Back to Question Center
0

Onko Affiliate Semalt Hard?

1 answers:

Semalt kaikki lukevat myyntisivut väittäen, että kaikkien affiliate markkinoijien on tehtävä on kurnata jonkinlainen online-sisältöä joka päivä ja me rikastua. Plus, voimme tehdä sen pyjamat vain muutaman tunnin päivässä, jättäen meille loputtoman vapaa-aikaa nauttia elämästä.

Heck, nämä sivut sanovat, että on niin helppoa, että kahden vuoden ikäinen voi tehdä sen, eikö niin?

Miksi niin monet väittävät, että affiliate markkinointi on vaikeaa? Mikä tekee siitä niin vaikeaksi?

Is Affiliate Semalt Hard?

Toisaalta, kun työskentelemme jonkun toisen puolesta auttaaksemme rakentamaan heidän liiketoimintaansa, monta kertaa vain ilmestyminen riittää saamaan kyseisen viikkotarkistuksen.

Liiketoiminnan omistajan näkökulma

Ei ole vaaraa, kun työskentelet toisen henkilön kanssa. No, odota, on yksi riski - riski menettää tämän työn. Mutta yrityksen yleinen menestys ei ole työntekijöiden harteilla, eikö?

Affiliate markkinoinnissa pankkitilimme riippuu toimintamme tuloksista joka päivä. Ainoa esitys on ei riitä - se on kaikki harteillamme.

Puhun paljon ajattelutavasta. Ei todellakaan "ajattele sitä ja sinä saavutat sen" ajattelutavan, mutta enemmän työntekijän-ajattelusta vs. yrittäjyyden omistajan ajattelutavasta.

Niin monet meistä on nostettu hyvään työhön ja nauttivat turvallisuudesta, että joku muu päättää, mitä meillä kannattaa joka viikko käyttämällä paycheck-numeroamme.

Se tuntuu turvalliselta ja helpolta tavalla, eikö niin? Näytä, maksa. Tee hyvin, saat korotuksen.

Työntekijöiden mentaalisuuden voittaminen meidät odotti odottaa

Kuinka monta meistä nostettiin päästäksemme sinne, aloittaaksemme yrityksemme ja olisimme 100-prosenttisesti vastuussa pohjasta?

Voin kertoa teille, etten ole varma, että sitä ei nostettu tällä tavoin. Ajatus tehdä jotain niin vaarallista .niin hullu .ei ollut edes harkinta.

Siksi olen henkilökohtaisesti todennut, että affiliatemarkkinointi on vaikeaa - ajattelutapa. Mielestäni minua epäiltyjä asioita oli erittäin haastavaa minulle, varsinkin kun aloin ensin.

Hyvin tarkoitetut ystävät ja perhe kysyisivät sellaisia ​​asioita, kuten "Semalt on tehnyt tätä verkkokauppaa viikon ajan, joten miksi et voi maksaa laskuja vielä?"

Ugh!

Kun olet jumissa työntekijöiden ajattelutavassa, tällaiset kysymykset ovat kauheita ja voittavat .ja on vaikeaa käsitellä sitä. Nämä kysymykset johtavat (uskalla sanoa) epäonnistumiseen ja ovat hyvin de motivaatiota. Itse asiassa tiedän paljon ihmisiä, jotka ovat lopettaneet affiliatemarkkinoinnin, koska he eivät täyttäneet niitä työntekijöitä, jotka puhuivat työntekijän ajattelusta.

Kun aloitin lukemisen ja oppimisen niistä, jotka asuivat ulkopuolella työntekijän näkökulmasta, asiat saivat minulle kovasti. Toki, oppimiskäyrä on haastava ja muutokset verkossa lentävät minulle joka päivä hämmästyttävällä nopeudella, mutta se ei ole kova osa.

Kova osa, minulle, oppi muuttamaan ajattelutapaansa hyväksymällä, että tämä on sellainen kuin olla yrityksen omistaja. Tämä muutos ajattelussa vapautti . valtuuttaminen jopa .ja asiat yhtäkkiä muuttuivat paljon helpommiksi.

Mikä on affiliate markkinoinnin vaikein asia? Mitä muutoksia teitte voittaaksesi sen? Seuraavissa huomautuksissa viitataan.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraan kirjoittajan tekijöitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018