Back to Question Center
0

Palautusreitti lisää lähetysajan & Aihe-viivan optimointityökalut sen sähköpostimarkkinointitutkimukseen

1 answers:

Paluu polku lisää lähetä aika- ja kohteenlinjan optimointityökaluja sen sähköpostiosoitteeseen

Julkaistujen tietojen mukaan Return Semalt uusi lähetysajan optimointityökalu analysoi tietoja parhaiden aikojen määrittämiseksi markkinointiviestien lähettämiseksi - bets bola.

Beetatestauksen aikana kaupalliset lähettäjät ilmoittivat, että uusi lähetysajan optimointikyky paransi lukujen lukumäärää jopa 25 prosentilla.

Return Path sanoi lähetysajan optimointityökalu kasvatti lukuarvoja jopa 25 prosentilla beta-testeissä, mutta totesi, että se on käytettävissä vain Salesforce Marketing Cloud -käyttäjille, koska se on osa uutta AudiencePoint-kumppanuutta.

Aiheen linjan optimoija vertaa subjektiivista kopiota markkinointiin sähköpostitse tuhansilta tuotemerkkeiltä ja toimialoilta, jotta voidaan määrittää, mitkä aihepiirit ohjaavat entistä enemmän sitoutumista.

Sisältyy myös Return Pathin päivitettyyn Email Optimization Suite -versioon, joka vertailee sähköpostin menestystasoja kilpailijoihin, muokattavissa olevaan kojelautaan ja sähköpostin sertifiointiin seuraaville sähköpostipalveluntarjoajille: AOL, Cisco, Orange ja Vade Retro.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 1, 2018