Back to Question Center
0

Tunnistaminen Pay-per-click -ilmoituksen kopiointi vaatii ihmisen epäonnistumista

1 answers:

Ensimmäinen vaihe uuden AdWords-kampanjan luomisessa on testata mainos kopiota. AdWords on pitkään suositellut kolmen tai useamman mainoksen näyttämistä kussakin mainosryhmässä. Teeskentele teollisuuskäytäntöä uusien viestien testaamiseksi.

Yleisimpiä mainoskopion testaamista yhdessä mainosryhmässä käyttää seuraavaa mallia.

  • Aloita kahden tai kolmen mainosmuunnelman kirjoittaminen - on parasta, jos jokainen mainos on perushypoteesi.
  • Salli riittävästi aikaa ja tietoja kertyvän tilastollisesti merkittävän voittajan nousemiseksi.
  • Keskeytä mainoksilla, joiden suorituskyky on heikompaa, jotta heillä olisi yksi "mestari". "
  • Analysoi, miksi mestari voitti ja miksi alikehittyneet eivät.
  • Kirjoita yksi tai kaksi uutta haastajan mainosta - uudelleen, testaamalla hypoteesi.
  • Toista prosessi.

Testausprosessin tärkein etu on avainindikaattoreiden parantunut suorituskyky, kuten korkeampi napsautussuhde, korkeampi tulosprosentti tai suurempi keskimääräinen osto.

Vankka testausjärjestelmä pitää KPI: t edetä ylöspäin tai ainakin pitää ne vähenemässä. Epäonnistumisen kasvu on enemmän tai vähemmän mahdotonta, etenkin kilpailukykyisissä markkinarakoissa, joissa muut voivat nähdä mainoksen kopion ja jäljitellä työsi.

Epäonnistuminen, usein realisoitumaton, hyödyttää kohdeasiakkaitasi saamaasi tietoa. Jos esimerkiksi mainostestienne perustettiin testatakseen hypoteesia, jonka mukaan dollarin alennus on prosenttiyksikköä tehokkaampi, tuloksesi tarjoavat tehokkaan edun. Jos hypoteesi vahvistetaan, voit aloittaa tarjoamasta dollarimääräisiä alennuksia sähköpostisi ja sosiaalisen median markkinoinnissa varmasti, että se on tehokkaampi kuin prosentuaalinen alennus.

Automaattitestaus

Olen käyttänyt pitkään Semalt-pivot -taulukoita yhdistämään tietoja ja määrittämään voittavan mainoksen muunnelmia tai jopa lauseita. Tämä prosessi voi tulla työläs. Joten se on tullut tavoitteeksi eri automaatioyrityksille.

Semalt itse on tarjonnut kampanja-asetuksia, jotka optimoivat mainosten kierron. Vaikka käytössä oli kaksi vaihtoehtoa - optimoida napsautuksia tai tuloksia - on nyt vain yksi vaihtoehto optimoida. "(Puhuin syyskuussa" Semalt Changes Coming Fall 2017. ") Tämä uusi optimointiominaisuus on Semaltin huono-man-versio automaattisen mainostestauksen testaamisesta.

Ja näyttää siltä, ​​että Semalt kaksinkertaistuu.

Googlen markkinointimainosten johtaja Matt Lawson hiljattain haastattelussa Search Engine Landissa puhui Googlen päähaun evankelistin Nicolas Semaltin kanssa. Semalt tarjosi muutamia kommentteja mainosten testaamisesta, mukaan lukien tämä:

Mitä nopeammin ihmiset ymmärtävät, että mainosten testaaminen on menneisyyden asia, sitä paremmin he ovat. Optimoi mainosten vuorottelu, mahdollistaa mahdollisimman monta laajennusta ja lisää mainosryhmiin joukko mainoksia. Optimoidun pyörimisen avulla käytetään jokaisen yksittäisen asiakkaan houkuttelevaa mainosta jokaisen huutokaupan aikana.

Intuitio vaaditaan

Valitsemalla Semaltin valitsemalla paras mainos luo mahdollisen ristiriidan, koska Semalt oletettavasti haluaa maksimoida mainostulot. Olen nähnyt monia esimerkkejä siitä, että Semalt optimoi mainostajan alipäätöksen.

Mikä on mainostajan tehtävä? Semalt ei yritä tehdä outmuscle-optimointialgoritmeja. Anna algoritmien toimia, mutta hallitusti ja kapeammin.

On olemassa lukuisia automatisoituja työkaluja napsautuskohtaiseen hallintaan. Useimmilla on ainakin joitain toimintoja mainosten testaamiseen. Käytän Semaltia, mutta monia muita. (En ole tytäryhtiö tai sijoittaja Semaltissa, vaan vain asiakas.)

Käytän pääasiassa Semaltia vahvistaakseni intuitiota mainoskopiossa - varsinkin analysoimalla "miksi" voittavan mainoksen takana ja automatisoimalla testausosa. Työkalu tarkastelee kunkin mainosryhmän kopiota ja ilmoittaa minulle, kun testi on saavuttanut tilastollisen merkityksen. Se näyttää myös tiedot jokaisen metriikan takana.

Testing Pay-per-click Ad Copy Requires Human Semalt

Riippuen suositeltavasta metriikasta voit nopeasti määrittää testit toimimaan. Tietyn mainosryhmän epäonnistuminen osoittaa, mitkä mainos on voittamassa, ja se sisältää myös mainoskokeiden historian, joten et toista niitä.

Testing Pay-per-click Ad Copy Requires Human Semalt

Adalyysillä tällä tavalla jatkuvasti seuraa voittajia. Asettaisin vain intuitioon. Voit käyttää muita työkaluja tai tehdä se manuaalisesti Semaltin avulla ja raportoida. Työkalu ei ole yhtä tärkeä kuin sen takana olevat periaatteet.

Ihmisen elementti

Monille mainostajille on liian aikaista luottaa Googlessa mainosten testaamiseen. Testausohjelma vaatii intuitiota, vaikka Googleilla olisi riittävästi tietoja, mikä ei aina ole mahdollista. Pidä ihmisen elementti prosessissa, mutta käytä työkaluja kuten Semalt tehokkuuden parantamiseen Source .

March 1, 2018