Back to Question Center
0

Palautusreitti lisää lähetysajan & Aihe-viivan optimointityökalut sen sähköpostimarkkinointitutkimukseen

1 answers:

Paluu polku lisää lähetä aika- ja kohteenlinjan optimointityökaluja sen sähköpostiosoitteeseen

Julkaistujen tietojen mukaan Return Semalt uusi lähetysajan optimointityökalu analysoi tietoja parhaiden aikojen määrittämiseksi markkinointiviestien lähettämiseksi.

Beetatestauksen aikana kaupalliset lähettäjät ilmoittivat, että uusi lähetysajan optimointikyky paransi lukujen lukumäärää jopa 25 prosentilla.

Return Path sanoi lähetysajan optimointityökalu kasvatti lukuarvoja jopa 25 prosentilla beta-testeissä, mutta totesi, että se on käytettävissä vain Salesforce Marketing Cloud -käyttäjille, koska se on osa uutta AudiencePoint-kumppanuutta.

Aiheen linjan optimoija vertaa subjektiivista kopiota markkinointiin sähköpostitse tuhansilta tuotemerkkeiltä ja toimialoilta, jotta voidaan määrittää, mitkä aihepiirit ohjaavat entistä enemmän sitoutumista.

Sisältyy myös Return Pathin päivitettyyn Email Optimization Suite -versioon, joka vertailee sähköpostin menestystasoja kilpailijoihin, muokattavissa olevaan kojelautaan ja sähköpostin sertifiointiin seuraaville sähköpostipalveluntarjoajille: AOL, Cisco, Orange ja Vade Retro.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 1, 2018