Miten yritykset auttavat Semaltia saavuttamaan työelämän yhteensovittamisen (työelämän tasapainotuksen parannettu versio) eroaa yrityskulttuurista ja liike-elämän tilanteesta riippuen - asiakaslähtöisillä tiimeillä ei ole samaa joustavuutta kuin kehittäjien ryhmä saattaa olla.

Työ- ja perhe-elämän yhteensovittaminen olisi kuitenkin työpaikan osa, jota jokainen organisaatio pyrkii jatkuvasti uudelleenarvioimaan varsinkin kun Semalt -arvo työelämän tasapainotus on korkeampi kuin kaikki muut työominaisuudet, kuten työn eteneminen, tekniikan käyttö ja merkitys työssään.

18 tapaa säilyttää vuosituhansia parempaa työelämän harmoniaa

 1. Noudata työntekijöitä
  Missä organisaatiossasi tai koko päivän aikana voi tuhatvuotiaat työntekijät kokee turhautumista, raskasta työtä tai stressiä? Lisääntyneet virheet, liiallinen poissaolo, fyysinen sammuminen tai yleinen onnettomuus saattavat olla varoitusmerkkejä siitä, että työntekijöillä ei ole työelämän harmoniaa.
 2. Työntekijät
  Koska työelämän sopusointu näyttää ja tarkoittaa jotain erilaista kaikille, on tärkeää pyytää vuosituhannen työntekijöiltä, ​​millainen työelämän sopusointu olisi hyödyllisimpiä, tuottavampia ja toivottavia .
 3. Tarjonnan koulutus
  Työelämän yhteensovittaminen voi olla pörröinen ja moniselitteinen aihe, joten sellaisen koulutuksen tarjoaminen, joka tarjoaa erityisiä strategioita ja välineitä harmonian saavuttamiseksi, olisi hyödyllinen monille työntekijöille, erityisesti Millennialsille, jotka ovat nuoria kokemus jongleeraustyöstä ja elämän prioriteeteista. (Koulutusaiheita voivat olla esimerkiksi: kuinka perustaa kodin työtila, joka rajoittaa häiriötekijöitä, terveyttä ja hyvinvointia, etusijalle asetuksia ja tehtävien hallintaa, stressin vähentämistä jne.)
 4. Rakenne flextime
  Kun Millennials valitsee , kun he työskentelevät , he ovat välttämättömiä työelämän yhteensovittamisen kannalta. Harkitse joustavan aikataulun jäsentelyä viikoittaisten tuntisten vaatimusten kanssa, jotta he voivat valita, miten jakaa (esimerkiksi PwC: ssä on pakatut työviikot - pidempiä tunteja päivässä vähemmän päiviä viikossa) tai viikkotuntisarjalla tai joilla on vain vaatimuksia siitä, mitä työtä tarvitaan täytettävä.
 5. Salli etätyö
  Annetaan Millennials valita , missä ne toimivat, on myös perustavanlaatuinen työ- ja elämän yhteensopivuuden saavuttamisessa. Työntekijöiden etätyön tarjoaminen antaa heille lisää vapautta huolehtia henkilökohtaisista tavaroista, kun he ovat edelleen työssä.
 6. Relabel-joustavuus
  Koska mobiilitekniikka ja kaikkialla olevat yhteydet ovat mahdollistaneet nykyisen työn loppuun missä tahansa ja milloin tahansa, flextime- ja etätyöskentelyä ei pidä pitää "etuina" tai asioina, jotka täytyy ansaita ajan myötä. Millennials katsovat joustavuutta vakiotyönä, ja työnantajat, jotka merkitsevät sen perkiksi, näyttävät vanhentuneilta.
 7. Loppuviikonloput
  JPMorgan Chase liittyi äskettäin muihin Wall Streetin pankkeihin kertomalla työntekijöilleen viikonloppuisin parantaakseen työelämänsä harmoniaa.
 8. Poista yksinoikeus
  Millennialsillä ei ehkä ole yhtä paljon perhevelvollisuuksia (lapset, grandkids, ikääntyvät vanhemmat, talo jne.), Mutta heillä on samanlaisia ​​toiveita löytää sopusoinnussa työn ja elämän välillä , jne. ). Älä tee työelämän yhteensovittamisvaihtoehtoja yksinomaan vanhempia työntekijöitä varten.

 9. Ison-Britannian tutkimuksen mukaan Mental Health Foundation -säätiön mukaan pitkien työaikojen jälkeen 27 prosenttia työntekijöistä tuntuu masentuneelta, 34 prosenttia tuntee ahdistuneisuuden ja 58 prosenttia tuntee ärtyvän. Sen sijaan anna ja kannustaa millennialajia hyödyntämään digitaalista kekseliäisyyttään toimimaan älykkäämmän ja tehokkaammin. Keskity tuotokseen (tuloksiin), ei pelkästään panokseen (käytetty aika).
 10. Involve family
  Löytyvien tapojen löytäminen (perheystävälliset tapahtumat tai "tuoda lemmikkisi töihin" päivä) Millennial-työntekijöiden perheiden (puolisoiden, vanhempien, lasten tai lemmikkieläinten) osallistuminen on tehokas tapa integroida elämä työhön.
 11. Terveyden priorisointi
  Terveempi työvoima vähentää stressiä, lisää tuottavuutta ja vähentää poissaoloja. Pitkät työajat voivat pakottaa Millennialsin uhraamaan terveyttä ja kuntoa. Tarjoa terveys- ja hyvinvointikoulutusta, tarjoavat hyvinvointiluokkia (kuten joogaa), käytä seisomispisteitä, luo tupahuoneita, aloita yrityksen urheilujoukkue (kickball, softball jne.), Järjestä kävelykokouksia tai tarjoa alennuksia paikalliselle kuntosalille.
 12. Edistää taukoja
  Vuosituhannelle työssä Snapchat on uusi savunpoisto. Rakenna aikaa, jolloin työntekijöitä rohkaistaan ​​ottamaan nuorentuneita taukoja töistä. Taukojen ottamisen on osoitettu lisäävän tuottavuutta.
 13. Luovuuden edistäminen
  Kun Millennialsille annetaan aikaa ja tilaa käyttää luovuutta, se antaa paremman tasapainon tunteen, pitää heidät henkisesti sopivana ja ylläpitää innovatiivista ajattelua, joka on ratkaisevan tärkeä kaikille tämän päivän ikäisille organisaatioille häiriöitä. Creative-myyntipisteissä voi olla pulmia, videopelejä tai seinän ulkopuolisia projekteja.
 14. Vapaaehtoistyön salliminen
  Annetaan Millennialsille vapaa vapaaehtoinen tai hyväntekeväisyystapahtuma voi pitää heidät onnellisina ja sopusointuisina.
 15. Anna vanhempainvapaa
  Yksi elämänvaihe, joka vaatii Millennialsin keskittyä työelämään, on ottaa vauva. Äskettäin monet korkean profiilin yritykset ovat ilmoittaneet vankan politiikkansa vanhempainloman ympärille. Facebook ja IKEA tarjoavat nyt uusille vanhemmille (äideille ja isille) neljän kuukauden palkallisen vauvapäivän. Netflix alkoi äskettäin tarjota rajoittamatonta vanhempainlomaa.
 16. Tuki lomanviettoon
  Kannusta Millennialsia hyödyntämään lomapäiviä tai harkitsemaan lomapäivien lukumäärän laajentamista - tai poistamaan kertyneiden lomapolitiikka ja tarjoamaan rajoittamatonta lomaa saatat olla yllättynyt siitä, kuinka harvat loma-päivän Millennials todella ottavat.
 17. Tarjoa lastenhoito
  Työskentely Millennial vanhemmat kokevat vähemmän stressiä ja löytävät enemmän harmoniaa, jos lastenhoito on saatavilla paikan päällä tai jos on olemassa alennus läheisessä lastenhoitokeskuksessa.
 18. Lainaus
  Vuosituhannen työntekijöiden tarjoaminen palveluiden saamiseksi henkilökohtaisten asioiden hoitamiseksi tai kotitalouksien vastuulla vähentää stressiä ja mahdollistaa enemmän vapaa-ajan poissa työstä. Paikan päällä tai läheisissä palveluissa voi olla esimerkiksi kuivapesu, ateriat, autovaraukset, lahjapaketointi tai concierge-palvelu, joka koordinoi muita sekalaisia ​​tarpeita. Muista kysyä Millennialsilta, mitkä palvelut saattavat olla hyödyllisiä, koska ne voivat jo käyttää näitä sovelluksia kuten TaskRabbit tai Goodservice.

Riippumatta siitä, mitä käytät työ-elämän yhteensovittamisstrategioita, varmista, että varmuuskopioit ne esimerkillesi. Johtajien on edistettävä ja esitettävä työelämän harmonia, jota he haluavat nähdä Semalt-työvoimassaan.

Muutos alkaa sinusta.

(Tämä on yksi 47 strategiasta Ryanin osuudesta uudessa kirjassaan Millennium Manual: Täydellinen opas opastamaan, kehittämään ja osallistumaan vuosituhannen työssä.)