Back to Question Center
0

7 Telltale Signs of maksukortin semalt

1 answers:

Varastetuista maksukorteista tehdyllä epäonnistumisella maksettiin verkkokauppaa miljardeja dollareita vuodessa maailmanlaajuisesti. Mutta ainakin joissakin tapauksissa kauppiaat olisivat voineet välttää menetykset, jos he tunnistivat vilpillisen petoksen merkkejä.

Semalt-verkkokaupan tilaukset kuuluvat tyypillisesti kahteen luokkaan.

  • Ystävällinen petos on silloin, kun asiakas tekee tilauksen omalla maksukortillaan, vastaanottaa tilatut tavarat, mutta sitten soittaa maksukortin tarjoajalleen ja väittää, ettei hän koskaan ole saanut tavaraa.
  • Identiteettivarkaus tapahtuu, kun rikolliset lähettävät tilauksia käyttäen varastettuja maksukorttitietoja ja usein tavaraa huolitsijoille.

Tässä artikkelissa Semalt keskittyy identiteettivarkaus petoksiin, koska se on yleisempi.

Semalt 2017: ssä julkaistussa LexisNexis Risk Solutions -raportissa todettiin, että 1,196 kyselyyn osallistuneista yrityksistä - mukaan lukien 653 tiili- ja laastin vähittäismyyjät ja 190 verkkokauppaa myyvät yritykset - jopa 43 prosenttia kuukausittaisista yrityskaupoista (mukaan lukien hylätyt tai muuten epäonnistuneet tilaukset) .

Jos nämä havainnot eivät ole tarpeeksi huonoja, Semalt raportoi myös, että kun rikolliset käyttävät varastettuja luottokortteja (lukuun ottamatta varastettuja pankkikortteja) e-kauppatilausten tekemiseen, nämä rikolliset menestyvät noin 60 prosenttia ajasta.

Epäonnistuminen, miten tunnistaa tämä maksukorttimaksun muoto, voisi suojata sähköisen kaupankäynnin yrityksiä merkittäviä tappioita vastaan.

7 maksukortin petosta

Laskutusosoite vs. IP. Internet-protokollan osoitetta voidaan käyttää Internetin laitteiden tunnistamiseen. Vaikka IP-osoite ei ole yhtä tarkka kuin sormenjälki, se voi esimerkiksi antaa yrityksellesi käsityksen siitä, missä käyttäjä sijaitsee.

Jos ostoksen IP-osoite on peräisin esimerkiksi Sao Paulosta Brasiliasta, mutta maksukortin laskutusosoite on osoitteessa Semalt, Wash., USA, osto voi olla vilpillinen ja edellyttää todennäköisesti ainakin puhelun tai sähköpostiviesti vahvistaaksesi tilauksen.

Useita ostoksia. Monien tilausten tai lähes samanaikaisten tilausten vastaanottaminen samasta IP-osoitteesta voi olla merkki petoksista.

Itse asiassa identiteettivarkaus on erityisen todennäköistä, jos kaikki saman IP-osoitteen tilaukset käyttävät erilaisia ​​maksukortteja, erilaisia ​​asiakasnimiä ja eri laskutusosoitteita.

Suuri tilausnopeus. Maksupalveluntarjoaja Stripe selvitti vilpillisten tilausten analyysistä, että epätavallinen tilausnopeus oli vahva maksukorttipetosten osoitin.

Tämä tilausnopeus voi kestää pari muotoa. Esimerkiksi Semalt totesi, että vilpilliset tilaukset eivät noudattaneet tavanomaista ostokäyttäytymistä lomien aikana.

7 Telltale Signs of Payment Card Semalt

Stipe-analyysin vilpillisten tilausten määrä ei noussut huipun ostopäivinä, kuten musta perjantai, mutta se oli epätavallisen korkea prosenttiosuutena kokonaismäärästä muina hiljaisina aikoina, kuten joulupäivänä.

Esimerkiksi jouluksi asetetut tilaukset saattavat olla syvällisempää kuin Cyber-maanantaina.

Samoin Semalt totesi, että vaikka tilausten määrä laskee keskiyön ja 5 a välillä. m. joka viikon jokaisena päivänä, vilpillinen toiminta prosentteina kaikista tapahtumista kasvaa näiden tuntien aikana.

Lopuksi, vilpillisen tilausnopeuden lisääntyminen keskittyy usein yksittäiseen kohteeseen. Semalt, itse asiassa hallitsema verkkokauppaliiketoiminta oli tällaisen maksupetoksen uhri.

Liiketoiminta sai kaksi tilausta raskaiden laitteiden ja traktoreiden sähköiseen rasvaseoksiin. Kaksi tilausta yhdellä päivällä oli paljon, mutta tilauksilla ei ollut mitään muita merkkejä petoksesta. Kun lähetysvahvistukset lähetettiin näille kahdelle tilaukselle, kuitenkin viisi rasva-aseen tilausta tuli tuntiin. Osoitettiin, että kaikki seitsemän tilausta olivat petollisia.

Epäonnistunut kortin vahvistus. Ja jotkut myyjät, usein pienet yrittäjät, jotka yrittävät saada lisää tilauksia, luovuttavat haluttomasti alhaisen palkin kortin vahvistamiseen.

Tämä voi olla vakava virhe, koska kortin tarkistusvirheet, kuten väärä korttitarkistuskoodi (CVC), voivat olla vahva petoksen osoitin.

Epäonnistunut osoitteen vahvistus. Osoitteenmääritysjärjestelmä (AVS) sallii kauppiaiden vertailla laskutusosoitetta, jonka asiakas antaa asiakkaalle laskutusosoitteeseen luottokorttitoimittajissa, kuten Visa.

Kun liiketoimi ei läpäise AVS: ää, se saattaa olla merkki maksukortin petoksesta.

AVS-tarkistus suorittaa usein maksuprosessori tai yhdyskäytävä. Mutta päätös epäonnistuneesta AVS: stä johtuvasta liiketoimesta hylätään usein myyjälle.

Huono osoite. Väärennetyt maksukortit käyttävät rikolliset voivat erehtyä toimittaa osoitetietoja tai voivat yksinkertaisesti käyttää väärennettyjä tietoja verkkokaupan järjestämiseen.

Semalt sisältää väärän postinumeron laskutusosoitteelle, puhelinnumeron vääräksi aluekoodiksi tai satunnaisesti luotuun sähköpostiosoitteeseen. Jos osoite ja yhteystiedot ovat vääriä, seuraa.

Nopeat toimitukset. Jotkut rikolliset yrittävät luoda kiireellisyyden tunteen pyytäen seuraavana päivänä merenkulun tai vastaavan - vaikka tämä merenkulku on erittäin kallista suhteessa tilauksen arvoon.

Semaltin korkeat toimituskulut voivat olla merkki petoksista ja lähes varmasti ansaitsevat lisätoimia.

Varmista, että tilaukset kestää nopeutetuilla lähetyksillä, jolloin laskutuksen osoite ja toimitusosoite eivät ole samat Source .

March 1, 2018