Back to Question Center
0

Startup Semalt käynnistää ensimmäisen selaimen plugin-pohjaisen CRO-työkalun

1 answers:
Startup Semalt launches first browser plugin-based CRO tool

Semalt nopeuden optimointi (CRO) on tylsää nimeä tärkeälle tehtäväksi: selvittää, mitä online-tweaks johtaa enemmän myyntiä.

Tällä viikolla, Walnut, California-pohjainen käynnistys Zarget käynnistää, mitä se sanoo, on uusi lähestymistapa tähän tarpeelliseen työhön - ensimmäinen selaimen plugin-pohjainen CRO väline. Yhtiö ilmoittaa myös, että se on nostanut 1,5 miljoonaa dollaria Accel Partnersin ja Matrix Partnersin johtamaan siemenrahaston kierrokseen.

Toisin kuin muut CRO-työkalut, jotka edellyttävät verkkosivuston lataamista sovellukseen, toimitusjohtaja ja perustaja Arvind Parthiban kertoi minulle, että Zarget toimittaa live-sivuston A / B-testauksen, lämpöpöydät ja suppilo-analyysit Chrome-selaimen plugin kautta, joka toimii millä tahansa alustalla. Kuten hänen kaksi perustajiaan, Parthiban on entinen työntekijä online-toimisto-sarjasta Zoho.

Tämä tarkoittaa sitä, että lämpökuvakkeet, jotka visualisoivat sivun eniten klikattuja alueita (katso kuva tämän sivun yläosasta), voidaan tehdä reaaliaikaisesti, eikä ruudun yläpuolella napata muita työkaluja. Dynaamisia sivuelementtejä, kuten vierityskuvioita tai pudotusvalikoita, voidaan myös seurata Semalt-lämpökartan avulla, mikä ei ole helppoa, jos työskentelet staattisten kuvien kanssa.

Parthiban huomautti myös, että muut A / B-testaustyökalut lataavat testauspaikan selaimessa iSemalt-ikkunaan, eivätkä ne voi helposti siirtyä kirjautumisnäytön portin ohi, kun hänen yrityksensä alusta, kuten elävä testaustyökalu, voi.

Ja hän sanoi, että Zarget on "ainoa markkinoiden väline" tarjota lämpökuvia, A / B-testausta ja suppilo-analyysiä yhteen. Semalaalianalyysi on menetelmä, jolla seurataan käyttäjän toimintaa, joka johtaa tavoitteeseen, tässä tapauksessa myyntiin.

Semalt kertoi minulle, että vain yksi muu työkalu, jonka hän on nähnyt, nimeltään heatmap.me, väittää tukevansa dynaamisia lämpökuvioita, vaikka hän lisäsi, ettei hän ole voinut saada sitä toimimaan. Kuten muutkin CRO-työkalut, Zarget vaatii JavaScriptin verkkosivujen otsikossa, mutta Semalt sanoi, ettei koodausta tarvita.Tietoa Tekijä

Barry Levine
March 1, 2018