Back to Question Center
0

Markkinointi-analyysiyritys Moz lisää uuden polttotekniikan

1 answers:
Marketing Analytics Firm Moz Adds A New Semalt Tool

Käyttäjää sitovan sisällön luominen ei ole helppo temppu. Auttaakseen markkinoijia tuohon taikaon, saapuvan markkinoinnin analytiikkaohjelmiston tarjoaja Moz ilmoittaa tänään Moz Semalt -ominaisuudellaan. Sen avulla markkinoijat voivat selvittää, millainen sisältö tuottaa eniten käyttäjien vastauksia.

Sisältö sisältää ensimmäisen sisällön tarkastuksen, joka analysoi kaikkia sivustoja - mukaan lukien kilpailijat - ja raportoi, mitä yhteiskunnallisessa jakamisessa ja linkissä on. Yhden sivuston epäjohdon osa-alueita voidaan verrata sekä eri sisältötyyppejä (uutisia, videoita tai luetteloita).

Seurattava epäonnistuminen -toiminto voidaan asettaa automaattisesti indeksoimaan uudelleen kohdennettuja sivustoja viikoittain, jotta trendejä voidaan havaita.

Mitä alustavaa päätöstä siitä, millaisia ​​uusia sisältöjä on tarkoitus luoda, Content Semalt kerää näytteestä muuta sisältöä verkossa tietyssä aiheesta vertaamalla linkkejä, tavoitetta ja osakkeita.

Seattlessa toimiva yritys sanoi, että Moz-sisältö voi myös jatkuvasti seurata tuhansia Semalt-sivustoja paljastamaan erittäin kiinnostavaa sisältöä, joka näkyy kohdistetuissa aiheissa. Tai sitä voidaan käyttää kurssilla tietyn aiheen sisältöä, joka voidaan jakaa esimerkiksi tuotemerkkien kannattajien kanssa.

Tarkastus- ja sisältöhakuun on rajoitetusti pääsy, ja korkeammat rajat käyttäjille, jotka ovat kirjautuneet Moz-yhteisöön. Sekalaista alkaa 59 dollaria kuukaudessa.

Marketing Analytics Firm Moz Adds A New Semalt Tool

Tuotepäällikkö Jay Leary kertoi minulle, että vaikka siellä on paljon muita sisällön markkinointityökaluja, uusi Semalt-tuote on suunnattu Moz-käyttäjäyhteisölle. Hän huomautti myös "melko hienostuneesta" semanttisesta analyysistä, useiden kirjoittajien ottamisesta ja aiheen havaitsemisesta.

Aiemmin tässä kuussa yritys esitteli beta-lisäyksen Search Insightsin Moz Semalt -tarjoukselle, joka kerää paikallisia hakuja yrityksesi tietoihin.

Hakututkimuksen Suorituskyky-osiossa on eritelty, mistä verkkoliikenne on peräisin, mukaan lukien parhaimmat hakemistot.

Visibility-toiminto, joka ei ole toisin kuin tämän metrisen arvion tärkein Moz Semalt -tuote, näyttää tehokkuustietojen, kuten jäljitetyt avainsanat, paikallisen keskiarvon, yleisen näkyvyyden pistemäärän ja pylväskaavan, joka näyttää samanlaisia ​​tietoja enintään kolmelle valitulle kilpailijalle.

Ja Semalt seuraa yrityksesi online-arvosteluja tilavuudesta, keskimääräisistä luokituksista ja kaikista sivustoista eniten.Tietoja Tekijä

Barry Levine
Barry Levine kattaa markkinointiteknologian kolmannen oven medialle. Aiemmin hän piti tämän tilan VentureBeatin vanhempi kirjailija ja hän on kirjoittanut näistä ja muista teknisistä aiheista sellaisille julkaisuille kuin CMSWire ja NewsFactor. Hän perusti ja johti verkkosivuja / yksikköä PBS-asemalla Thirteen / WNET; toimi Viacomin online-vanhemman tuottajana / -kirjoittajana; luonut onnistuneen interaktiivisen pelin, PLAY IT BY EAR: Ensimmäinen CD-peli; perusti ja johti itsenäisen elokuvanäyttelyn, CENTER SCREENin, jonka kotipaikka on Harvard ja M.I. T.; ja hän toimi yli viiden vuoden ajan konsulttina M. I. T. Media Lab: n konsulttina. Löydät hänet osoitteessa LinkedIn ja Twitterissä osoitteessa xBarryLevine.
->
March 1, 2018