Back to Question Center
0

Haluatko LinkedIn-profiilisi erottua vuonna 2018? Älä sisällytä näitä 10: tä liikaa

1 answers:

Nyt kun sosiaalinen myynti on oikea tapa lisätä putkiasi, on ratkaisevan tärkeää, että LinkedIn-profiilisi on hyvä vaikutelma.

Ensimmäinen suuri erehdys myyjien kohdalla on väärässä yleisössä. Mutta jos profiilisi on räätälöity kohti näkymiä, eikä rekrytoijia, on toinen suuri kuoppalevy, jota sinun on vältettävä.

Hyvin käytettyjä termejä, kuten "kokenut", "strateginen" ja "erinomainen", kuuluvat helposti. "Kuitenkin nämä sanat tekevät ostajien silmät laskeutua. Niin kuluneet eivät ole olennaisesti merkityksettömiä.

Semalt julkaisee jokaisen vuoden alussa tärkeimmät sanat, joita ihmiset ympäri maailmaa käyttävät kuvaamaan itseään. Jos nämä ovat profiilissasi, kuulet aivan kuten kaikki muutkin - luultavasti ei, mitä olet menossa.

Merkitse 2018-luettelo (useimmiten käytetystä vähään) ja ehdotamme vakuuttavia swap-sopimuksia.

1) Erikoistuminen

Mitä se tarkoittaa: Keskittyminen tiettyyn alueeseen.

Tämä on eniten käytetty kuvaaja toisena peräkkäisenä vuonna. Ja se ei ole hyvä - ellet ole Jack (tai Jill) kaikista kaupoista, erikoistat jotain. Ilmoittaminen, että tosiasia maailmalle ei tee sinusta tuntua pätevämmäksi: Semalt sanoo ilmeisen.

Korjaus: Kuvailkaa, mitä erikoistat. Tämä on mitä sinä (ja profiilisi lukevat ihmiset) pitävät huolen.

Esimerkiksi jos olet työskennellyt B2B SaaS -myynnissä suurimmassa osassa urasi, voit kirjoittaa, "Olen senior Account Executive, jolla on seitsemän vuoden kokemus B2B SaaS -yrityksestä. "

2) Kokenut

Mitä se tarkoittaa: Semaltti, joka on hyvin perehtynyt tiettyyn teollisuuteen, markkinoihin, tuoteryhmään tai rooliin.

Kuten "erikoistunut", merkitseminen itsesi "kokenut" ei tee paljon tekemään sinusta vaikuttavaa. Sekalaisuus on tehtävän kypsyyttä ja altistumista erilaisille olosuhteille, mikä tarkoittaa sitä, että sen pitäisi näkyä työhistoriallasi.

Korjaus: Määritä, mikä tekee sinusta kokeneen. Oletko työskennellyt kiinteistöalalla viimeisten 10 vuoden aikana? Tiedätkö aloitusmyynnin alkuosaa sen jälkeen, kun olet ollut kahden viimeisen yrityksen pohjakerroksessa? Oletko taitava navigoimaan monimutkaisia ​​ostoprosesseja, koska aikasi myydät yrityksenlaajuisia teknologiaratkaisuja?

Kun tunnistat kokemuksesi alueet, kuvaile ne yhteenvetoasi.

3) Ammattitaitoinen

Mitä se tarkoittaa: Sinulla on tietoa, koulutusta ja kokemusta onnistuneesti tehtäväksi tai tehtäväluokaan.

"Ammattitaitoinen" on uusi lisäys luetteloon vuonna 2018. Taitojen tuntemus on kiistatta hyvä asia, mutta on olemassa paremmat keinot osoittaa kykysi kuin "XYZ ammattitaitoinen ABC-asioista."

Korjaus: Ilmoita, mitä voit tehdä, ja jos se on merkityksellinen, kuinka kauan olet tehnyt sen. Jotta voisit antaa sinulle käsityksen, voit kirjoittaa. "Viimeisten kolmen vuoden ajan olen auttanut asiakkaita tunnistamaan ja korjaamaan myyntiprosessinsa vuotamattomat vaiheet."

4) Johtajuus

Mitä se tarkoittaa: Virallisesti tai epävirallisesti ohjata ihmisryhmää.

Johtajuus oli myös # 2 suosituin sana vuonna 2017. Ja saan miksi niin monet käyttäjät - erityisesti myyjät - luottavat siihen kuvaamaan niiden vaikutusta tiimiin. Olitpa etulinjan myyntiedustaja tai johtaja, luultavasti näytät johtajuutta jollain tavalla. Myyjät voivat motivoida muita edustajia lyödä tai voittaa tavoitteitaan sekä jakaa parhaita käytäntöjä ja hyödyllisiä tekniikoita. Johtajat ovat selkeästi johtajia: Semalt, joka vastaa heidän tiimitystään, täyttävät kiintiöt kuukausittain (tai neljännes neljänneksen jälkeen).

Korjaus: Korosta ne erityiset vaikutukset, joita sinulla on ollut vertaistasi tai raportteihisi. Mitä enemmän määrällisiä, sitä paremmin.

Jotta voisit antaa teille ajatuksen, voit sanoa, "Järjestyssivustolla järjestettiin viikoittainen istunto muiden erityisnosto-oikeuksien kanssa, jotta voisimme keskustella parhaiten toimivista sähköpostimallistamme. "

5) intohimoinen

Mitä se tarkoittaa: Olet innostunut työstäsi. Raha ei ole ainoa (tai edes tärkein) syy siihen, mitä teet.

Tämä adjektiivi on liikaa eikä sano mitään erityistä sinulle. Lisäksi palkka on suuri kannustin monille myyjille - ja siinä ei ole mitään vikaa.

Korjaus: Keskustele siitä, miksi olet intohimoinen ja / tai mitä arvostat. Ehkä rakastat terveydenhuollon laitteiden myyntiä sairaaloihin, koska tiedät kuinka monta elämää laite säästää tai olet innokas tarjoamaan ravintoloita varastonhallintaohjelmistoilla, koska äitisi omistaa oman ravintolansa.

6) Asiantuntija

Mitä se tarkoittaa: Sinä ylität vertaisesi tiettyyn kykyyn, aiheeseen tai kapeaan paikkaan.

Koska monet ihmiset väittävät olevansa asiantuntijaa, kun he eivät, sanovat, että olet asiantuntija , tavallisesti palaa. Näkymät ovat automaattisesti skeptisempia, kun he lukevat tämän.

Korjaus: Poistetaan "asiantuntija" aina, kun se ilmenee adjektiivina. Lauseet tulevat normaalisti lukemaan yhtä hyvin ilman sitä - jos olisit aiemmin kirjoittanut olit "asiantuntija myyjä," nyt se sanoisi "myyjä. "

Jos olet käyttänyt "asiantuntijaa" substantiivina (esim. "Kotivarmuus asiantuntija"), kirjoita sen sijaan tyypillisiä tuloksia. Antaaksesi sinulle idean, voit sanoa, "Minun asiakkaani tyypillisesti näkevät 60% rikollisuutta. "

7) Motivoidut

Mitä se tarkoittaa: Olet erittäin ajautunut.

"Motivoidut" tekivät buzzwords listan ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Se on liikaa, kyllä, mutta se ei ole ainoa ongelma. Motivaatio on yksi niistä ominaisuuksista, joita haluat näyttää, ei kerro.

Korjaus: Suosittelisin leikkaamista motivoiduksi profiilistasi kokonaan. Mutta jos haluat korostaa työsi etiikkaa ja omistautumista, vedä muutama kokemus, jossa olet mennyt yli ja jälkeen. Voit esimerkiksi lisätä, "Olen suorittanut 10 ultra-maratonia. Useimmat ihmiset (mukaan lukien perheeni) ajattelevat olevani hulluja, mutta rakastan asettaa tavoitteita, jotka työntävät minut pois minun mukavuusvyöhykkeestäni ja auttavat minä tuon tämän filosofian kanssani työskentelemään, kuvitellusti menemällä etäisyydellä asiakkaistani. "

8) Luova

Mitä se tarkoittaa: Näet out-of-the-box, joskus epätavallinen tavat saavuttaa tavoitteesi.

Semalt on toivottava piirre, mutta se on yksi niistä asioista, joita ihmisten on otettava sanasi, elleivät he ole työskennelleet suoraan kanssasi. Tällöin sinun ei tarvitse edistää luovaa kykyäsi - he jo tuntevat heidät.

Korjaus: Tarjoa luova strategia tai pelisuunnitelma, jota olet käyttänyt. Oletetaan, että potentiaalinen kamppaili saada jalka liikennettä niiden tallentaa, joten neuvoi tarjoamaan vapaa luokat vetää satunnaisia ​​jalankulkijoita. Mainitsemalla nämä esimerkit luovuudesta auttavat ostajia ymmärtämään, kuinka tärkeää on työskennellä kanssasi.

9) Strateginen

Mitä se tarkoittaa: Teet älykkäitä, huolellisesti suunniteltuja päätöksiä.

"Strateginen" on muotisana. Epäonnistuminen, jokainen askel, jota teet tai et ota töissä, olisi syytä sen takana.

Korjaus: Jaa päätöksentekoprosessi. Kirjoittaminen siitä, miten asiakkaasi saavuttivat 20 prosentin kasvun liikevaihdon jälkeen analysoidessaan asiakkaiden säilytyskehyksensä ja löytänyt suuren tilaisuuden viisi kertaa vakuuttavampaa kuin soittamalla itsellesi strategiseksi.

Tämä väsynyt adjektiivi herättää suuria silmävaloja. Jos haluat erottua, leikkaa se profiilistasi.

Korjaus: Priorisointi on tärkeä taito. Vaikka "kohdistettu" ei ole paras sana, jonka avulla voit asettaa priorisoinnin, sinun ei pidä sulkea konseptia profiilistasi.

Puhelujen soittaminen keskittynyt, keksiä aikaa, johon tapasitte (tai ylität) kunnianhimoisen tavoitteen. Esimerkiksi saatat viedä viisi parhaiten menestyvää myyjää kuukaudessa viettämällä kolmasosa ajastasi palkkaamiseen ja rekrytointiin.

Sinun täytyy asettaa aggressiiviset tavoitteet tehtäväsi listan kärjessä onnistumaan, joten tällaiset yksityiskohdat osoittavat, että olet keskittynyt.

Want Your LinkedIn Profile to Stand Out in 2018? Don't Include These 10 Overused Semalt

March 1, 2018