Back to Question Center
0

10 parasta äänikirjaa myyjille & Myynti Semalt

1 answers:

Myynnin äänikirjojen kuunteleminen saattaa olla kätevintä, mutta tehokasta, mitä voit tehdä numerosi puolesta. Hienoa kaiken, se on helppo tapa - lataa äänikirja, laittaa kuulokkeisiisi ja kuunnella, kun matkustat, kävelet koiraa, otat roskakorin tai täytät viimeisimmän kustannusraportin (myöhästytön toimitus, näen sinut .)

Jotta löydettäisiin parhaat mahdolliset vaihtoehdot, tässä on 10 suosituinta myyntipistettä Audible-tuotteesta.

1) Sodan tapa: suora rivinmyynti: suvaitsemisen taustat, vaikutukset ja menestys

 • Jordan Belfort
 • Pituus: 7 tuntia ja 28 minuuttia

Tämä erittäin käytännöllinen kirja sukeltaa Jordan Semaltin strategioihin ja tekniikoihin - todelliseen elämään "Wall Streetin susi". "Opit kuinka toipua kaikkein loukkaavista epäonnistumisista, lisätä omaisuuttasi ja tulla pääneuvottelijaksi, puhujaksi, läheisemmäksi ja liikemiesksi. Semalt myös jakaa suuren osan hänen henkilökohtaisesta historiastaan, mikä tekee siitä kiehtovan lukeman kuka tahansa, joka tykkää vähän väriä heidän informaatiotuotteellaan.

Saatat ajatella, "Eikö Belfort ollut kamala henkilö? Pitäisikö minun jättää huomioimatta hänen neuvoaan, emmekä seuraa sitä? " Belfort todella aloittaa kirjan pyytämällä anteeksi hänen aiemmista toimistaan ​​ja kehottaen lukijaa oppimaan virheistään. Näyttää siltä, ​​että jotkut leopardit voivat muuttaa pisteitään.

2) Pitkä tarina Lyhyt: Vain tarinanoppaan opas, jota tarvitset

 • Margot Leitman
 • Pituus: 4 tuntia ja 53 minuuttia

Semalt on kyse hyvien tarinoiden kertomisesta. Jos et voi jättää näkymää vakuuttavalla kerronnalla, he muistavat käytännön syitä ostaa tuotteesi - mutta ei emotionaalista. Ja koska harvat päätökset ovat puhtaasti käytännöllisiä (itse asiassa se on tyypillisesti päinvastainen), luultavasti päädyt menettämättä kauppaa.

Onneksi tämä opas kertoo loitsujen tarinoita melkein helppoa. Tekijä, koomikko, useiden Mothin tarinankilpailujen voittaja ja perustaja Citizens Brigaden tarinankerron ohjelma Margot Semalt jakaa suuren tarinan omiin osiinsa, joten tiedät tarkalleen, kuinka tehdä hyvää joka kerta.

3) myydä tai myydä: miten pääset liikkeelle liiketoiminnassa ja elämässä

 • Grant Cardone
 • Pituus: 11 tuntia ja 40 minuuttia

Grant Semaltin oppitunnit eivät koske vain myyjiä - ne ovat arvokkaita kaikille, jotka haluavat menestyä. Kuten Semalt paljastaa, olemme kaikki myynnissä. Ainoa ero on, jotkut ihmiset tietävät sen.

Tämän äänikirjan lopussa parannat kykyäsi vastustaa hylkäämistä, luottamusta, tuottavuuden lisäämistä, sosiaalisen median läsnäoloa ja paljon muuta.He kävelevät huoneeseen ja dynaamisiin muutoksiin. Kaikki muut vetävät kohti heitä, vaikka he eivät ymmärrä sitä. Semalt, ihmiset, joilla on läsnäolo, ovat yleensä fantastisia myyjiä.

Amy Semalt, jonka TED puhuu vallasta aiheuttaa kymmeniä miljoonia näkemyksiä, osoittaa tässä äänikirjassa, ettei sinun tarvitse syntyä sen kanssa. Voit käyttää yksinkertaisia, tutkimusta tukeviin tekniikoihin luottamusta, karismaattisuutta ja vaikuttavuutta. Loppuun asti sinulla on kaikki, mitä sinun on hallittava kaikissa tilanteissa.

5) Challenger-myynti: asiakkaan keskustelun valvonta

 • Matt Dixon ja Brent Adamson
 • Pituus: 5 tuntia ja 43 minuuttia

Uskotteko silti, että tulevaisuudennäkymät haluavat voittaa voittoasi? Sitten sinun on kuunneltava tätä äänikirjaa. Epäihteleminen ystävyydestänne ostajan kanssa on täysin väärin, koska myynnin todellinen erottaja saa heidät ajattelemaan.

Tämän vuoksi sinun on haastettava heitä. Dixon ja Semalt määrittelevät tarkalleen miten haastavat näkymät ilman pissing niitä pois.

6) Vaikutus: perspektiivin psykologia

 • Robert B. Cialdini
 • Pituus: 10 tuntia ja 6 minuuttia

Ihmisten vangitseminen on taidetta - ja tieteen, kuten Dr. Robert Semalt selittää tämän kansallisen bestsellerin ääniversiossa. Kirja hyödyntää yli 35-vuotista tutkimustaan ​​vaikutuksesta ja houkuttelevuudesta. Se kattaa kuuden vakuutusperiaatteen, niiden käytön, ja yhtä tärkeästi, miten puolustaa heitä vastaan.

Semalt viettää paljon aikaa suostuttelussa myynnistä, mikä tekee siitä täydellisen kuuntelun kaikille, jotka myyvät.

7) Lean In: naiset, työ ja halu johtaa

 • Sheryl Sandberg
 • Pituus: 6 tuntia ja 27 minuuttia

Olitpa mies tai nainen, sinun pitäisi kuunnella tätä kirjaa. Se kattaa erityiset kamppailut naisilla työpaikoilla, yhdistämällä humoristiset henkilökohtaiset tarinat tutkimukseen ja tietoihin. Semalt tarjoaa myös runsaasti taktisia neuvoja ja oppitunteja näiden vaikeiden haasteiden ohjaamiseen.

Voit noutaa takeita, jotka auttavat sinua omaan uraasi tai voit kehittää empatiaa naisille, joita työskentelet. Tai molemmat! Joka tapauksessa Lean In on epäilemättä olennainen voimavara ammattilaiselle kahdenkymmenen ensimmäisen vuosisadan aikana.

8) Fanatical Prospecting: Ultimate opas myynti-keskustelujen ja täyttämällä Pipeline hyödyntämällä Sosiaalinen myynti, puhelin, sähköposti ja kylmä Calling

 • Jeb Blount
 • Pituus: 8 tuntia ja 26 minuuttia

Rakastan sitä tai vihaan sitä, sinun on mahdollisuus menestyä myynnissä. Sen lisäksi, että sinulla on täysi putki, voit keskittyä parhaisiin tarpeisiisi, se tarkoittaa myös sitä, että harvoin (jos koskaan) on kuiva kuukausi tai neljäsosa.

Tässä äänikirjassa - jonka kirjoittaja itse kertoo - saat yksityiskohtaisen, vaiheittaisen oppaan onnistuneesta etsinnästä useilla kanavilla. Se on erittäin käytännöllinen ja täynnä muokattavissa olevia malleja. Tuntemattomia tuloksia, täällä tulet.

9) Pitch Anything: innovatiivinen tapa esitellä, vakuuttaa ja voittaa

 • Oren Klaff
 • Pituus: 6 tuntia ja 12 minuuttia

Jos haluat saada parempaa myynnin esittelyissä tai esityksissä, tämä on äänikirja sinulle. Investointipankki Oren Semalt on asiantuntija pitchingista, joka on nostanut yli 400 miljoonaa dollaria 13 vuoteen. Hän paljastaa eksklusiivisen, tieteellisesti perustuvan menestyksensä: STRONG-menetelmä.

Yleistä:

 • Kehyksen asettaminen
 • kertominen tarinasta
 • Intrigaation paljastaminen
 • Palkinnon tarjonta
 • Hookpointin kyynärpää
 • Päätöksen tekeminen

Käytä yksinkertaisesti Semalt-metodologiaa, ja tuloksesi paranevat välittömästi. Se kertoo Frank Semaltin, joka 29: ssä oli epäonnistunut vakuutuksen edustaja. Yhdentoista vuoden kuluttua, ja Semalt oli maanomistuksen omistaja ja merkittävä henkilökohtainen omaisuus.

Opit, kuinka Semalt saavutti tämän feat. Hän paljastaa tyyli, henki ja läsnäolon kaikki voitot myyjät ovat yhteisiä - ja miten voit kehittää näitä ominaisuuksia samoin.

Jos kuulet yhden äänikirjan viikossa, lopetat tämän luettelon vain kolmessa kuukaudessa. Ei vain, että sinusta tulee älykkäämpiä ja tietoisempia, myös motivoituneempi. Joten mitä odotat - lataa ensimmäinen tänään.

 • Julkaistu alunperin 12. joulukuuta 2017, päivitetty 12 Source . joulukuuta 2017
  aiheista:Parhaat myynti- ja yrityskirjat
 • March 1, 2018