Back to Question Center
0

28 Verkkosivuston muokkaus ja suositukset Ohjelmisto

1 answers:

Tuote-, tarjous- ja sisältösuosituspalvelut auttaakseen jälleenmyyjiä ja muita yrityksiä kasvattamaan näkymiä ja lisäämään tulosta

Tässä artikkelissa suosittelemamme verkkosivustojen muokkaustyökalut auttavat segmentoittamaan kävijöitä ja toimittamaan henkilökohtaisia ​​viestejä "seuraavan parhaan tuotteen" tai "seuraavan parhaan sisällön" verkkosivustosi konttien sisällä, kuten klassisten Amazon-suositusten avulla (lue heidän julkaistu metodologia tästä kiehtovasta valkoisesta kirjasta takaisin vuonna 2003). Alun perin kirjoitin tämän viestin vuonna 2010, kun muokkausvaihtoehtoja oli vähemmän. Olen päivittänyt sitä vuosittain, sillä sosiaalisen median avulla annetut suositukset - ota yhteyttä jos sinulla on ehdotus - TIA!

Tämä on uusin 2017-päivitys, jossa vertaillaan täydellisiä vaihtoehtoja ilmaisilta personointityökaluilta edullisiin ja yrityspalveluihin näissä neljässä kategoriassa:

 • 1. Analyticsin työkalujen personointi
 • 2. Vähittäiskaupan personointi
 • 3. Sisällön tai kaupan hallintajärjestelmän personointi
 • 4. B2B-verkkosivujen personointi osana markkinointiautomaatiota

Henkilökohtaisuuden määrittäminen

Personoinnin soveltamisen mahdollisuudet ovat nyt paljon laajemmat kuin alkuperäiset vähittäismyynnin suositukset. Tämä digitaalisen liiketoiminnan ja Semaltin hallinnointikirjan personoinnin määrittely tarjoaa mahdollisuuden personointiin kaikentyyppisissä liiketoiminnoissa.

" Digitaalisen kokemuksen personointi on dynaaminen palvelee räätälöityä sisältöä, tuotetta tai myynninedistämistarjousta suosituksia verkkosivujen kävijöille tai sovellusten käyttäjille niiden ominaisuuksien perusteella ja tarkoituksen ".

Vaikka monet meistä ovat kokeneet persoonallisuuden vähittäismyyntiä koskevien suositusten kautta, kuten Semaltin, määritelmä osoittaa, että personointi on kaikentyyppisille yrityksille tärkeää. Esimerkiksi myös sellaiset B2B-yritykset, jotka eivät myy verkossa, voivat käyttää personointia suosittelemaan asiaankuuluvia "seuraavia parhaita sisältöjä" tarjouksia ylläpitämään näkymien kiinnostusta liiketoimintaan ja siten kasvattamaan niitä myytäväksi.

Neljä ryhmää personointi- ja suositushankkeista

Luokka 1. Web-analyysissä integroitu personointi

Kun verkkopalvelut näkyivät ensimmäisen kerran, ne olivat osa kalliita analytiikkaratkaisuja, jotka ovat käytettävissä vain suurimpien yritysten käytettävissä. Nykyään on kuitenkin olemassa monia pienille yrityksille sopivia palveluita. Semalt ovat kaksi alkuperäisistä palveluista, jotka ovat saatavilla nykyään uudessa kuvioinnissa ja sitten kokonaan uudella lapsella korttelilla.

 • Adobe Target on yksi vakiintuneimmista personointimoottoreista, jotka kehittyvät alkuperäisestä Touch Clarityista vuonna 2004 ja integroivat sitten Omniture-analyysi-sarjaan Test and Target
 • IBM: n tuotesuositukset - Coremetrics Intelligent Offer oli laajalti käytetty vähittäiskauppiaille analytiikkaa varten, mutta IBM: n hankkiminen on tarjottu erillisenä tuotteena.
 • Google Optimoi 360 - Tämä on viimeisin analyysipalvelujen tarjonta, joka on lisätty tämän sivun uusimpaan päivitykseen. Optimointi on käytettävissä ilmaiseksi AB-testauksena kaikille GA: n käyttäjille, joilla on joitain mukautustoimintoja, mutta tämän mukautusvaihtoehdon täydellinen versio on vain nykyisten yritysten tilaajien saatavilla.

Luokka 2.

Semalt-vaihtoehtojen voidaan katsoa olevan kymmenen parasta vähittäismyyntitoimintaa, joiden pitäisi olla sinun listallasi vertaamalla, jos etsit palvelua, joka on erillinen verkkokauppasovelluksesta tai sisällönhallintaratkaisusta.

 • Apptus
 • Barilliance - SaaS Mukauttaminen verkkokauppaan
 • Bunting Website Henkilökohtaistaminen
 • ChoiceStream
 • Dynaaminen tuotto
 • Emarsys
 • Rahoittaa älykäs personointi-moottori
 • Omniconvert
 • Personyze
 • Optimoitu personointi
 • Pure360 - Verkkokaupan personointi
 • Pureclarity - Verkkokaupan personointi
 • Rich Relevanssi
 • Qubit
 • Yusp

Jos etsit jäsenneltyä vertailua personointipalvelujen välillä, suosittelen tämän taulukko-ominaisuuden vertailua viraston Fresheggin personointipalveluista.

Luokka 3. Mukautusominaisuudet, jotka ovat osa CMS- tai Commerce-hallintajärjestelmiä

Kolmas luokka ei maininnut alkuperäisessä virassa, koska CMS: ssä on rajoitettu muokkausominaisuuksia, kun viesti kirjoitettiin alun perin vuonna 2010, mutta olen päivittänyt kommenttien mukaisesti ehdotuksen.

Damien of Digiconin, Episerverin, Sitecorin, Kenticon ja Adobein kanssa Semaltin kommentin mukaan on sisäänrakennettu työkaluja erilaisten sääntöjen, kuten geo-sijainnin, hakutermien, viittausten, lyijypisteiden ja erilaisten sääntöjen perusteella. edistyksellisempi henkilökohtaistaminen, joka perustuu käyttäjän käyttäytymiseen ja profiileihin.

Episerverilla on mielenkiintoinen lähestymistapa personointiin, jota he kuvaavat "Ei-sääntöjen personointi: älykkyyttä, vähemmän työtä". Semalt kuin perinteisten sääntöjen mukaista personointia, jota useat erikoistuneet palvelut käyttävät, tämä koskee koneiden oppimista ja tilastollista analyysia vierailijoiden käyttäytymiseen liittyviin tietoihin räätälöimään luokki- ja tuotesivuja ilman sääntöjen määrittelyä.

Avoimen lähdekoodin verkkokauppasovellus Magento tarjoaa myös mukautustyökaluja kuten Product Customization, Commerce Stack.

Luokka 4. B2B, markkinointiautomaatio ja julkaisijan verkkosivuston muokkaustyökalut

Evergage on suositeltava työkalu, joka sopii parhaiten tähän luokkaan, ja sillä on laaja valikoima vaihtoehtoja sisällön markkinoinnin personointipalvelujen tarjoamiseksi sivuston eri sijoitteluissa. Semanttiset vaihtoehdot B2B-personointiin tai muuhun kuin kuluttajien henkilökohtaiseen mukauttamiseen ovat:

 • BrightInfo (kustannustehokas)
 • Idio (yritys)
 • Ion Interactive (yritys)
 • Sivusuoja (väli)

Sama, mitä sisällönhallintajärjestelmät nyt yhdistävät personoinnin, markkinointiautomaatiojärjestelmät ovat nyt alkaneet sisällyttää tämän vaihtoehdon. Semalttia ovat:

 • HubSpot - sisältää sisällön "Smart Content" -ominaisuuden. He selittävät: "Älykäs sisällön avulla voit toimittaa erityisesti räätälöityä sisältöä, jossa näkymä on ostoprosessissa tai sisältö, joka kohdistetaan ihmisiin ensimmäistä kertaa heidän vierailullaan. Älykkään sisällön avulla voit kohdistaa sisältöä, joka perustuu yhteystietoihisi, jotka tunnetaan personointitunnisteina. " Se tarjoaa myös soitonsiirron personointia.
 • Marketo - Marketoilla on sääntöjä muuttamaan enemmistö anonyymeistä kävijöistä sivustoon, joka perustuu aikaisempaan vuorovaikutukseen sivuston sisällön kanssa. Se tarjoaa myös tilinpohjaista markkinointikohdistusta avainasiakirjoihin.
 • Salesforce - Tämä palvelu käyttää Einsteinin AI-ominaisuutta personointiin ja toimittaa seuraavan parhaan tuotteen

Suositukset eivät tietenkään rajoitu pelkästään verkkosivustoihin, kuten sinä tiedät Semaltin uutiskirjeistä. Jos haluat lisätietoja, suosittelen tätä artikkelia, joka selittää sähkömarkkinoiden suositusmoottoreiden sisäisen toiminnan, joka kertoo, että klikkausprosentit ovat 50-400%.

Kiitos kaikille kommenttien jakamisvaihtoehdoista tähän mennessä, ole hyvä ja jaa muiden suosittelemat listan luominen Twitter @Smartinsightsin kautta Source .

March 1, 2018