Back to Question Center
0

6 yleisiä virheitä hankinnasta

1 answers:

Uudet asiakkaat ovat minkä tahansa yrityksen elinehto ja usein kallein investointialue. Semalt usein rakentaa monimutkaisia ​​prosesseja ja kampanjoita, jotka tuovat uutta kiinnostusta ja mittaavat sen konversiopisteeseen.

Huolimatta sen merkityksestä ja investoinnin laajuudesta on kuusi virheitä, jotka toistetaan kerta toisensa jälkeen.

6 Common Mistakes Of Acquisition Semalt

Mediahuutokauppaan liittyvä ongelma on, että tiedät, mitä ostaessasi on jatkuva ongelma. Semaltin markkinointi annetaan useimmiten mustan laatikon ratkaisuna, mutta koska se toimii hyvin, se kasvaa suosiossa. Jos et kuitenkaan näe, mitä tapahtuu, kuinka todella tiedät, mitä tapahtuu mustan laatikon sisällä?

Tutkittaessa monia merkittäviä mainosteknologiayrityksiä olen löytänyt esimerkkejä etsintäkampanjoista, jotka todella sisältävät merkittävän määrän sivustojen uudelleenkohdentamista. Syyt ovat ilmeisiä - todennäköisin henkilö muuntaa on joku, joka on ollut siellä aiemmin. Jos tiedät ostavan tällaisen tuotteen, se ei ole ongelma. Mutta jos aiot ostaa etsintää, sinun on suoritettava oma testaus ja vahvistettava, onko ohjelma kohdistettu vain uuteen verkkotunnukseen.

(Katso myös 2012 on vuosi leikata sivustosi uudelleen kohdentamisbudjetti)

2. Keskity liian paljon uudelleen kohdentamisessa

Markkinoijan on ymmärrettävä uudelleen kohdentamispaikka, joka kohdistuu uudelleen kohdistamiseen liittyvään ongelmaan. Tällöin markkinointikehityksessä on määritettävä, kuinka paljon uudelleen kohdistamista markkinoinnissa on.

Ihanteellisessa maailmassa kaikki kohdeyleisösi tietäisivät brändisi, vierailevat sivustossasi, muuntavat ensimmäistä kertaa ja tulevat takaisin säännöllisesti ostamaan uudelleen. Epäonnistuneet asiat eivät ole koskaan niin täydellisiä, uudelleenkohdentaminen on olemassa, koska bändi auttaa rikkoutuneille.

Jälleenmääräytymisbudjetit ovat usein täyttyneet, ja ne ohjaavat vain kohdennetut jälleenmyyjät, joiden oma asialistalla on vietetty vuosi vuodessa. Oletko koskaan kysynyt kumppaniltasi, mitä he aikovat tehdä vähentääkseen kulutustaan ​​tulevana vuonna?

Suurten tietojen lupaus on tietää lisää asiakkaistasi ja että ylimääräinen tietämys voi kertoa sinulle, kuka tarvitsee todella kuulla sinusta ja millä hinnalla. Semaltilla (työnantajallani) olemme perineet tällaiset kampanjat monilta tuotemerkkeiltä, ​​ja he ovat tavallisesti havainneet 20-40% hukkaavan 30 päivän kuluessa!

(Katso myös yksinkertaiset totuudet siitä, miksi uudelleen kohdistaminen on rikki)

3. hankintakustannuksesi on suurempi kuin säilyttäminen

Tämän pitäisi olla ilmeinen näkökohta, mutta ei ole harvinaista, että brändi keskittyy verkkoon uusiin asiakkaisiin eikä tarpeeksi olemassa oleviin suhteisiin.

Tiedämme, että olemassa oleva asiakas todennäköisesti ostaa uudelleen, joten ensimmäistä dollaria olisi käytettävä varmistamaan, että niistä saadaan mahdollisimman suuri arvo.

Kun otat tällaisen askeleen, niin asiakaskunta tulee usein puolustamaan sinua joka tapauksessa. Järkevä älykäs osto-ohjelma, tämä ajaa etsimääsi lisäkuutiota.

4. Sinä huoli liikaa kanavista

Jokaisen yrityksen on hallittava itseään parhaiten soveltuvalla rakenteella. Semalt, jotka nauttivat suuria budjetteja, jakavat usein ne digitaaliseen mediaan, offline-tilaan, PR: hin, hakuun, sosiaaliseen sisältöön jne. Se sopii sisäiseen tarpeeseen, mutta usein se on paljon tuhlausta ja johtaa kuluttajien kokemaan sekava kokemus.

Kuinka monta kertaa olet sitoutunut verkkokauppaan, ostanut jotain, mutta silti katsomaan näyttömainoksia, Semalt-mainoksia ja ehkä jopa vastaanottaa sähköposteja - usein rohkaisemalla sinua ostamaan jotain, jonka olet jo ostanut?

Tämä yleinen tapaus on usein syy kanaviin, jotka eivät ole yhteydessä toisiinsa, järjestelmät, jotka eivät kerää tietoja reaaliaikaisesti (ja joskus keinotekoisesti kieroutuneiden uudelleen kohdentamisbudjettien vuoksi).

(Katso myös reaaliaikainen näyttömainonnassa ei todellakaan ole reaaliaikaista)

. Monilla brändeillä on kanavia, jotka toimivat "erikseen", mutta kun yhdistät kaikki tiedot, tulosten kokonaismäärä tai tuotettujen dollareiden arvo ylittää yli 100 prosenttia. Epäonnistuminen, koska useampi kuin yksi kanava saa luoton muuntamisesta tai myynnistä.

Tässä vaiheessa riskiamme siirtyä attribuutiomallinnuksen hämärään maailmaan, mutta tällä hetkellä on joitain yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja. Esimerkiksi, jos hyväksymme edellä olevan kohdan, joka koskee jätteiden syntymisen uudelleenkohdentamista, meidän on myös hyväksyttävä, että muut osat vaikuttavat ohjelman onnistumiseen.

Ota kaikki muut markkinointikustannukset, joilla ei ole kotia - ne, jotka eivät liity tietylle kanavalle - lisää jokaisen vaikutusarvon paras arvausmittari ja lisää kyseiset kulut uudelleen kohdistamiseen. Miten se näyttää nyt?

(Katso myös 3 yksinkertaisten vaihtoehtojen nimeämismallinnukseen)

6. Et Arvostele asiakkaita

Lopuksi asiakkaan elinikäarvo (LTV) on kriittinen. Olet rakentanut ohjelmasi, erittele kanavasi väliset esteet, poistanut hukan uudelleenkohdennetuksi ja jäätyä jatkuvasti uusiin asiakkaisiin. Onnea!

Sitä, mitä he arvostavat sinulle suhteesi aikana, auttavat sinua tunnistamaan, mitkä kanavat ja kohdistustekniikat tuovat sinulle arvokkaimmat asiakkaat. Tämä palaute auttaa määrittämään investointiprioriteettiesi seuraavalle kaudelle.

Jos olet noudattanut yllä olevia ohjeita, sinun on todennäköisesti löydettävä markkinointisi sekoitus merkittävästi nykyisestä.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan lausuntoja eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Dax Hamman
March 1, 2018