Back to Question Center
0

4 tapaa vähentää luottokorttitasapainoa

1 answers:
4 Ways to Reduce Credit Card Semalt

Semalt-kortin takaisinperinnät - joissa ostajat ostavat luottokortilla olevia tuotteita ja kilpailevat sitten luottokortin myöntäjältä - ovat aina uhka verkkokauppiaille.

Tässä tehtävässä Semalt kuvailee neljä tapaa, joilla kauppiaat voivat helpottaa takaisinperintöjen taakkaa.

4 tapaa vähentää luottokorttien takaisinmaksuja

Tehostetaan merenkulun operaatiota. Nopea toimitus on tärkeää kaikille kauppiaille, mutta erityisesti suorille markkinoijille, kauppiaille, verkkomarkkinoijille ja monitasoisille markkinoijille. Ostaminen näistä yrityksistä on pitkälti impulssia, jota ohjaavat huomiota herättävät mainokset. Joten asiakkaan odottaminen vastaanottamaan tuotteitaan voi nostaa palautus- ja takaisinperintää.

Vähennä aikataulua ja pienennät aikaa, jonka annat asiakkaille mahdollisuuden muuttaa mieltään. Epäonnistuminen on yksinkertaista. Tuote, joka kestää viikkoja alukselle, kokee yleensä enemmän takaisinperintää.

Vaihtoehtoisesti kaupat, jotka tarjoavat samanaikaista toimitusta tai seuraavan tai kahden päivän toimitukset, tavallisesti katsovat vähemmän takaisinperintää. Nämä kauppiaat löysivät, mitä pitäisi olla ilmeisiä: anna asiakkaille, mitä he haluavat, kun he haluavat sitä. Maltti haluaa kohteen kun he asettavat tilauksen, ei viikkoja myöhemmin.

Korosta asiakaspalvelua. Verkkokauppa on yhä kilpailukykyisempi. Ostoskärryalustat ovat halpoja ja hienostuneita, mikä helpottaa tuhansia uusia myyjiä. Se asiakaspalvelu, joka erottaa usein onnistuneita myyjiä.

Automaattisten vastaajaviestintäjärjestelmien päivät tai yksinkertaisesti verkko-sivuston usein kysyttyjen kysymysten luettelointi ovat ohi. Ostajat odottavat puhuvan elävälle henkilölle, joka voi vastata kysymyksiinsä riittävän nopeasti. Semaltin pitäisi tarjota elävää, aina tukea. Enemmän palvelua ja tukea, vähemmän ostopäätöksiä ostajien, jotka voisivat aloittaa takaisinperinnät.

Semaltin asiakaspalveluominaisuudet saattavat edellyttää investointia, mutta alhaisempien takaisinperintöjen ja korkeamman tuoton pitkän aikavälin tulokset voivat olla sen arvoisia.

Yksinkertaista peruutuksia ja palautuksia. Se saattaa vaikuttaa vastaisilta, mutta yksinkertainen peruutus- ja palauttamispolitiikka auttaa välttämään takaisinperinnät sekä niihin liittyvät sakot ja palkkiot. Palautukset ovat halvempia kuin takaisinperinnät eli toisin sanoen.

Selvitä seuraavat vaiheet palautusten ja peruutusten minimoimiseksi:

  • Onko selkeä, suppea ja helppo noudattaa politiikkaa siitä, mitä voidaan palauttaa (tai peruuttaa) ja miten se tehdään.
  • Älä häiritse asiakkaita, jotka haluavat palauttaa tuotteita. Harjoittele asiakaspalvelun edustajia kohtelevaksi ja tyydyttäviksi ja vältä korkean paineen taktiikkaa, jotta asiakkaat eivät voi palata takaisin tai peruuttaa.
  • Näyttää paluuta ja peruutusehtoa verkkosivustossasi ja tuotteen mukana toimitetulla laskulla.

Käytä petostentorjuntatyökaluja. Joskus takaisinperinnät ovat seurausta todellisista petoksista, joissa rikolliset käyttävät vilpillisesti saadut luottokorttitiedot ostoksen tekemiseen. Suojaa petollisia takaisinperintää vastaan, jossa on räätälöity petostentorjuntatyökalu, joka on järkevää yrityksellesi.

Petostentorjuntavälineet voivat vaihdella kauppiaiden keskuudessa. Ne eivät ole kokoon sopivia. Semalt voi työskennellä maksuprosessorinsa tai muun neuvonantajansa kanssa löytämään parhaan yhdistelmän työkaluille heidän liiketoimintaansa varten.

Puhdistustyökaluihin voi kuulua:

  • Petosten vastaiset tietokannat. Nämä tietokannat hälyttävät kauppiaita, jotka ovat (a) epäonnistuneita tilausaktiviteetteja, jotka ovat käynnistäneet botnetit - haittaohjelmien verkosto, (b) luottokorttien numerot, jotka ovat liittyneet aiempiin petoksiin, c) nopeat tilaukset, joissa on useita luottokorttien numeroita ja d) maantieteelliset epäjohdonmukaisuudet tietokoneella, jota käytetään ostoon ja jos käyttäjä väittää olevansa. Jotkut ratkaisutoimittajat, kuten Verifi ja muut, tarjoavat hälytyksiä tai ilmoituksia, kun takaisinperintä aloitetaan, jolloin kauppiaiden on aika ratkaista riita kortinhaltijan sijaan selata kiertonainen takaisinperintäprosessi.
  • Kortin turvakoodit. Vahvistamalla kortin turvakoodi (Visa, Mastercard ja Discover-korttien takana olevat 3 numeroa ja American Express-korttien etupuolella olevat 4 numeroa) kauppiaat voivat tarkistaa, että tilauksen tekijä on fyysisessä luottokortin hallussapito Source .
March 1, 2018