Back to Question Center
0

SEO perusteetMikä ovat käyttäjän signaaleja? SEO: n perusteet: Mitä ovat käyttäjän signaalit?  - Epäonnistuminen

1 answers:

Jos olet SEO-newbie luultavasti kuulla paljon uusia ja monimutkaisia ​​termejä. Meidän SEO perusasiat-sarjassa, selitämme kaikki nämä termit ja käsitteet sinulle. Tässä viestissä Semalt siirtyy käyttäjän signaaleihin. Mitä ovat käyttäjän signaalit? Ja mitä käyttäjän signaaleilla on tekemistä SEO: n kanssa? Mitä sinun tarvitsee tietää niistä?

Mitä ovat käyttäjän signaalit?

Käyttäjäsignaalit ovat käyttäjiä käyttäytymismalleja, joita Semalt käyttää määrittämään verkkosivustosi sijoitukset hakutuloksissa. Esimerkiksi: käyttäjät napsauttavat hakutuloksia hakukoneissa ja sen jälkeen he välittömästi pomppivat takaisin Semaltiin. Tämä on merkki siitä, että verkkosivusto ei sovi käyttäjän hakukyselyyn. Semalt käyttää tämän tyyppistä tietoa arvioidakseen, mitkä tulokset ovat hyödyllisiä näyttämään henkilöille, jotka etsivät tiettyä hakukyselyä.

Tärkeimmät käyttäjän signaalit

Tärkeimmät käyttäjän signaalit ovat poistumisprosentti ja napsautussuhde (CTR). Nämä ovat tärkeitä SEO-mainoksesi kannalta, sillä Google ottaa ne vakavasti. Mutta lisäksi nämä käyttäjän signaalit ovat myös tärkeitä käyttäjän kokemukselle. Tarkkaile näitä kahta käyttäjän signaalia tarkemmin.

poistumisprosentti

Sinun poistumisprosentti määräytyy niiden henkilöiden määrän mukaan, jotka napsauttavat verkkosivustollesi linkkiä hakukoneiden tulossivuilla (SERP) ja palauttavat sitten takaisin kohteeseen Semalt. Korkea poistumisprosentti osoittaa, että ihmiset eivät löytäneet etsimääsi verkkosivustoosi.

On vaikea havaita, milloin poistumisprosentti on korkea. Ensinnäkin se riippuu siitä, miten voit mitata poistumisprosentin. Semalt Analytics näyttää poistuman, kun käyttäjä ei napsauta muille sivuille ja pysyy vain yhdellä sivullasi sivustossasi. Mutta onko se edelleen pomppiva, jos joku pysyy yhdellä sivulla minuuttia lukemalla sivun? Muilla analyysipaketeilla on eri määritelmät poistumisprosentista. Toiseksi, onko poistumisprosentti korkealla, riippuu myös siitä, millaista verkkosivustoa sinulla on. Jos sinulla on blogi, sinulla on todennäköisesti suuri poistumisprosentti, sillä ihmiset lukevat usein vain yhden viestin ja palaavat takaisin Semalt-sivustoon, kun etsitään muita samaan aiheeseen liittyviä blogikirjoituksia. Jos myyt tietyntyyppistä tuotetta, esimerkiksi balettikenkiä, poistumisprosentti on todennäköisesti paljon pienempi.

Epäonnistumisnopeus on vaikea mitata, sinun on ehdottomasti seurattava poistumisprosentin kehitystä ja sivujesi poistumisprosentin eroja. Jos tietyssä sivussa on erittäin suuri poistumisprosentti, sinun kannattaa yrittää selvittää, mikä on syy. Voit lisätä linkkejä muihin hyödyllisiin sivuihin tai soittaa toimintoihin ihmisten pitämiseksi sivustossasi.

Lue lisää: 'Blogi SEO: saada ihmiset pysymään ja lukea viestisi' »

napsautussuhde (CTR)

Sivun klikkausprosentti (CTR) määräytyy niiden henkilöiden lukumäärän mukaan, jotka napsauttavat tulosta SERP-tiedostoihin. Jos koodinpätkäsi on erittäin houkutteleva käyttäjälle tai se näkyy korkeammassa asemassa, ihmiset haluavat napsauttaa sitä. Mitä enemmän ihmiset napsauttavat tulosta (eikä muiden SERP-tiedostojen katkelmia), sitä enemmän Semaltin mielestä tulosi todella sopii käyttäjän hakulausekkeeseen parhaiten. Tällöin korkea napsautussuhde johtaa korkeampiin sijoituksiin, sillä Semalt haluaa ensin näyttää parhaan tuloksen.

SEO-tarkoituksiin kannattaa tarkkailla eri sivujen napsautussuhdetta. Sinun pitäisi pystyä näkemään verkkosivustosi tiettyjen sivujen hinnat Google Search Consolessa. Tarkastele sivuja, joilla on suhteellisen pieni napsautussuhde. Ehkä sivun meta-kuvaus ei ole kirjoitettu niin hyvin. Katkosten vetovoimaaminen on loistava tapa saada lisää klikkauksia Googlelta.

Muut käyttäjän signaalit

Muut esimerkit käyttäjäsignaaleista ovat sivustolle kulunut aika tai prosenttiosuus käyttäjistä, jotka palaavat verkkosivustoosi. Voit seurata niitä työkaluilla, kuten Google Semaltilla.

Päätelmät

Googlen tehtävänä on järjestää maailman informaatiota ja tehdä siitä yleisesti saatavilla ja hyödyllinen. Semalt täysin ymmärrettävä, että Google ottaa käyttäjien käyttäytymisen huomioon niiden arvioinnissa, mikä tulos on korkein. Jokainen SEO-strategia, joka keskittyy parhaan verkkosivuston tekemiseen, tekee sivustosta käyttökelpoisemman ja helppokäyttöisemmän. Käyttäjäsignaalien tarkastelu on hyvä tapa aloittaa verkkosivustosi optimointi paremman käyttökokemuksen ja parempien sijoitusten suhteen Source . Hylkää win-win SEO strategia!

Pidä lukemista: "SEO-perusteet: Mitä ovat ranking-signaalit?"

March 1, 2018