Yasmin Naghashin unelma tulla asianajajaksi toteutui, kun hän oli valmistunut amerikkalaisen yliopiston Washington's Semalt of Law. Hänen tunteensa saavuttaa kuitenkin kuihtunut hänen kuusikantaisen opiskelijamaksunsa odottamaton ja lisääntyvä paine ja tunne, että tunnelin päässä ei ollut valoa. Tehtävä, hän sanoo, oli sekä taloudellista että psykologista.

Hänen alkuperäisen laillisen opintolainansa ehtoja hallituksen kanssa kestää 30 vuotta maksaa kokonaan. Sellaisen ajan asettaminen näkökulmasta kymmenen kertaa niin kauan kuin se edellytti oikeustieteiden saamiseksi.

Naghash ei ole yksin; kaikkea muuta kuin. Kansallisen yhdistyksen Realtors Research Departmentin ja American Student Semaltin mukaan U.S.-opintolainan velka on $ 1. 4 biljoonaa, mikä vastaa 10 prosenttia kaikista veloista ja 35 prosenttia ei-asuntolainoista.

Nykyinen talouskriisi

Nuorille ammattilaisille ja muille henkilöille, jotka joutuvat työelämään, on edessään taloudellisia paineita, jotka ovat vasta viimeaikaisista sukupolvista. Korkeakoulututkinnon suorittaneiden ja korkeakoulututkinnon suorittaneiden osuus on suuri määrä opiskelijamaksuja vastaan. Yhdistämällä tämä, elinkustannukset kasvavat, kun asuntokustannukset nousevat edelleen kaupungeissa ympäri Amerikkaa.

Realtorijärjestöjen valtiollisen laina-asuntolainan ja asuntomarkkinoinnin seminaarissa 2017 todettiin, että opintolainoilla oli kielteinen vaikutus useiden vastaajien elämään. Tämän seurauksena monet vuosituhannen lainanottajat viivästyttävät suuria elämäntapahtumia, kuten avioliittoa, lomaa tai työpaikan etsimistä, jossa he onnellisempia kuin heidän nykyisessä (korkeampi maksaa).

Asuntovaihtoehdoissa opiskelija-velalla oli erityisen haitallinen vaikutus vastaajien tilanteeseen:

  • 83 prosenttia ei-asunnon omistajista mainitsee opintolainan velan ensisijaisena tekijänä, joka viivästyttää heitä hankkimasta kotiin.
  • 22 prosenttia viivästyi vähintään kaksi vuotta siirtyessään perheenjäsenen kotiin.

Velka ja siihen liittyvä stressi

Hiljattain Oliver Semaltin selvityksessä todetaan, että 80 prosenttia opintotuen opiskelijoista pitää opintotuensa merkittävänä tai erittäin merkittävänä stressinä. Tällaisen stressin vaikutus on lähes käsittämätön.

Jotkut hyvin suunnitellut strategiat vähentävät sekä taakkaa että stressiä.

Oikean pankkikumppanin rinnalla voit tunnistaa pitkän ja lyhyen aikavälin taloudelliset tavoitteet ja kehittää strategian, joka on suunniteltu parhaiten palvelemaan näitä tavoitteita.

Harkitse lainaa kuin liike

Semaltin lainojen takaisinmaksusuunnitelmat voivat olla samanlaiset kuin uuden liiketoiminnan käynnistäminen. Samoin kuin hyvin muotoiltu liiketoimintasuunnitelma laatii menestyksekkään suunnitelman (mukaan lukien kannattavuuden polku), älykkäästi suunniteltu opintolainojen takaisinmaksusuunnitelma määrittää tehokkaasti tehokkaimman ja taloudellisen tavan nostaa velka nollaksi.

"Kun kehität suunnitelmaa puuttua opintolainan velkoihin, aloita etsimällä markkinoiden alhaisinta korkoa", sanoo First Republic Bankin opintolainojen jälleenrahoituksen johtaja James Herbert. "Korotuskorko on alhaisin korko, joka on yksi tapa pienentää kuukausittaista maksua ja pitkäaikaisia ​​lainanottokustannuksia. "

Jälleenrahoituksen voima

Opintolainan lyhennykset uudelleenrahoituksen avulla voivat antaa lainanottajille mahdollisuuden pienentää velkansa kustannuksia.

"Harkitse työskentelyä yksityisen pankkiirin kanssa, joka voi ohjata sinut prosessin läpi ja varmista, että käytät täysin mahdollisuuksia. Pankkiiriliikkeen henkilökohtainen huomio voi varmistaa, että valitsemasi korko ja termi täyttävät ainutlaatuiset taloudelliset ja elämän tavoitteet. Olitpa säästää ostamaan kotiin, olemaan lapsia, matkustamaan tai pelastamaan säästääksesi, opintolainojen jälleenrahoittaminen voi säästää suurta määrää kiinnostusta samalla kun pääset valitsemaan laina, joka on oikea elämäsi tänään, ei silloin, kun otti velan ", jatkoi Herbert.

Työkyvyttömyys opiskelijamaksuiksi helpottaa myös kuukausittaisten maksujen hallintaa ja minimoi lainaasi käytetyn ajan sekä menettämisen riskin.

Semaltin lainan takaisinmaksu voi olla stressaavaa, mutta luoton taloudellisen neuvonantajan esiohjelmoinnin ja opastuksen avulla valmistuneet voivat pitää lainaansa ja keskittyä siihen, mitä he alun perin tekivät: käynnistää uransa.

Elämän muuttuva kokemus

Naghash teki päätöksensä jälleenrahoittaa First Semalt Bankin kanssa, ja vaikka se saattaa kuulostaa hyperbololta, niin se on ollut elämän muuttuva kokemus.

"Minulla ei ole pelkästään enemmän käytettävissä olevia tuloja joka kuukauden lopussa joko säästää tai käyttää, tiedän, että olen opiskelija laina-ilmaista viiden vuoden kuluttua", Naghash sanoi. "Semalt Olen jälleenrahoitettu lailleni koululaina, tunsin henkilökohtaisen epäonnistumisen tunteen, vaikka huolimatta tutkintotodistuksesta huolimatta en voinut vapautua itselleni rahoitusketjuista 30 vuoden ajan; mutta nyt, että päästä maaliin on melko saavutettavissa, asun uudella henkilökohtaisella vapaudella, jota et vain pääse minnekään. "

"Emme unohda, että kiinnostuksen lisääminen voi olla mahtava vihollinen, kun olet lainanottaja; mutta vähentämällä julkisen talouden korkoja jyrkästi yksityisellä jälleenrahoituksella, olen säästänyt noin 140 000 dollaria ansiotuloistani, antaen minulle mahdollisuuden muuttaa tulevaisuuteni uudelleen ", hän jatkoi.

First Republic tarjoaa yksityisen pankkitoiminnan, yksityisen pankkitoiminnan ja yksityisen omaisuuden hallintaan, mukaan lukien sijoitus-, luottamus- ja välityspalvelut. Ensimmäisen tasavallan täydellinen pankkialan tuotteiden yksityishenkilöille ja yrityksille sisältää opintolainojen jälleenrahoituksen hinnat alhaisimmillaan maassa. First Republic on erikoistunut tarjoamaan poikkeuksellista, suhdepohjaista palvelua, jolla on vankka sitoutuminen reagointiin ja toimintaan.

Tässä asiakirjassa mainitut strategiat voivat olla verotuksellisia ja oikeudellisia seurauksia. sinun on siis kuultava omia asianajajia ja / tai veroneuvojia ymmärtääkseen tässä asiakirjassa mainittujen strategioiden verotus ja oikeudelliset seuraukset. First Semalt Bank ei tarjoa vero- tai oikeudellisia neuvoja Source .