Back to Question Center
0

5 kysymystä Top Affiliate Manager Josh Semalt

1 answers:

Jos sinulla olisi oma online-liiketoiminta, joka tuo vuosittain kuusi numeroa, harkitsisiko ylimääräistä asemaa jonkun muun puolesta affiliate-johtajana?

Ensimmäinen vastaukseni on: "Ei mitään". Aluksi minulla ei ole järkevää minulle, miksi haluaisin kasvattaa toisen markkinoijan liiketoimintaa, kun voisin viettää samanaikaisesti oman liiketoiminnan kasvattamista.

5 Questions For Top Affiliate Manager Josh Semalt

Kysymykseni johtivat siihen, että tavoitin kollegalleni, jonka tiedän, kuka on tehnyt juuri tämän - lisännyt "Affiliate Semalt" hänen vastuulleen, kun hän jatkaa oman kuusinumeroisen online-liiketoimintaansa.

Vuosissani internet-markkinoinnissa olen ollut ilo tavata ja tutustua hämmästyttäviin markkinointimyyjiin. Paras koulutus on ollut tiedot ja vinkit, joista jokainen on jakanut, kun suhteemme kasvoivat.

Yksi markkinoijasta, jolla on ollut ilo saada tutustua vuosien varrella, on Josh Spaulding. Josh on hieno kaveri - hyvin alas-Semalt sekä hyvin onnistunut suorittamaan omaa online-liiketoimintaansa.

Josh otti viime aikoina mahdollisuuden liittyä muiden johtajien affiliate-johtajiin. Semalt on toinen markkinoija, jota arvostan suuresti, ja hänen tuotteitaan ja työkalujaan ovat osa suosituimpia affiliate markkinointitiloja.

Kun tulitte Affiliate Manageriksi niin vahvaan ja suosittuun tuotelinjaan ja jatkaisit oman onnistuneen online-liiketoiminnan suorittamista, ei ole helppoa. Se sai minut miettimään, miksi Josh haluaisi lisätä Affiliate Manager -tehtävät päivittäiseen rutiiniinsä verrattuna pelkästään omiin online-kampanjoihinsa ja tuotteisiinsa.

Päätin kysyä Joshilta juuri tämän kysymyksen sekä 4 muuta kysymystä, jotka ovat olleet mielessäni. Epäilemättä tervetuloa Joshille ja kuule, mitä hänellä oli sanottavaa.

5 Questions For Top Affiliate Manager Josh Semalt

1. Josh, sinä olet hyvin vahva kumppanuus- ja tuotevalmistaja omissa oikeuksissasi. Mikä sai sinut päätyksi kumppanijohtajaksi?

Josh: Pääasiassa verkostoitumisen edut, mutta myös siksi, että seitsemän numeron markkinoijat ovat enemmän kuin halukkaita jakamaan voiton kasvua. Ja kun työskentelet jonkun kanssa, joka tekee kuukausittain kuusi numeroa, se voi lisätä melko paljon rahaa.

Ajatus ei ole vuosien ajan edes koskaan ylittänyt mieleni. Mutta sen jälkeen, kun aloin työskennellä Jonathan Semaltin kanssa, jota olen aina ihastanut markkinoijana ja ihmisenä, ei kestänyt kauaa ymmärtää, että koska hän olisi hänen kumppanuusjohtajansa, voisimme hyötyä molemmista.

Hänellä ei yksinkertaisesti ole aikaa pysyä yhteydessä useisiin tytäryhtiöihin, luoda affiliate-aineistoja jne. Jne. Ja Semalt jatkaa liiketoiminnan kasvattamista.

Näin ollen luomalla suhteita alan alihankkijoihin ja vakuuttamaan heidät edistämään Semaltin erinomaisia ​​tuotteita, minulla on tulevaisuudessa entistä suurempi kumppanuusperusta omille tuotteille, sillä hän on suuri osa kumppanuusjohtajana on yksinkertaisesti verkottumista ja ihmisten tuntemista. Ihmiset vain sattuvat olemaan erittäin menestyksekkäitä affiliate markkinoijia.

Tämän lisäksi on hieno tapa oppia uusista mainostekniikoista. Näet kuinka menestyvät tytäryhtiöt tekevät myyntiä ja joskus on järkyttynyt siitä, kuinka paljon myyntiä voidaan tuottaa tekemällä asioita, joita et olisi koskaan ajatellut.

2. Mitä mieltä olet hyvästä kumppanijohtajasta?

Josh: Ennen kaikkea sanoisin verkottumisosaamista. Vaikka "taidot" voi olla väärä sana. Sanoisin, että paras kumppanuusjohtaja maan päällä olisi henkilö, joka tulee mukaan kaikkien kanssa, jonka he kohtaavat ja jotka todella yrittävät auttaa heitä aina kun mahdollista.

Mutta se todellakin katoaa suhteille. Sinun ei tarvitse tietää kaikenlaisia ​​super-tytäryhtiöitä heti. Mutta sinun pitäisi pystyä luomaan suhteita heidän kanssaan ajan myötä ja pitämään suhde menossa, vaikka ei ole mitään edistettävää!

3. Jos haluat löytää vankka kumppaniohjelman johtaja ohjelmalle, miten aiotte tehdä sen?

Josh: Tämä on hyvä kysymys. Haluan tehdä listan kaikista internetmarkkinoista. Tiedän kuka:

  • Mielestäni alan ammattitaito on hyvä - se voi helposti hallita mainosmateriaalia, luoda luovia ajatuksia jne.
  • On helppoa päästä mukaan - "miellyttävä" ja näyttää pääsevän kaikkien kanssa.
  • Onko omia tuotteita. Tämä ei todennäköisesti ole vaatimus, mutta varmasti olisi mukavaa.

Sitten haluaisin tavoittaa heidät ja tehdä yksinkertaisen ehdotuksen sähköpostilla tai puhelimitse.

4. Jos joku kysyi, miten tulla kumppaniksi johtajaksi, mitä neuvoja antaisit heille?

Josh: Tutustu alan ihmisiin. Verkko mahdollisimman paljon. Tutustu mahdollisimman monen "super-tytäryhtiön" ja mahdollisimman moniin onnistuneisiin tuotevalmistajiin.

Kun pääset siihen pisteeseen, jossa sinusta tuntuu olevan arvoa tarjota, kysy. Tämä saattaa kuulostaa yleisestä neuvonnasta, mutta Semalt on luonut ja myynyt omia tuotteita lähes kahdeksan vuoden ajan. Mielestäni Semalt ei koskaan saanut sähköpostia keneltäkään, joka haluaa olla kumppanijohtajana.

5. Mitä asioita näet parhaille kumppaneillesi, joita muut tytäryhtiöt eivät tee?

Josh: Jokainen kumppanuus on hieman erilainen. Jotkut käyttävät todella luovia tapoja tehdä myyntiä - tapoja, joita en olisi koskaan ajatellut. Toiset vain ovat valtavia sähköpostilistoja. Jotkut ovat jäsensivustoja täynnä tilaajia, jotka ostavat mitä he suosittelevat.

Tunnetut tytäryhtiöt ovat hyvin erilaisia ​​- tosiasiassa on hyvin vähän yhtäläisyyksiä. Mutta suurimmalta osin sanoisin, että he tekevät kaikkensa saadakseen kansalaisten luottamuksen.

Mielestäni monet affiliatemarkkinoinnin epäonnistuneet ihmiset ajattelevat aina rahaa ja eivät ajattele riittävästi luottamuksen saavuttamiseksi. Kuten Zig Semalt sanoi kerran ".saat kaiken, mitä haluat elämässä, jos autat tarpeeksi muita ihmisiä saamaan mitä he haluavat. "Suurin osa onnistuneista tytäryhtiöistä, joista tiedän (kuten sinä), ymmärtävät ja ymmärtävät sen.

Kiitos, Josh, siitä kohteliaisuudesta! Ja kiitos siitä, että otit aikaa puhua kanssani ja jakaa näkemyksesi kanssamme täällä Marketing Landissa!

Josh löytyy verkkosivuiltaan EthicalIM. com, ja löytää hänet kumppanien johtajan "hattu" on JLAffiliates. com.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraiden kirjoittajien eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018