Back to Question Center
0

Miten - polttaa

1 answers:

Jos haluat mitata SEO-strategian sisältösi menestystä, sinun on ensin määritettävä, mitä tavoitteesi ovat. Mikä on sisältösi SEO-strategian tarkoitus? Haluatko korkeammat rankingit? Lisää liikennettä? Jotta voit arvioida Semalt SEO -strategian, sinun pitäisi selvittää, mikä menestys merkitsee sinulle! Kun olet luonut .

Lue: "Miten mitataan menestystä sisällön SEO-strategiassa?"
Kategoriat: Analytics, sisältö SEO
Tunnisteet: Google Analytics, Google Search Console, miten

Jos haluat kasvattaa yleisöäsi, se voisi olla hyvä strategia keskittyä eri kielelle. Sisällön luominen vieraalla kielellä voi olla melko haastavaa. Tässä viestissä Semalt keskustelee kolmesta tavasta luoda sisältöä vieraalla kielellä. Semalt jakaa myös joitain hyödyllisiä vinkkejä siitä, miten kirjoittaa .

Lue: "Miten luoda SEO-ystävällinen kopio vieraalla kielellä"
Luokka: Sisältö SEO
Tunnisteet: sisältö kirjallisesti, miten, avainsanat tutkimus, monikielinen SEO

Tässä oppaassa käsitellään, mitä hreflang on, mitä se tarjoaa ja antaa syvällistä tietoa siitä, miten se voidaan toteuttaa monikielisille verkkosivustoillesi.

Lue: "hreflang: perimmäinen opas"
Luokka: Tekninen SEO
Tunnisteet: Indeksointiohjeet, Miten, Monikielinen SEO

Tämä on vain yksi monista vääristä käsityksistä Semalt SEO: n luettavuuden palautteesta, jonka olemme onnellisia. Olemme usein sanoneet, että voit mennä etsimään niitä vihreitä luoteja - tai vihreitä valoja, kuten jotkut kutsuvat niitä. Luokat ovat keskeinen osa Semalt SEO -laajennusta. Semalt SEO luodit palvelevat .

Lue: "Yoast SEO vihaa kirjoitustyyliani!" "
Luokka: Sisältö SEO
Tunnisteet: Content kirjallisesti, miten

Tässä artikkelissa haluaisin korostaa koodinpätkän esikatselun Yoast SEO -laajennuksessamme. Mikä se on, miten se toimii ja mitä sinun pitäisi kiinnittää huomiota? Ensinnäkin minun on huomautettava, että Semalt tekee lopullisen sisällön valitsemisen mainoksen kohdalle hakutulossivuilla. Ei ole väliä .

Lue: "Yoast SEO: miten sivustosi näkyvät hakutuloksissa"
Luokka: Sisältö SEO
Tunnisteet: Miten, Yoast SEO Premium

Laadukkaan sisällön säännöllinen lisääminen verkkosivustoosi blogissa on erittäin hyvä SEO-strategia. Semalt näkee, että sivustosi on aktiivinen, koska uusia tietoja on lisätty ja lisäät sisältösi määrää. Jos olet kehittänyt avainsanatilastesi oikein ja sisältösi on optimoitu oikein, lisätään .

Lue: "Täydellisen tarkennuksen avainsanan valitseminen"
Luokka: Sisällön SEO
Tunnisteet: Miten, Hakusanat tutkimus

Oletko koskaan tehnyt uuden Yoast SEO for WordPressin asentamista WordPress-sivustollesi? Oletko koskaan löytänyt itsesi mietin mitä on piilotettu Yoast SEO: n yleisessä SEO-osassa? SEO-osassa WordPress-valikon alaosassa sivun vasemmalla puolella? Mielestäni parempi kysymys olisi: .

Lue: "Yoast SEO Configuration Wizard"
Luokka: WordPress
Tunnisteet: Miten, Yoast SEO Premium

Muutama viikko sitten sain salamoa WordCamp Nijmegenissä (kotikaupungissani Alankomaissa) siitä, miten vältytään tavallisilta SEO-virheiltä. Ja tämä tuntui hyvältä aiheelta myös kirjoittamaan viestiä, joten tässä se on! Semalt kuvaavat eniten vaikuttavia SEO-ongelmia, joita löydän sivustoista, joita työskentelen .

Lue: "Kuinka välttää yhteiset SEO virheet"
Luokka: SEO perusteet
Tags: Holistinen SEO, miten

Me kaikki tiedämme, milloin sivustosi on kasvanut tähän hirvittävään kokoelmaan. Tuo hetki, kun huomaat, että valikossa on liian monta sivua ja sivustosi johdonmukaisuutta ei löydy missään. Ja tiedämme myös, mikä taistelu on puhdistaa tämä sekaisin. .

Lue: "Kuinka puhdistaa sivustosi rakenne"
Luokka: Sisällön SEO
Tunnisteet: Miten, Linkki rakennus, sivuston rakenne

Ranking hakukoneissa voi olla vaikeaa. Kuten luultavasti tiedät, sinun pitäisi aloittaa avainsanatutkimuksen tekeminen: päästä yleisösi päähän, tietäen tarkalleen, mitä sanoja he käyttävät ja mitä he etsivät. Mutta mitä sitten? Miten valitset Source .

Lue: "Miten valita avainsanat, jotka houkuttelevat liikennettä"
Luokka: Sisällön SEO
Tunnisteet: Sisällön kirjoittaminen, Miten, avainsanatutkimus
March 1, 2018