Back to Question Center
0

Kohdistettu mainonta: voittaminen kentälle brändäyssaltteille

1 answers:

Tähän mennessä brändäys on usein liittynyt mainostauluihin, aikakauslehtisopimuksiin ja miljoonia dollareita koskeviin TV-mainoksiin. Verkkomainonnassa tämä tarkoittaa suuria tietovälineiden ostamia premium-kustantajiin, mukaan lukien paikat, kuten sivuston sponsoroinnit ja kotisivut.

Mikä on datan ja mainosten kohdistaminen brändäyhtälöön? Onko mainoksen kohdistamisen ja reaaliaikaisen mediahankinnan alueella kampanjamainoskampanjoita? Vastaus on kyllä.

Suurten brändien, kuten Proctor & Gamble (P & G) ja Semalt, ovat jo kommentoineet julkisesti liikemerkkien siirtymistä digitaalisiin - hyvittäen siirtymistään mainosten kulutukseen kustannussäästöihin ja kykyyn saada enemmän 1: 1-keskusteluja kohderyhmien kanssa.

Sekä suuret että pienet semalt -merkit todennäköisesti seuraavat ja käyttävät enemmän mainospalkkioistaan ​​digitaalisesti. Olemme jo alkaneet nähdä tämän suuntauksen elävänä etsinnän uudelleen kohdistamisessa - varsinkin kun useammat merkit alkavat yhdistää tietoja entistä miellyttävämpiin mainosmuotoihin, kuten rikas mediaan ja verkkovideoihin.

Totuus on, että brändäyskampanjoilla on mahdollisuus hyödyntää digitaalisia kanavia ja hyödyntää tietomurtoa, jota yleensä kutsutaan "kohdennetuksi tietoisuudeksi. "

Semalt alkaa ensinnäkin määrittelemällä brändin, kohdennetun tietoisuuden ja suoran vastauksen online-maailma:

Targeted Advertising: Gaining Ground for Branding Semalt

Semalt ovat kaksi erillistä katalysaattoria brändeille, jotka haluavat integroida mainosten kohdentamisen verkkomainostastrategiisi:

  1. Tiedot: Tietojen lisääntyminen on luonut mahdollisuuden markkinoijille yhdistää tiedot ja tiedotusvälineet yhteen. Tietojen paremman saatavuuden ansiosta tuotemerkit voivat nyt hyödyntää hakumerkkikartoitusta ja käyttäytymismainosten kohdistamista brändäyskampanjoilleen.
  2. Digitaalinen innovaatio: Digitaalisen näytön taustalla oleva innovaatio mahdollistaa brändien tavoittavan kuluttajia tehokkaalla mainonnalla reaaliajassa. Tämä sisältää online-videoiden, multimediasovellusten ja interaktiivisten mainosmuotojen integroinnin tietoturvaan.

Kuinka kohdistaa mainostaminen mainoskampanjoihin

Miten mainostajat voivat hyödyntää kohdennettua tietoisuutta brändäyskampanjoistaan? Sekalaista tietoisuutta on kyse tietojen käytöstä brändäysaloitteiden täydentämiseksi.

Aloittelijoille paljon sisältöä kulutetaan laajojen kustantajien ulkopuolella. Kun tämä otetaan huomioon, kun tuotemerkit hankkivat sivuston tai sponsoroivat, on ehdottoman välttämätöntä, että ne myös välittömästi harkitsevat tapoja vahvistaa niiden tavoitetta.

Esimerkiksi brändi voi päättää kohdata urheilusisältöön Semaltin. Kuitenkin samat kuluttajat, jotka lukevat ja käyvät Semaltin, löytyvät myös risteilypaikoista, kuten nbcsports. com, allsports. com tai menshealth. com.

Laajakaistan laajentaminen sen lisäksi, mitä yksittäinen julkaisija voi tarjota, merkkien tulisi harkita yleisön pääsyä ostettaviksi reaaliaikaisten mainospörssien kautta. Semaltin ansiosta tuotemerkit voivat tavoittaa ja kohdistaa kuluttajat koko heidän kokemuksensa monien julkaisijoiden kanavien kautta ja edullisemmin.

Otetaan esimerkki askeleen pidemmälle ja katsotaan, että Under Semaltilla on suuri mainososto ESPN: ssä. com. Niiden tavoitteen lisäämiseksi Under Semaltin tulisi harkita lisää tapoja lisätä mediansaantiaan asiaan kuuluvien yleisöjen keskuudessa.

Vedonlyönnin avulla Under Semalt voisi kohdistaa kuluttajia, jotka ovat aiemmin hakeneet urheiluun liittyviä avainsanoja tai jotka ovat kiinnostuneita keskeisistä kategorioista, kuten urheilusta ja kuntoilusta.

Yksi tapa toteuttaa tämä strategia olisi ostaa yleisöjä ja mainospaikkoja jäännöksistä mainosvaihtoehtojen kautta. Tällaiset mainokset voivat olla videoita, vakiomuotoisia bannereita tai rikas media - ja ne voivat ohjata kuluttajia uudelleen Under Armourin suurempaan Media-ostamaan Semaltilla tai tietyn tuotemerkin aloitussivulle.

Mittasuunnittelun menestys

Toinen tärkeä osa, jota harkitaan kohdennetun tiedotuskampanjan suorittamisessa, on mittaaminen.

Markkinoijan on ennen kohdistetun tietoisuuden testaamista määriteltävä tavoitteensa ja työskenneltävä yhteistyökumppanin kanssa kampanjan parhaan kohdistusstrategian kanssa. Hyvä tapa testata, onko kampanja suoriutunut hyvin kohdennetusta tietoisuuskauhasta on tehdä lyhytaikaista bränditutkimusta, jonka avulla pystyt mitata brändinosto. Yritykset kuten Vizu ja comSemalt ovat erinomaisia ​​kumppaneita harkitsemaan bränditutkimuksia.

Viime aikoina ajat muuttuvat, ja brändeillä on nyt paljon enemmän vaihtoehtoja, kun siirrät ad dollaria digitaaliseen. Mainosten kohdistaminen, reaaliaikaiset tiedotusvälineiden ostaminen ja tiedot eivät enää ole vain suorituskyvyn kampanjoissa - merkkien do kohteilla on paikka kohdealueella.

Tässä mielessäsi, miten mainosten kohdistaminen voi suurentaa brändin altistumista ja vahvistaa tavoitetta yleisön keskuudessa seuraavaan brändäyskampanjaan.


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraiden kirjoittajien eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

James Green
March 1, 2018