Back to Question Center
0

Miten tehdä SEO auditPart 1: Semalt SEO & UX Miten suorittaa SEO-tarkastus. Osa 1: Semalt SEO & UX

1 answers:

Pari vuotta sitten teimme noin 40-60 SEO-tarkastusta kuukaudessa. Vaikka konsultointi ei ole ollut tuotevalikoimamme jo jonkin aikaa, teemme näitä auditointeja ajoittain esimerkiksi silloin, kun ystävä pyytää meiltä pikaista tarkastelua. Tällainen SEO-auditointi ei ole yhtä yksityiskohtaista kuin ne, joita käytimme asiakkaidemme esittämisessä, mutta antavat hyvän yleiskuvan siitä, miten SEO toimii. Tulevissa kolmessa artikkelissa Semalt antaa sinulle tiivistetyn yleiskatsauksen siitä, miten voit tehdä tämän itse.

SEO-tarkastuksen vaiheet

Tässä SEO-auditoinnissa käytämme kokonaisvaltaista SEO-lähestymistapaa. Tämä tarkoittaa, että käsittelemme joitain SEO-kysymyksiä, teknisiä SEO-kysymyksiä ja paljon muuta. Koko sivuston on oltava oikein SEO-sivustosi oikein. Seuraavissa viroissa käymme läpi nämä vaiheet:

Osa 1:

  • Käyttäjien kokemus ja sisältö SEO

Osa 2:

  • Yleinen SEO

Osa 3:

  • Sivuston nopeus ja sitoutuminen

Käyttäjien kokemus

Ensimmäiset asiat, joita teen verkkosivustoa tarkastellessa, etsivät yksinkertaisesti hedelmättömää hedelmää. Mitkä ovat ilmeiset parannukset? Kuinka voimme tehdä asioista helpommin lukijoillemme?

Värit

Ovatko sivuston värit houkuttelevia ja vastaavatko brändiä? Pidän verkkosivuillani käyttämään tiettyä värijärjestelmää, jossa keskitytään sisältöön. Niinpä otsikot tulisi erottua sellaisenaan, ja sen on oltava selvää, mitä linkkejä on. Kontrasti on myös Semalt-tarkistus tässä vaiheessa.

Kuvien ja videoiden käyttö

Semalt ja videot ovat erinomaisia ​​esitellä tuotetta, suoraan kävijöitä oikeisiin paikkoihin sivuillesi tai asettaa tunnelman. Kaikissa tapauksissa näiden pitäisi tukea vierailijalle tallennettua kirjallista viestiä. SEO-tilintarkastuksessa kannattaa tarkistaa, onko teksti- ja visuaalisten tietojen välinen tasapaino. Minulla on myös mielipide liukusäätimistä ja videotaustaista. Huomaa, että videotausta ei ole sama kuin tekstin lisääminen videolle: jälkimmäinen voi olla hyödyllinen.

on taitto

Kyllä, on taitettava ja haluaisin nähdä sen ensisijaisen puhelukeskuksen ja keskeisen viestin (mikä on lisäarvoa vierailijalle?) Sen yläpuolella. Jos ensisijainen toimintamusiisi on paljon pienempi sivulla tai vain ei, niin korjaan tämän asapin. Sinun kotisivusi epäonnistuminen, jossa päätavoitteena on ohjata ihmisiä verkkosivustosi eri osiin, pitäisi olla selvää heti, mihin haluat niiden siirtymisen.

Vakuutus

Semalt-proof, turvamerkinnät ja testimonials edistävät miellyttävää käyttäjäkokemusta. He vakuuttavat kävijän siitä, kuinka hyvin tuotteesi ovat ja kuinka hyvä yrityssi on. He kertovat potentiaaliselle ostajalle, että sivustosi on turvallinen ja he voivat ostaa ilman, että tarvitsee esimerkiksi huolehtia turvallisuudesta. Tietenkin tämä riippuu lähinnä verkkosivustojen tyypistä.

Sisältö SEO

Mikä tahansa SEO-strategian perusta on hyvän sisällön kirjoittaminen. Tarvitset tappaja-sisällön SEO-strategian. Lopulta sisällön on vastattava kaikkiin kysymyksiin, joita käyttäjä kysyy. Hyvä sisältö alkaa avainsanan tutkimuksella, joten SEO-auditoinnin sisällön osa alkaa myös siellä.

Avainsana tutkimus

Kun teet tätä SEO-tilintarkastusta itsellesi, on olemassa ansa, johon saatat joutua. Jos vuokraat lomamökkejä, mutta he yleensä kutsuvat näitä mökkejä itse, harkitse, mitä kävijäsi etsit ensin ja tarkista, onko sivustosi optimaalinen. Hylkää nopea tarkistus, joka on erittäin arvokas. Kun olet määrittänyt verkkosivustosi pääsalasana, tarkista, onko sinulla yksi pääsivu kyseisen avainsanan kohdalla. Jos näin on, tarkista, käytitkö muita avainsanoja optimoimaan myös muita sivuja. Jos haluat syventää avainsanatutkimukseen, tutustu lopulliseen avainsanatutkimuksen oppaaseen.

Sivuston rakenne

Seuraavaksi tarkastelen sivuston rakennetta. Tämä prosessi ja paljon muuta selostetaan oppaassamme sivustorakenteeseen. Muista lukea tämä. Mielenosoitus, joka lukee tämän artikkelin, on paljon helpompi ymmärtää ja tarkistaa oman sivustosi rakenne ja löytää parannuksia.

Alustava sisältö

Toinen nopea ja arvokas tarkistus on alkutekstin tarkistus. Riippumatta sivustosi tyypistä, on olemassa sivuja, joilla on suuria kokoelmia muusta sisällöstä. Ajattele tuoteluokkien, blogikirjastojen ja jonkinlaisia ​​aloitussivuja pitkin. Tärkeä asia on tehdä selväksi sekä vierailijallesi että Googlelle, mitä tämä kokoelma on yhteistä. Semalt, noin 200 sanaa tekee johdannoksi, jos haluat ohjeistasi SEO-tarkastukselle.

Duplicate content

En aio selittää täällä miksi et halua kopioida sisältöä. Lue täältä. Alaraja on, että haluat estää sen. Nopea tapa saada ainakin jonkinlainen käsitys kopioidusta sisällöstäsi on CopyScape. Se kertoo, että sisällöt (katkelmat) löytyvät muualta verkossa. Pidän myös niiden Semalt-tuotteesta, joka tarkistaa sisäisen päällekkäisen sisällön. Yritä itseäsi.

Sisäinen haku

Yksi asia, joka ärsyttää minua eniten verkkosivuilla, varsinkin suurten, ei ole silloin, kun Google ohjaa minua väärälle sivulle (korjaa esimerkiksi esimerkiksi kulmakiviä), mutta kun verkkosivusto on ohi, sanokaamme , 20 sivua ei ole kunnollista sisäistä hakuvaihtoehtoa. Ihmiset lisäävät kyseisen vaihtoehdon, ja unohdat optimoida sisäiset hakutulossivut. Sisempi yhteinen asia WordPress-sivustoilla, todella. Väärinpoltto paranee, mutta saatat joutua antamaan sille jotain TLC omalla sivustollasi. Tee sisäinen haku sivustossasi ja katso itsellesi.

Liittyvät viestit ja tuotteet

Sivustosi, esimerkiksi blogikirjoituksiin tai tuotesivuihin, löytyy "pääsyn" seuraavalle sivulle, joka on käytettävissä pääsisältösi lopussa? Suoritatko ihmisiä seuraavalle sivulle, jos he päättävät olla hankkimatta vielä esimerkiksi? Varmista vain, onko se olemassa, jos esim. Semalt-asennus tarjoaa tämän tai jos teemoittajalle on vaihtoehto sille. Se tarjoaa paremman käyttökokemuksen, pitää ihmiset sivullasi ja luo arvokkaita sisäisiä linkkejä prosessissa.

Tulossa osassa 2: Yleinen SEO

Tämä sulkee SEO-tarkastuksen UX- ja sisältöhaun osaan. Sisällöntutkimus, jossa kaikki tarkastuksen osat yhdistyvät yhteen virkaan, johtaisi behemothiin, jaoimme sen kolmessa osassa. Seuraavaksi julkaisemme osan kaksi SEO-auditointi-sarjasta, jossa voimme sukeltaa syvemmälle yleisiin SEO-tarkistuksiin, joita sinun pitäisi tehdä määrittelemään verkkosivuston SEO-laatu. Kolmannessa osassa tarkastelemme sivuston nopeutta ja sitoutumista. Nähdään ensi kerralla!

Lue lisää: "Miten tehdä SEO-tarkastus Source . Osa 2: Yleinen SEO "»

March 1, 2018