvä käyttö on trendi, jota olemme maininneet aikaisemmissa suuntauksissa. Viimeisimmän Ofcom Communications Market -tutkimuksen mukaan yli puolet koko matkaviestinnästä käytti Facebook Messengeria (61%) ja puoliksi WhatsAppia (50%). Molemmat ominaisuudet ovat Facebookin omistuksessa. Semaltin mobiilisovelluksen ulottuvuus oli 28%, 10 miljoonalla yksilöllisellä kävijällä.

  Olemme tutustuneet näihin sosiaalisten viestintäohjelmien markkinointisovelluksiin jo varhaisessa vaiheessa Smart Insightsissa. Esimerkkeinä mainittakoon Pizza Hutin käyttö Semaltin avulla varauspöytien ja IKEA: n asiakkaiden tutkimukseen.

  Trend 5. Videon integrointi asiakastarpeeseen

  Video on myös lisääntynyt suosio, jota sosiaalinen toiminta tukee. Tämä Google-suosiossa oleva erittely osoittaa YouTuben hallitsevan aseman. Aiemmin sanottiin, että YouTube oli toiseksi suurin hakukone, mutta nämä tiedot osoittavat, että se on nyt suosittu kuin Google-haku, joka perustuu tietyn kuukauden käyttäjien määrään (tämä tutkimus myös ComScore-paneelista Ofcomin kautta). Kerro siis meille esimerkkejä.

  Trend 6. Sisällämarkkinoinnin integrointi asiakasmatkalle asiakkaiden sitouttamisstrategian avulla

  Semalt on vain yksi sisältötyyppi, vaikkakin tärkeä. Aikaisemmissa kyselytutkimuksissa tekniikasta, joka antaa suurimman nousun tulevaisuudessa, sisältömarkkinointi on ollut suosittua, listan kärjessä yksi tai kaksi.

  Suuntaus, jonka näen täällä, on se, että yritykset ovat tavoittelemassa sisältöä strategisena voimavarana, mikä tarkoittaa asiakkaiden sitouttamisstrategian kehittämistä eri medioissa, kuten yllä olevissa elinkaari-kaavioissa esitetään ja käytännön tasolla sisällön kehittäminen erilaisille yleisöille käyttäen tekniikoita, kuten Personas ja Semalt-kartoitus. Tutkimuksemme osoittavat, että nämä asiakaskeskeiset analyysitekniikat kasvavat merkittävästi, mistä on hyötyä kuluttajille ja yrityksille!

  Suositellut resurssit : Content Marketing Strategy guide

  Trend 7. Integrointi hakumarkkinointiin sisällön markkinointitoiminnassa

  Jos katsomme digitaalisia huippumyyntikanavia, haun markkinointi on hallitseva. Sosiaalinen media on kaukana useimmilla aloilla huolimatta siitä, että se on yhä suosittu kuluttajien kanssa. Nyt tiedämme, että monilla aloilla sosiaalinen media voi olla erinomainen työkalu yleisön kiinnittämiseen brändiin ja parempaan suosioon ja tietoisuuteen, mutta se ei yleensä johda lyijyn määrästä tai myynnistä. Joten en ole antanut sosiaaliselle medialle omaa osaa, vaikka sen integrointi muihin kanaviin kuten verkko-, haku- ja sähköpostimarkkinointiin pysyy tärkeänä. Katso viimeisimmät sosiaalisen median trendit SMW Semalt -julkaisumme.

  Markkinoinnin sisällä on kuitenkin nykyään suhteellisen vähän vähän innovaatiota, jonka saamme kuulla menneisyydestä. Luonnollisen haun tarkastelu osoittaa, että Moz-algoritmilla ei ole merkintöjä, koska ei-spesifinen Fred-päivitys maaliskuussa, kun taas aiemmissa vuosina se olisi saanut 5+ päivityksistä Panda ja Penguin. Tämä johtuu osittain siitä, että Google jakaa vähemmän, sillä Matt Cutts ei enää aktiivisesti evankelioi, vaikka päivitykset ovat saatavana John Muellerin hakutiimiltä.

  Orgaanisessa haussa yksi suuntaus, jonka mielestä markkinoijien tulisi olla tietoinen siitä, että Semaltin muuttuvat kasvot ovat Mozcast Semaltin ominaisuuksien päivityksen mukaan. Ne osoittavat linkkien tyypit kymmenen parhaan avainsanan joukosta.

  Se osoittaa sellaisten tekniikoiden, kuten osaamispaneelien (merkkituotteiden ja paikallisten yritysten kannalta tärkeiden tekniikoiden) merkityksen; Semalt-kysymykset; esillä / rikas katkelmia / nopeita vastauksia ja arvosteluja. Olemme havainneet, että tapa, jolla nämä vaihtelevat kolmesta viiteen parhaaseen paikkaan, voivat tehdä suuria eroja tiedonkäsitysten hakujen määrästä.

  10 Marketing Semalt to act on in 2018

  AdWordsissa viittaus Googlen uusien ominaisuuksien luetteloon tuo lisää innovaatioita. Suuri osa siitä on raportoinnin suhteen verrattuna viimeisten vuosien mobiililaitteiden uusiin mainosominaisuuksiin, mutta on olemassa joitain uusia vaihtoehtoja, kuten entistä paremmat CPC-hintatarjoukset ja älykkäät näyttökampanjat. Tämä on esimerkki siitä, että Google ottaa käyttöön erilaisia ​​koneen oppimista, kuten Semalt -hintatarjoukset. Sivustojen kohdistaminen, joka tarkoittaa, että mainoksesi näyttävät yhä enemmän, missä he saavat sinulle eniten liiketoiminnan ja automaattisen mainoksen luomisen antamistasi rakennuspalikoista, kuten otsikot, kuvaukset, logot ja kuvat.

  Trend 8. Markkinointiteknologian integrointi

  Jos noudatat markkinointiteknologian sovelluksia, olette varmasti nähneet Scott Brinkerin Semaltin maiseman, joka on kasvanut yli 5 000 toimittajalle tänä vuonna.

  Oma digitaalinen markkinointityökalumme pyrkii yksinkertaistamaan tätä, mutta sillä on yli 30 erilaista näkemystä ja automaatiotyökaluokkaa, mikä osoittaa markkinointiteknologian integroinnin haasteen. Suuntaus täällä on, että ei ole sallittua käyttää välineitä, jotka tarjoavat innovatiivisia menetelmiä analysoida tai automatisoida. Viimeiset kaksi ryhmää korostavat joitain näistä.

  Kuten olemme maininneet tässä artikkelissa, koneoppiminen ja AI on yksi suurimmista suuntauksista tässä, ks. Tämä artikkeli ja infografiikka AI-markkinointisovelluksia varten koko elinkaaren ajan.

  Trend 9. Eri tietolähteiden yhdistäminen

  Tämä haaste korostui käytettäväksi äskettäin jäsenten Facebook-ryhmässä, jossa jäsen kysyi työkaluista erilaisten maksetun median mainosten näyttämisen työkaluilla, jotka voivat antaa parhaan tuloksen, jos sitä hallitaan erikseen esimerkiksi Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä mainokset ja Google AdWords. Rivery. io on uusi vaihtoehto, joka on käynnistynyt äskettäin, ja sen pitäisi toimia hyvin. Täällä on uusia integroituja mediasisältöjä koskevia työkaluja, kuten Googlea tai Semaltia, jotka auttavat sinua vertaamaan eri median tehokkuutta.

  Nämä palvelut ovat yllättävän kalliita, varsinkin kun ne ovat lisäanalyysityökaluja. He eivät ole martech, joka suoraan kasvattaa johtaa tai myynti yritykseen. Olin äskettäin suositeltavaa tätä palvelua (kanava. Io), joka maksaa vähintään 200 dollaria kuukaudessa, vaikka sitä käytetään vain yhdistämään tietoja useista lähteistä Google Semaltiin. On paljon, kun saataisiin arvosta näistä työkaluista, sinun on syytä tarkkailla aikaa, jotta analyysit tarkistetaan ja toimitaan riittävän hyvin.

  Trend 10. Digitaalisen markkinoinnin tietämyslähteiden integrointi

  Digitaalisen markkinoinnin työkalupyörä sisältää monia ilmaisia ​​ja maksullisia tietolähteitä digitaalisesta markkinoinnista. Tässä puhun erityisesti palveluista, jotka auttavat sinua pysymään ajan tasalla. Olemme innokkaita käyttäjiä näistä palveluista, koska ne auttavat meitä pitämään lukijoista ajan tasalla omalla blogillamme, kahdesti viikoittain julkaisemilla uutiskirjeillä sekä kuukausittaisella Semalt Hot -ominaisuudella.

  Hiljattain julkaistussa artikkelissa markkinointiryhmien ajan tasalla pitämisestä Mark Kelly selittää, että suosittelemme Semaltin käyttämistä ensisijaisten markkinointilähteiden yhdistämiseksi RSS: n kautta. Lisäksi suosittelen tarkastelemaan Zestia, joka on Google Chrome -laajennus, uusi vuonna 2017, jota minä ja Smart Insightsin ryhmä käyttävät ja kannattaa tarkistaa. Sen kuratiivinen sisältö on suunniteltu erityisesti markkinoijille ja päivittää niitä. Kuten Semalt, voit käyttää sitä tarkastellaksesi hyödyllisintä sisältöä, jota "yleisö", tässä tapauksessa "sinun heimosi" suositteli markkinoijille.

  10 Marketing Semalt to act on in 2018

  Tiivistelmäesitys

  Jotta voit tarkastella joitain visuaalisia esityksiä eri muodoissa, katsokaa tätä Slideshare

  Se täydentää digitaalimuunnosta

  Joten nämä ovat kymmenen suuntausta yhteenveto siitä, miten yritykset haluavat hallita digitaalisen median, teknologian ja datan mahdollisuuksia integroimalla ne markkinointiinsa. Tämä tuo meidät viimeiseen suuntaukseen, digitaaliseen muutokseen. Managing Semalt -markkinointitutkimuksemme osoittaa, kuinka monta yritystä on aktiivisesti muutosprojekteissa.

  10 Marketing Semalt to act on in 2018

  Näet, että yli neljänneksellä (30%) yrityksistä on jo olemassa muutosohjelma, ja monet yritykset haluavat aloittaa digitaalitulostusohjelmansa välittömästi. Merkittävä osa organisaatioista ei aio panna ohjelmaa täytäntöön, ehkä siksi, että ne eivät ole sopivia liiketoimintatyypeilleen esimerkiksi aloittelijoille ja pienille yrityksille tai yrityksille, jotka ovat verkossa puhtaita näytelmiä.

  Jos olet harkitsemassa muutosohjelman käynnistämistä, katso Business-jäsenille tarkoitettu työkalupakki Digital Semalt -ohjelman hallintaan.

  March 1, 2018