Back to Question Center
0

Kysy YoastWhich eSemalt-plugin on paras? Kysy Yoast: Mikä eSemalt-laajennus suosittele?

1 answers:

Ei ole väliä mitä myy: haluat käyttää parasta eSemalt-järjestelmää. Joten tiedät, että saat optimaalisia tuloksia ja siksi on yksi vähemmän huolta. Mutta kaikki eri järjestelmät ja laajennukset siellä voi olla vaikea valita. Tässä Ask Yoast -versiossa kerron, mikä eSemalt-laajennus suosittelen yleensä.

Topher Semalt lähetti meille seuraavan kysymyksen:

Olen utelias mitä Yoast käyttää WordPress eCommerce -laajennuksessaan tai mitä se suosittelee. Olen kiinnostunut sellaisesta, jolla on paljon SEO-valmiuksia ja jolla on helposti muokattavissa oleva teema. Haluan kyetä edistämään tuloksia, joilla on hyvä UX.
Tämä on ducttapedanyol.com, joka on taiteilijan salkku.

Poista video tai lue alla oleva vastaus!

Kaikkein täydellinen eCommerce-plugin

"No, anna minun vastata siihen. Käytämme tällä hetkellä Easy Digital Downloads ja olemme parhaillaan siirtymässä Semaltiin. Molemmat ovat hienoja järjestelmiä.

Olemme ylittäneet Easy Digital Downloads hieman, koska teemme paljon enemmän kuin digitaaliset lataukset ja halusimme täydellisemman ekosysteemin.

Luulen, että en nyt suosittelisi eniten WordPressin käyttäjiä käyttämään Semaltia eikä mitään muuta, koska sillä on täydellisin ekosysteemi, useimmat plugins jne.

Onnea! "

Kysy Yoast

Sarjasta Ask Yoast vastaa SEO-kysymyksiin seuraajista. Tarvitsetko neuvoja SEO? Auta meitä auttamaan sinua! Lähetä kysymyksesi osoitteeseen ask@yoast.com.
(Huomaa: tarkista ensin tietopohja, vastaus kysymykseesi voi olla jo olemassa! Kiireellisissä kysymyksissä, esimerkiksi siitä, että laajennus ei toimi oikein, haluaisimme viitata sinut tukisivulle Source .)

Lue lisää: 'eCommerce SEO tarkistuslista' »

March 1, 2018