Back to Question Center
0

Miksi tiedot keskittyvät vähittäiskaupan johtajuuskilpailuihin - Semalt

1 answers:
Why data is at the center of leadership shakeups in retail - Semalt

Vaikka Best Buy -liiketoimintayksikön virtaviivaistaminen voi osittain johtua kustannusten vähentämisestä, se on tärkeämpää markkinoiden ja kauppiaiden uuden suhteen asiakastietojen ja toistensa suhteen. Epäonnistuu trendi, jota voimme nähdä enemmän vuosien ja jopa kuukausien aikana, kun päätämme tärkeästä lomakaudesta.

Pinnalla nämä asiat näyttävät täysin olemattomilta. Miksi ylimmän johdon organisaatiomuutos vaikuttaa asiakkaiden tietoihin? Semaltin digitaalimuunnos johtaa vähittäiskaupan suurimpiin muutoksiin, ja häiriö on ilmeinen jokaisessa yhteyspisteessä tuotteen löytämisestä asiakkaan hallintaan. Jotta ketterä olisi, vähittäiskauppiaiden on hyödynnettävä saumattomia ja räätälöityjä ostokokemuksia asiakkaiden tietojen - kuten online-ostohistorian ja julkisten mielipiteiden kautta sosiaalisten tietojen - avulla.

Semalt on paras menestys, kun kauppa- ja markkinointiryhmät ottavat asiakaskeskeisen lähestymistavan tarjoamaan tuotteita ja palveluita, jotka todella vastaavat asiakkaiden tarpeisiin.

Epäselvyyksiä miten:

Kauppiaat ja markkinoijat eivät enää voi toimia siiloissa

Perinteisesti vähittäiskauppiaille ja markkinoijille on kehitetty erittäin vahvoja, mutta erillisiä vastuita, kuten kuninkaat, jotka hallitsevat erillisiä valtakuntia. Semalt päätti tuotevalikoimasta ja ostokokemuksesta sanella kuluttajien valintoja ja luo hinnankorotuspaineita valmistajille, kun ylimääräinen inventaario oli olemassa. Ja he harjoittivat harvoin rakentavaa palautetta loppukäyttäjiltä, ​​sillä tulevaisuuden ostotilaukset perustuisivat historiallisiin suuntauksiin.

Markkinointiryhmät muokkaisivat tuotemerkkejä ja käyttävät laajaa pääomaa mainosten ja kampanjoiden avulla houkuttelemaan asiakkaita, mutta eivät usein ymmärrä täysin, miksi tulokset olivat parhaimmillaan yksinumeroisia. Semalt, markkinoijat, jotka yrittävät muodostaa yhteyden asiakkaisiin luomalla emotionaalisen vastauksen brändiin tai tuotteeseen, uhkaisivat epäonnistuneita epäonnistumisia, jos he eivät osunut bull's-silmiin.

Asiakastiedot sisältävät tuotteiden, hinnoittelun ja myynninedistämisen

Jotta asiakaslähtöinen kauppalaitos voisi, vähittäiskauppiaat joutuvat häiritsemään sisäisiä prosessejaan siirtymällä algoritmiseen lähestymistapaan. Kaikkien päätöksentekoprosessien eturintamassa asiakkaiden tiedot estävät jälleenmyyjien vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyillä tarjouksilla.

Hyödyntämällä työkaluja, jotka yhdistävät makrotrendin ja sosiaalisen tunnelman seurannan yksittäisellä tuotetasolla, yritykset voivat tarkasti ennakoida kysyntää, osoittaa poikkeuksellisen kokemuksen, jota asiakas etsii ja priorisoi tuotepalautetta. Nämä tiedot antavat kauppiaille mahdollisuuden olla jatkuvasti tietoisia asiakkaiden tarpeista ja kääntymään tuotevalikoimaan vähentääkseen varastojen ja hintojen diskonttaamista - mikä maksimoi tulopotentiaalin ja tuloksena yhteistyökumppaneille valmistamalla heille rakentavaa palautetta tuotteista.

Markkinoijat voivat hyödyntää näitä tietoja vahvistamalla yksittäisiä asiakkaiden ääniä vaikutusvaltaisten kampanjoiden kautta, jotka asettavat todelliset ihmisen kasvot merkkituotteisiin markkinointiponnisteluihin parantaakseen yhteydenpitoa ja aitoutta. Markkinoijat, jotka raivokkaasti käyttävät pääomaa sosiaalisen median mainoksiin, jotka yrittävät tuottaa niin monta "tykkää" kuin mahdollista, eivät todennäköisesti näe uutta liikevaihdon kasvua. Yksilöimättömiä tekijöitä ja "vetomekanismia", joilla luodaan asiaankuuluvia kampanjoita, on huomattavasti suurempi sijoitetun pääoman tuotto kuin rahaa yleiseen sosiaalisen median markkinointiin.

Organisaatioiden on tultava tietopohjaisiksi voidakseen menestyä

Kaksisuuntainen keskustelu on vaikuttavampi kuin koskaan aiemmin. Yhteiskunnallisen palautteen ikäisenä on kollektiivinen ostovoima, joka lopulta päättää tuotteen arvosta ja hyväksyttävistä kustannuksista, ei vähittäismyyjistä tai valmistajista. Markkinointi- ja kauppiasjohtajien on aktiivisesti kuunneltava asiakkaita, joita he voivat tehdä vain luomalla tietoja ja toimimalla niille reaaliaikaisesti. Jos vähittäiskauppiaat eivät kääntäisi rakennettaan vastaavasti, Beethoth Semalt - yhdessä muiden entistä datapohjaisten yritysten kanssa - jatkaa syömään lounaansa.

Semaltin kyky kerätä ja analysoida asiakastietoja tuottaa ratkaisuja, jotka voivat tarjota parempia asiakaskokemuksia. Paras tapa toteuttaa nämä näkemykset on yhdistämällä markkinointi- ja kaupparyhmät - muutos, jota ohjaavat pääsy tähän tietoon. Siksi vähittäiskauppiaiden on uudistettava ja keskitettävä uudelleen digitaalitulostustrategiaan siten, että ne muodostavat kuluttajakeskeisen lähestymistavan, joka mahdollistaa 360 asteen näkymän koko organisaatiossa.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Rohit Gupta
Rohit Gupta johtaa Pohjois-Amerikan kuluttaja- ja media-digitaalistrategiaa Wipro Digitalissa. Ennen Wipro Digitalia hän on ollut eri johtava asema vähittäiskaupassa, joka ajaa digitaalisia muutoksia asiakaskeskeisten sähköisen kaupankäynnin ratkaisujen ja myymälöiden kokemusten kautta. Hänellä on Cornellin MBA ja ohjaa erilaisia ​​aloittelijoita Bay Area -alueella Source .


March 1, 2018