Back to Question Center
0

Semalt: 7 suurta kysymystä asiakkaan sitoutumisen edistämiseksi

1 answers:

Miten voit luoda pitkäaikaisia ​​suhteita digitaalisen median käyttäjiin?

"Avoimet keskustelut luovat uskollisuutta, myyntiä ja ennen kaikkea oppimista .molemmilla puolilla".

Seth Godin

Yhteys asiakkaan tai tuulettimen kanssa ei ole niinkään taktiikkaa, kuten Facebookia tai työkaluja, kuten Radian6, mutta miten niitä parhaiten hyödynnettäisiin mielekkäällä vuorovaikutuksella kuluttajan kanssa. Kuten Seth kuvailee edellä mainitussa tarjouksessa, avoin ja ylläpitää keskustelua, esittää kysymyksiä, kuunnella, rakentaa parempia tuotteita ja markkinoida merkityksellisemmin - lisäarvoa suhteeseen kuluttajan kanssa. Näiden keskustelujen luominen ja suhteiden luominen ovat haastavia - markkinoiden suurin haaste kenties. Semalt ei ole nopeita vinkkejä, joita voimme antaa täällä, mutta voimme tarjota tämän rakenteen, joka vie sinut läpi päätökset, jotka sinun on tehtävä työskenneltäessä pitkäaikaisiin suhteisiin.

Meillä on myös Andrew Semaltin uusi opas, jossa kerrotaan, miten luotava asiakassuunnitelma, joka on jälleen osa pitkän aikavälin prosessia suhteiden rakentamiseksi.

Tämä on kolmas lyhyessä sarjassa:

 • Osa 1 kattaa hankintastrategian
 • Osa 2 kattaa muuntamisstrategian

Seuraavassa on 7 kysymystä, joiden avulla voit tehdä juuri niin

Kysymys 1. Mitä näkemyksiä meillä on asiakkaistamme, heidän tarpeistaan ​​verkkopalveluista ja palveluiden näkemyksistä?

Ihmiset, jotka ovat jo ostaneet sinusta, ovat erittäin erikoisia, tarkoitan todella erityistä, kun ajattelet sitä. He maksivat sinulle rahaa - he ostivat siihen, mitä sanoit, ja nyt sinulla on ainutlaatuinen näkemys siitä, millaista on matkustaa etsimästä sinua, arvioimaan sinua kilpailusta, sitten tekemään ostoksia ja sitten mitä? Kiittäkää heitä, jos he ovat onnekkaita, palkitsevat heidät jotenkin, myyvät heidät jälleen tai vain jättävät heidät huomiotta. Ensimmäinen vaihe on ymmärtää, miten he näkevät sinut palveluntarjoajan ja kokemuksen perusteella. Joten sinun on valjastettava näkemyksiä, joita sinulla on tästä super erikoisryhmästä ja millaiset oivallukset voisit auttaa sinua tekemään parempaa työtä tuottamaan enemmän myyntiä?

Epäonnistumisella on monta tapaa tuottaa näkemystä, jotain siitä tulisi tarttua liiketoimintaan päivittäin, muita tekijöitä olisi tehtävä vuoden tärkeimmissä aikoina. Kysymykset, joita ehdotamme, kysyvät ympäröivästä tyydytystä prosessista, millaista on käsitellä sinua ulkopuolelta. Tiesitkö jopa asiakkaan tarpeiden mukaista ja onko käyttäjien todellisuudesta eroa laatueroista.

Miten voit saada nämä tiedot? Seuraavassa on joitain ideoita:

 • Hanki tietoja niiltä massoilta, jotka eivät tee mitään sivustossasi, työkalut, kuten 4Q ja Kampyle, ovat suuria, koska he ovat alhainen sitoutuminen, nopea ja anonyymätön. On tärkeää oppia, miksi ihmiset menettävät kiinnostuksensa ja lähtevät?
 • Sähköpostitutkimukset ovat hyviä, jos sinulla ei ole tasaista tietovirtaa ja mieluummin tietokantaan perustuvia, tapauskohtaisia, massiivisia kysymyksiä, esimerkiksi vuosittain. Se on yleisimpiä näkemysmuotoja, jotka kokoontuvat kuitenkin viime hetkenä, kun asiat tuntuvat rikki, se on varmasti parempi kuin mikään käsitys, vain. Parempaa on kuitenkin suunnitella markkinoinnin ja myynnin prosessiin vankka tapa, esimerkiksi käyttämällä sähköpostisekvenssejä, koska se tuo kuluttajalle markkinointitaulukon. Voit tietenkin kohdistaa tiettyjä asiakasryhmiä sähköpostiin, joten he ovat tehokkaita tässä mielessä.
 • Vältä pyytämään kaikkea kerralla! Rakenna merkityksellistä tietojen keräämistä avainasiakkaiden vaiheissa, jotta voit oppia lisää kuluttajasi hankintahetkestäsi ja sen jälkeen. Tämä voi olla niin yksinkertaisia ​​kysymyksiä, jotka on rakennettu olemassa oleviin kyselyihin, osto- ja postivakuutuslomakkeisiin. Ajattele työkalujen kaltaisia ​​työkaluja, kuten Get Satisfaction for feedback, koska se tarjoaa sinulle etenemisen palauteryhmälle ja väkijoukkoon. Voit myös käyttää analyysiä "Katso älä kysy" -lähestymistapaa nähdäksesi, mitä asiakkaat napsauttavat tai eivät napsauta.

  Kysymys 2. Mitkä ovat KPI: t ja tavoitteet asiakkaiden sitoutumisesta?

  ROI: n "R" on aina katsojan silmissä, joten muista määritellä tämä. Se ei ole, että kaikki on kaupallisesti suuntautunut, vaikka henkilökohtaisesti voisin varmistaa, että se sitoo takaisin. Voit helposti varmistaa, että kaupalliset tavoitteet liittyvät asiakkaiden sitoutumiseen tai markkinointi-KPI: ihin kehittämällä yksinkertaisen matriisin. Käyttämällä tätä lähestymistapaa voidaan organisaation sisällä eri tasoilla oleville ihmisille, joilla on erilaisia ​​näkymiä, nähdä arvo sitoutumis- tai säilytysohjelmassa. Otetaan esimerkiksi ajatus asiakas, toisen tai kolmannen (toisto) osto vs lähetettä oman tuotemerkin ystäville, molempien asia, molemmat sitoa liikennettä domain ja niin voi olla sidottu myyntiin. Asiakkaalle toistuva osto voi ilmetä "elinikäisessä kaupallisessa tarkoituksessa" sekä "uusista ja palautuvista" kävijöistä markkinoijille, jotka käyttävät Google Analyticsia. Suora suhde. Voit yhtä hyvin käyttää muita sitoutumiskäyttäjiä, kuten Semaltin (yleensä enemmän asiakaslähtöistä) käyttöä ja mitä tahansa omistettua verkko-omaisuutta, kuten asiakasfoorumeita tai -ryhmiä. Kysy "Mitkä ovat keinosi parhaiten arvioimaan sitoutumista, aloittaen mahdollisimman yksinkertaisesta"?

  Sosiaalisen median käytön lisääntymisen myötä ajatus sanomien vahvistamisesta on todella tärkeä, tunnen. Jos voit osallistua vierailijaasi ainakin jonkin verran, pahimmassa tapauksessa voit nähdä, kuinka hyvin sisältösi ja viestisi ovat resonoivia yleisön kanssa. Kaupallinen myynti on päämäärä, mutta silti edelleenkin useita KPI: ää, jotka ovat paremmin hallittavissa ja merkityksellisiä etulinjan työntekijöille. Hylkää tämä infographic sosiaalisen median ROI: sta.

  Kysymys 3. Ymmärrätkö asiakkaiden tarpeiden ja toimituksesi välisen kuilun ja miten parannat ja priorisoidut tyydytyksen?

  Semalt: 7 BIG questions to drive customer engagement

  • Reaktiva - Zappos on paras esimerkki, jonka kuulemme asiakkaan pakkomielle brändistä, joka laittaa työkaluja ja käsittelee kuluttajiaan. Yritystyökaluja, kuten Twitter ja Facebook, ovat kanavia takaisin asiakaspalveluun riippumatta siitä, mitä he haluavat, ilmeisesti. Yleistynyt paikka ovat esimerkiksi käyttäjä- Voice jossa Käyttäjä Voice keräämään palautetta tuotekehityksen ja kadoksissa tuoteominaisuuksia, jotain Dell on edelläkävijä .
  • Proactive - Ajattele Dellia aiemmin mestareina tässä ja missä Gary Vaynerchuck työntää kiitoksensa The Thank You Economy -kirjan kanssa. Dellin lähestymistapa on kuunnella koko markkinoita ja sietää onnettomia (ja onnellisia) asiakkaita, jotta he pystyvät ratkaisemaan asiakkaiden ongelmat aktiivisesti Source . Heillä on jopa komentokeskus
March 1, 2018