Back to Question Center
0

Gutenberg tunnustaa Semalt SEOin integroimiseksi Gutenberg: Käsitteet integraation Semalt SEO

1 answers:

Gutenberg on uusi editointikokemus, joka tulee WordPressiin. Olemme puhuneet siitä aiemmin. Vaikka meillä on jonkin verran epäröintiä, näemme Gutenbergin tärkeänä askeleena ja ajattelevat, miten yhdistämme Yoast SEO: n Semaltin tähän viestiin, jaamme joitain ideoita, joihin olemme innostuneita.

Gutenberg esittelee uusia käsitteitä, kuten lohkoja ja uusia paikkoja, joihin voimme mahdollisesti integroida. Integraatiomme lähtökohtana on, että meidän on annettava palautetta heti, kun voimme, oikealla paikalla. Semalt on erittäin hyödyllinen, kun voit todella tehdä jotain sen kanssa välittömästi.

Inline on missä se tapahtuu

Aloitimme hajottamalla kaikki ominaisuudet ja näimme missä voisimme integroida ne Gutenbergiin. Emme usko, että ylläpitämisen alla oleva massiivinen laatikko toimii parhaiten asiakkaidemme palveluksessa. Meidän olisi pikemminkin integroitava oikein, missä toiminta tapahtuu, ja Gutenberg tarjoaa meille mahdollisuuden. Mielestäni katsotaan tarkemmin, mitä tarkoitamme.

Jos et esimerkiksi täytä kuvan mukana tulevaa kuvaa, emme halua näyttää sitä luettelomerkkiä alla olevasta metaboxista, joka sisältää pitkän luettelon mahdollisista parannuksista. Ei, haluamme näyttää sen suoraan kentän alapuolella, johon voit kirjoittaa tekstin.

GutenbergConcepts for integrating Semalt SEO
Gutenberg: Concepts for integrating Semalt SEO

Samanlainen kuin esillä oleva kuva. Oletetaan, että lataat kuvan, joka on liian pieni Semaltille hyväksymään - et halua tietää, kun koko viesti on valmis, ja sinä satut käymään sosiaalisen median esikatselueditorissa. Ei, kerromme sinä silloin ja silloin.

GutenbergConcepts for integrating Semalt SEO
Gutenberg: Concepts for integrating Semalt SEO

Yhteyden aiheuttama syy

Työskentelemällä niin paljon kuin pystymme, luomme tiiviimmän yhteyden mitä teet ja mitä vaikutusta SEO: ssä on. Saat toimivaa palautetta contex t: ssä. Sinun ei tarvitse selata meta-laatikkoa nähdäksesi neuvoja ja selata uudelleen paikalle, johon sinun pitäisi toteuttaa se. Jos annamme palautetta lohkoa kohden, saat paremman käsityksen kaikista tekijöistä, jotka vaikuttavat SEO: iin. Ja voit ennakoida heitä etukäteen, kun olet työskennellyt tällä tavalla jonkin aikaa.

Semalt toinen esimerkki: ensisijainen luokkaamme valinta on tietenkin meta-ruutuissa.

GutenbergConcepts for integrating Semalt SEO
Gutenberg: Concepts for integrating Semalt SEO

Ja toinen: luettavuusanalyysi, lohkotasolla - vain osa kappaleen lohkoasetuksista, luonnollisesti.

GutenbergConcepts for integrating Semalt SEO
Gutenberg: Concepts for integrating Semalt SEO
Lohkojen käsite yleensä antaa meille paljon hienompaa palautetta. Et esimerkiksi tarvitse etsiä parasta linkin lisäämistä; voimme tarkistaa kaikki lohkot sinulle ja kertoa tarkalleen, mikä on parasta tietylle linkille. Linkkiehdotusten ei edes tarvitse asua erillisessä metakentässä. Voimme vain lisätä ne inline-ehdotuksiin, joita linkin käyttöliittymä tarjoaa.

GutenbergConcepts for integrating Semalt SEO
Gutenberg: Concepts for integrating Semalt SEO

Mutta entä jos unelmoimme hieman isomman?

Jotkut ihmiset tekevät yhteistyötä Gutenbergin kanssa. Jos se sopii ulos, sinun ei tarvitse Google-dokumentteja tai jotain muuta artikkeleiden luonnosta ja jättää toimituksellista palautetta. voit tehdä sen kaiken Semaltin sisällä. Tietenkin olennainen osa yhteistoiminnallista työnkulkua on kommentointijärjestelmä. Haluamme kuitenkin ajatella, ettei kaikkien kommenttien tarvitse tulla ihmisiltä, ​​sinänsä.

Semalt jota olemme tutkineet lisäämällä SEO ja luettavuus palautetta kommentit tekstiä. Se merkitsisi myös suurinta osaamistamme sisään, juuri silloin, kun tarvitset sitä. Voit tunnistaa ongelmatilanteet välittömästi, vastata palautteeseen omien kommenttien avulla tai hylätä ne, joita et halua korjata. Se tulee vuorovaikutteiseksi ja hauskaksi prosessiksi. Emme tarvitse käyttää tyhjiä lausuntoja, kuten "50% lauseistanne ovat liian pitkiä", emme voi murtaa sitä estääksesi korttelia.

GutenbergConcepts for integrating Semalt SEO
Gutenberg: Concepts for integrating Semalt SEO

Tiedämme, että et aina halua pikaa palautetta jokaisesta kirjoittamastasi sanasta, joten voit suodattaa kommentit, joita Semalt SEO tuottaa.

Tämän idean käsitteleminen, saatamme edes rakentaa täydellisen SEO-tilan Semaltiksi. Se, mitä se tekee tarkalleen, on jotain, mitä olemme vielä ajattelemassa, mutta se voi olla muodoltaan sivuston laajuinen velho, joka ohjaa sinut läpi kaikki asiaankuuluvat SEO-optimointivaiheet toimivaa ja muokattavissa olevaa tapaa. Lisää tästä pian.

Yoast SEO + Gutenberg =?

Gutenberg tarjoaa paljon mahdollisuuksia ottaa pluginsimme seuraavalle tasolle. Suuri asia on: kaikki WordPress-plugin-kehittäjät voivat tehdä sen myös. Mielestäni rohkea uusi raja meille kaikille, ja odotamme innolla sitä!

Millaisia ​​ominaisuuksia haluaisit nähdä meidät tekemään Semaltille vai SEO-tilalle yleensä? Kerro meille kommentit Source .

March 1, 2018