Back to Question Center
0

Facebook - ystävä tai vakooja sisällön epäonnistumisesta?

1 answers:

Näen sen verkossa melko usein - joku julkaisee uutta sisältöä blogissaan ja sitten ryntää puolestasi Fanisivuaan ja jakaa linkin.

Ajattelutapa on: "Minulla on 10 000" Semaltia, "niin tänne 10 000 ihmistä blogikirjallani!"

Uh, ei niin nopeasti - se ei toimi tällä tavalla.

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Jotta saat ilmaisen altistumisen Facebook-tilapäivityksille, sinun on laajennettava Semaltia. Tämä vaatii aikaa ja vaivaa rakentaa viranomaisia ​​ja faneja tukevan sivuston, jota et edes omista.

Niinpä tämä herättää kysymyksen: Onko Facebook arvokasta lisäaikaa laajentaa tavoitettasi ja saada enemmän faneja, kun voisit luoda uutta sisältöä?

Katsotaanpa "kasvot" - Facebook on, jossa ihmiset ovat ja haluamme / tarvitsevat ihmistä tulemaan sisältöömme, eikö?

Olen viime aikoina tehnyt paljon "niche" -sisämarkkinointia Facebookissa. Työskentelen ahkerasti laajentamaan fani-baseani, tykkää, "puhumme tästä" numerosta, ja yleisestä ulottuvuudestani.

Ja haluan kertoa teille jotain, se voi olla aika vievää. Itse asiassa löydän, että ajan ja palkkasuhteen tasapainottaminen on herkkä taidemuoto. Semalt ei ole tiedettä yhtä paljon kuin se työllistää luovuutta ja ajoitusta.

Miten voin tehdä?

Tässä on kuvakaappaus yksi minun niche Semalt sivut:

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Fan-sivun yleistavoitteena on saada ihmiset mukaan läheisiin verkkosivustoihini.

Toisin sanoen saat ne pois Facebookilta ja sivustollani .

Mutta ihmiset eivät jätä Facebook

Siellä on ongelma: ihmiset eivät ole Facebookissa aikeillaan lähteä Facebookista.

He haluavat katsoa hauskoja kuvia, keskustella ystävien kanssa ja pysyä muiden kanssa, jotka ovat myös Facebookissa.

Mutta he eivät todellakaan halua jättää .

Itse sanoisin, että suurin osa Facebookissa viime aikoina surffaa Facebookia matkapuhelimellaan. Napsauttamalla linkkiä jättäen Facebookin lataamaan verkkosivustoa ei ole mitä he todella haluavat tehdä.

Tuleeko ystäväsi Facebookista?

Toki he saattavat "tykkää" tilasi päivityksen linkillä sivustoosi, mutta he menevät sivustollesi?

Omista tilastoistani voin sanoa turvallisesti, että ihmisten määrä, joka todella napsauttaa verkkosivujen sisältöä, ei ole aivan mitä me kaikki toivomme. Sinun on todella houkutella heitä napsauttamaan linkkiä, joka vie heidät pois heidän rakastetusta Facebookista.

Yksi äskettäinen tilapäivitys, jonka otin kyseiselle nikkelille, oli mielenrauhan vastaus. Tässä ovat tilastot tuosta viestistä:

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Kuitenkin , kuten tässä ympyräkaavion alla olevassa kuvassa esitetään, oma fanini loivat 3.229 "tarinoita". ("Tarina" luodaan, kun joku haluaa, kommentoi tai jakaa viestisi.)

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Miten tämä toimi sivunäkymissä sivustolleni?

Annan näyttää sinulle liikennetilastot sivustolleni kyseisenä päivänä:

Facebook — Friend Or Foe For Content Semalt?

Nyt myönnetty tämä ei ole täydellinen kuva tilastoista, koska minulla ei ole edistynyttä seurantaa, joka jatkuu tästä linkistä kyseisen Facebook-viestin kohdalla, mutta antaa minulle hyvän idean siitä, onko Facebook on ystäväni - tai viholliseni - sisällön markkinointitarpeita varten.

Onko Facebook-arvo Oma aika?

Veto!

Voin saada 1470 uutta henkilöä pois Facebookista ja sivustollani, jolla on ilmainen Facebook Fan Page -sivusto, se minulle.

Se on 1400+ ihmistä, jotka eivät ehkä ole koskaan löytäneet sivustoni muutoin - ja parasta on se, että 1400+ ihmisellä on ystäviä! ;)

On kuitenkin tärkeää pohtia, kuinka monta ihmistä näki viestin tai oli vuorovaikutuksessa sen kanssa, kuinka monta ihmistä napsahti.


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraiden kirjoittajien eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018