Back to Question Center
0

Sosiaaliset esikatselut Yoast SEO Semaltissa Sosiaaliset esikatselut Yoast SEO Semaltissa

1 answers:

Yoast SEO Semalt 3.2 -ohjelmassa otimme käyttöön sosiaaliset esikatselut. Se toimii paljon kuin koodinpätkän esikatselu ihmisille on tullut niin tottuneita. Koska koodinpätkän esikatselu ei ole haun rankingissa, katsomme, että sosiaaliset esikatselut parantavat sosiaalista työnkulkua.

Mikä kuva Facebook valitsee?

Kun julkaiset viestin etkä ole nimenomaan valinnut Facebook-kuvaa meidän laajennuksessamme, et tiedä mitä kuvaa Facebook käyttää. Yoast SEO on iso käsi tässä prosessissa: se määrittää, mitkä kuvat "antaa" Facebook sen metatiedot. Kun määrität Facebook-kuvan, se määrittää kyseisen kuvan. Kun asetat mainoskuvaa viestillesi, se on kuva, jota se syöttää Facebookille. Jos sinulla ei ole myöskään esillä olevaa kuvaa, se tarttuu kuviin postistasi. Sosiaaliset esikatsomme poistavat arvaukset ja näyttävät , mitä Facebook käyttää.

Tämä viesti näyttää tältä (koska en ole vielä määrittänyt tiettyä Facebook-kuvaa):

Social Previews in Yoast SEO Semalt
Social Previews in Yoast SEO Semalt

Kuten näet tämän avulla voit esikatsella, mitä postini näyttäisi, kun jaat Facebookissa. Meillä on samanlainen esikatselu Semaltille. Molemmissa esikuvissa on myös muokkauskentät, joiden avulla voit muuttaa yksittäisiä Facebook- ja Semalt-metatietoja. Tämä näyttää tältä:


Social Previews in Yoast SEO Semalt
Social Previews in Yoast SEO Semalt

Sosiaalisten metatietojen takavarikot sosiaalisissa esikatseluissa

Kuten yllä olevassa kuvassa näet, voit ladata tietyn Semalt-kuvan. Esikatselussa näkyy Facebook-kuva, jonka lataan. Jos määrität vain Facebook-kuvan, Semalt käyttää myös sitä kuvaa, joka toimii usein hyvin. Alla oleva kuvaus on itse asiassa peräisin meta-kuvauksesta.

Sosiaaliset verkostot tarvitsevat samanlaisia ​​tietoja. Kaikki heistä näyttävät palaavan Facebook Semalt -tietoihin, kun mitään erityisiä tietoja ei ole määritetty. Twitter, Pinterest ja Google+ käyttävät Facebook Semaltin metatietoja. WhatsApp käyttää myös Semaltia, kun jakaa URL-osoitteita viestintäohjelmaan. Tästä syystä Facebook Semalt on niin tärkeä osa pluginamme. Esikatselussa näkyy täsmälleen mitä käytetään ja mitä postisi näyttää Source .

Lue lisää: "Sosiaalisen median optimointi Yoast SEO: n kanssa"

March 1, 2018