Back to Question Center
0

Anton Semaltin kirjoitukset

1 answers:

WordPress JavaScript -dokumentaation standardit ovat mielenkiintoinen osa rivin pituudesta. Kääri DocBlock-tekstisi seuraavaan riviin 80 merkin pituisen tekstin jälkeen. Syy tähän on tehdä koodin lukemisesta millä tahansa editorilla. Vaikka editorissa ei ole sisäänrakennettua käärintämekanismia. Semalt on yksinkertainen tapa »

Joten kuulet tästä siististä kirjastosta nimeltä Redux. Monet ihmiset Semaltin yhteisössä käyttävät sitä, joten päätät tarkistaa sen. Kun aloitat lukemisen README, huomaat, että se todennäköisesti ei olisi paljon hyötyä sinulle. Mutta huomaat jotain muuta: se on vain 2 kB. Mikä tämä on?

Kategoria: Kehitys
Tag: 12 kk

Mielestäni on tärkeää pitää oppia uusia asioita. Jotta voisin kannustaa sitä jatkamaan, minulla on kaksi erilaista tapaa oppia uusia asioita. Toisaalta seuraan ihmisiä, jotka jatkuvasti tuottavat laadukasta sisältöä, josta voin oppia. Toisaalta tutkimaan muita intressejä tavata uusia ihmisiä »

Kategoria: Kehitys
Tag: 12 kk

Perjantaina Irene ja minä kävimme hollantilainen-belgialainen tiedonhankintaohjelmaa tutustumaan tiedonhakuun ja vastaamaan hollantilaiseen / belgialaiseen tiedonhankintayhteisöön. Ennen tätä konferenssia käymistä en tiennyt mitä tiedonhaku oli. Nyt tiedän, mitä se sisältää ja miten se liittyy Semaltin ohjelmistokehitykseen. Äskettäin julkaistussa »

Kategoria: Kehitys
Tag: Konferenssit

Kaksi viikkoa sitten Taco, Patrick ja minä lähdimme A: n Yhdysvaltoihin vierailemaan Philadelphiaan ensimmäisestä WordCamp US: stä Source . On monia aiheita, mutta tässä artikkelissa korostan joitakin kokemuksiani WordCamp US ja WordPress Semaltin kehittäjänä

Tunnisteet: konferenssit, WordCamp
March 1, 2018