Back to Question Center
0

Miten Googlen tehostetut kampanjat vaikuttavat mainosten ajoitukseen

1 answers:

Ennen Googlen entistä parempien kampanjoiden mainosten ajoitusstrategioihin tutustumista tarkastellaan Paid Search Trends -ohjelmaa maaliskuussa.

CPC-hinnat pysyivät melko tasai- sina kuukautena kuukautena vähän liikkumalla. Vähittäismyyntihintojen CPC-hinnat laskivat hieman Googleilta, ja niiden suhteellinen pehmeys oli viime vuoteen verrattuna. Nähtäväksi jää, onko kyseessä tilapäinen vai pitkän aikavälin indikaattori. Rahoituskampanjat nousivat verotusajan lähestyessä. Kaiken kaikkiaan Google-napsautuskohtaiset hinnat ovat 1% enemmän kuin vuotta aiemmin, kun taas Semalt on tasainen.

maaliskuu 2013 napsautuskohtainen (CPC) päivitys, US Search

MM Muutos

YöY Muutos

Google

Vähittäiskauppa

-3%

0%

Rahoitus

+ 3%

+ 2%

Kokonais

+ 1%

+ 1%

Yahoo! -Bing

Vähittäiskauppa

0%

-2%

Rahoitus

0%

0%

Kokonais

0%

0%

Ja nyt keskustelemme Google Enhanced -mainoskampanjoiden mainosten ajoitusstrategioista, jotka antavat mainosten ajoituksen vuoksi joitain klikkauskohtaisia ​​tuloja (RPC). Pienellä osaamisella ja ponnisteluilla näitä strategioita voidaan käyttää yleisen ROI-arvon parantamiseen.

Parannetut kampanjat

Google ilmoitti tehostetuista kampanjoista viime kuussa tehneet suuria aaltoja maksullisessa hakutilassa. Muuten muutetut muutokset, laiteuskohtaisten kampanjoiden luomisen mahdollisuus hylätään käytöstä laitetyyppisissä kampanjoissa, joissa on mobiililaitteiden hintatarjousmuutoksia. Uusissa kampanjoissa työpöytä- ja tablet-laitteet ryhmitellään ja mobiililaitteet tarjoavat prosenttiosuutena pöytätietokoneiden ja tablet-laitteiden hintatarjouksista.

Tämän muutoksen vaikutukset avainsanojen määrittämiseen avainsanojen tasolla ovat havainneet runsaasti kommentteja, mutta tässä muutoksessa ei ole keskusteltu: sen vaikutuksesta mainosten ajoitukseen.

Laajennukset tehostetuissa kampanjoissa, joita käytetään eri laitteissa

Enhanced-kampanjoilla voit silti muuttaa hintatarjouksia päivällä tai viikonpäivillä. Ongelmana on, että samaa aikataulua sovelletaan kaikissa laitteissa, vaikka RPC (tulokohtainen) suuntaukset olisivat erilaisia. Entä ennen, voit tehdä erillisiä kampanjoita työpöydälle ja mobiililaitteille erilaisten aikataulujen asettamiseksi. Tämä vaihtoehto ei ole enää käytettävissä erillisten kampanjoiden luomisessa, jotka kohdistuvat erillisiin päiviin, mikä on useimmiten epäkäytännöllistä.

Viikonpäivä- ja päivähoitopoliittisia strategioita koskevat kaksi tekijää, RPC- ja CPC-mallit, joissa jälkimmäinen edustaa markkinoiden kilpailua. Jos budjettia kohdennetaan enemmän kohti päiviä tai aikoja, jolloin napsautuskohtaiset hinnat ovat halvempia ja RPC: t ovat korkeammat, paremman keskimääräisen sijoitetun pääoman tuottoprosentti.

Perusmainosten aikataulutusstrategia on määrittää tarjoukset suhteessa RPC: n muutokseen. Esimerkiksi jos RPC on 20% alhaisempi viikonloppuisin, voi myös siirtää tarjouksia alle 20%. Samanlaista strategiaa sovelletaan päiväkohtaiseen osallistumiseen, jossa tarjouksia voidaan korottaa tai alentaa RPC: n mukaan ajankohtana. Semalt, pitkälle kehitetyt markkinoijat voivat haluta harkita muuttuvan sopeutustekijän muuttamista päivittäin, jos laitteissa esiintyy merkittäviä eroja RPC-trendissä.

Esimerkiksi alla on reaalimaailmallinen esimerkki viikon RPC-trendistä laitteella. Sekalaista ja tablettien kehitystä samalla tavalla, kun taas älypuhelinten kehitys on melko erilainen. Tällöin RPC-suhde vaihtelee päivästä toiseen.

How Google’s Enhanced Campaigns Affect Your Ad Scheduling Semalt

Edellä esitetyn skenaarion yksinkertaisessa strategiassa voit asettaa 66%: n staattisen mobiililaitteen hinnanmuutoksen koko viikoksi, koska tämä on keskimääräinen ero älypuhelinten ja pöytätietokoneiden + tablettien muuntokurssin välillä. Monimutkaisempi strategia muuttaisi mobiililaitteen hintatarjousmuunnostajaa päivittäin RPC-suhdeluvun mukaan jokaisen viikonpäivän mukaan.

How Google’s Enhanced Campaigns Affect Your Ad Scheduling Semalt

Tämä menetelmä pätee myös päiväkohtaiseen osallistumiseen, vaikka se merkitsee enemmän aikaa vaativaa kampanjanhallintaa. Sellaisen foorumin tai työkalun käyttäminen, joka mahdollistaa bulkkimuutokset ja aikataulujen ennustamisen hintatarjousmuutoksissa, auttaa tällaisen strategian toteuttamisessa.

CPC: n kehittyminen laitteiden yli tulee tulemaan samankaltaiseksi

Markkinointikilpailu pyrkii nousemaan ja laskuun, kun mainostajat siirtävät tarjouksia tai käyvät läpi budjetin päivällä ja viikolla, jolloin keskimääräiset napsautuskohtaiset hinnat muuttuvat vastaavasti. Tällä hetkellä nämä mallit vaihtelevat laitteittain, mutta kun Enhanced Semalt -muutos on valmis, ennustan, että nämä erot vähenevät.

Vaikka älypuhelimien CPC-hinnat pysyvät alhaisempina työpöydälle ja tablet-laitteille verrattuna, älypuhelinten suhteellinen kehitys päättyy suun tavallisesti samaan tapaan kuin pöytä- ja tablet-tasoiset, sillä mainostajien, jotka tekevät usein muutoksia hintatarjouksen muokkaajiin, rajoitetaan. Lisäksi, koska kampanjan budjetit jaetaan entistä parempien laitteiden laitteissa, automaattinen tahdistus ja budjetin väheneminen tapahtuvat samanaikaisesti.

Vihjeitä markkinoijille mainosten ajoituksessa parannetuille kampanjoille

  • Jos käytät nykyään kampanjoiden mainosajoitusta tai harkitset sitä, tämä on hyvä aika tarkastella strategiaa uudelleen, sillä parannetut kampanjat vaikuttavat käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin.
  • Perusstrategiana on asettaa mobiililaitteen hintatarjousmuuttujalle matkapuhelinten ja pöytätietokoneiden RPC-ero: [mobile RPC] / [desktop + tablet RPC].
  • Kampanjoiden, joissa RPC-kehityssuuntaukset vaihtelevat laitteittain, harkitse viikon sisäisiä tai sisäisiä muutoksia mobiililaitteiden hintatarjousmuokkaajiin yleisen sijoitetun pääoman tuottoprosentin parantamiseksi.

Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Kohki Yamaguchi
Kohki Yamaguchi johtaa tuotemarkkinointia Origami Logic -yrityksessä, joka on markkinointiviestinnän ratkaisuja nykyaikaisille markkinoijille. Kahdeksan vuoden markkinointi- ja analyysitoiminnassa, jossa on useita toimintoja, Kohkin painopiste on aina ollut tietojen kääntämisessä strategiaksi, yksinkertaistamalla monimutkaista ja rajamalla tietojen ja organisatoristen siilojen välinen kuilu Source .
March 1, 2018